Speltips

Match/event
Cleveland Browns - Chicago Bears
Datum
26/09 - 2021
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Bears ML + U 44.5
Odds
3.65 / 2.02
Rygga Spelet
Speltips NFL

Cleveland Browns vs Chicago Bears

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 25 september, 2021

En bra förra vecka och W3 började starkt i Torsdags när Carolina vann över Texans med 15 poäng! Där satte vi 1.65units + som hade kunnat vara mer ifall inte McCaffery blivit skadad i andra kvarten. Under Söndagen har vi ett gäng matcher och vårt första speltips är i matchen Browns vs Bears.

Browns med en obekvämt jämn match

De mötte Texans och gick in i matchen som extrema favoriter där handicapet låg på -13.5. Till en början såg det extremt tufft ut för dem då Texans tog ledningen med 14-7 och visade att de kunde stoppa Clevelands offensiv. Precis innan halvtid blev dock QB’n i Houston skadad och deras offensiv var inte den samma. När Cleveland ständigt fick tillbaka bollen på kort tid hade deras offensiv tillräckligt med tid för att vända matchen helt och tillslut ta en seger med 31-21.

I början av matchen var det tufft då Baker kastade en interception, Peoples-Jones fumblade en boll som de förlorade och de faktiskt låg under. Baker såg även ut att vara skadad under en stund men det var bara en axel som var ur led. Att Houston var ett lag som tidigt hotade dem är relativt svagt, och nu när de möter ett lag med en fantastisk defensiv, kan det bli tufft.

Bears defensiv stoppade Bengals hårt

De har en utav de starkaste defensiverna i ligan men har hittills haft det lite tufft, med tanke på deras standard. De visade sig dock väldigt starka när de mötte Cincinnati. I första halvlek gav de inte upp några poäng överhuvudtaget fortsatte i samma standard då ställningen var 3-20 när det bara var 6.5minut kvar av matchen. Efter det lyckades Cincinnati få in två touchdowns, varav en var en interceptions där de fick starta 5yards ifrån endzone. Ifall man bortser från den tillät de endast 10 poäng under hela matchen, vilket är en bra förbättrning.

Utöver sin defensiv har de haft en väldigt svag offensiv hittills. Andy Dalton har varit deras QB hittills men nu kliver Justin Fields in och kommer spela hela matchen. Förhoppningsvis kan deras passningsspel bli bättre än 31a i ligan med honom där. Tillsammans med att deras springspel hittills är rankade 10a i ligan kan de få igång ordentligt med poäng!

Dagens speltips

Cleveland är relativt stora favoriter i denna match, mest för hur fantastiskt de hittills sprungit med bollen. Bears har ett väldigt bra defense som stoppar springspelen perfekt vilket kommer vara kryptoniten för Browns. Baker Mayfield kommer att tvingas passa bollen mer, vilket ökar chansen för en interception här och var för laget. Tillslut kan detta leda till en jämn match och möjligtvis en Bears seger.

Därför väljer jag att spela på Chicago Bears ML till oddset 3.65 hos Unibet (1unit) samt

Att det blir under 44.5 poäng i matchen till oddset 2.02 hos Unibet (1.5units) samt

Lycka till med era spel!

/ David

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x