Speltips

Match/event
Natus Vincere vs G2
Datum
14/05 - 2022
Matchstart
15:45
Spelbolag
Spel
G2 moneyline
Odds
2.10
Rygga Spelet
Speltips esport

PGL Major – Natus Vincere vs G2

Esport Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 14 maj, 2022

Två giganter som mycket möjligt kan mötas senare i slutspelet av denna turnering också. Två utav favoriterna till att vinna, utöver FaZe tvingas se varandra på servern redan dag 1. Vilka lyckas få en bra start här?

G2 med ett fint 3-0 record.

De fick en tveksam lott i RMR turneringen där de, pga de mött så svaga lag, inte fick chansen att kvala som legender. De tvingades till challenger stage där de visade enkelt vilket lag de bör vara, de som slåss om titlarna! Tre raka segrar i turneringen och de behövde sedan inte spela något mer. Första kom mot Liquid med 16-6 och den andra kom mot Spirit som blev obehagligt jämn. De hade här en ledning på 14-4 men tappade det HELT till 15-15 men vann tillslut i Overtime. Nästan en gammal hederlig G2 choke…

Sista mötet som de spelat var mot ENCE i en Bo3. Mötet gick till alla tre kartor efter att G2 vunnit sitt pick med 16-7 och sedan förlorat motståndarnas val med 17-19. Tredje kartan vankades men den blev aldrig riktigt jämn. 8-7 efter första halvan på T-sidan för G2 gav dem en stor chans till vinst, speciellt efter att de vunnit de tidiga forcebuy’sen. AleksiB var den som sken under denna match, något som inte händer för mycket.

NaVi med en tight marginal till legends!

De tvingades aldrig spela i Challenger stage efter att de nätt och jämnt tagit en toppplats i EU’s RMR turnering. De tog sig till ett 3-1 record efter vinster mot OG, Vitality samt Quazar, relativt enkla namn för jättarna NaVi! De torskade under denna tiden mot Heroic i en jämn tre karts affär. De kom på en 4-5 plats i turneringen och tvingades spela en avgörande match mot Forze där vinnaren var top 16 direkt, förloraren behövde spela kvalet.

Trots att det var ett CIS möte, som NaVi ibland kan ha problem med, visade de inga svagheter här! En CT sida på första karta som såg okej ut, trots endast sju rundor. De gjorde dock upp för fåtalet rundor direkt i andra halvan som de dominerade och vann med 9-2. Andra kartan såg liknande ut, en jämn första halva men dominant andra halva. Där blev det tillslut 16-8. Efter detta har de inte spelat något och högst troligen fokuserat hårt på denna match som nu är kommen!

Dagens speltips

I ett senare läge i turneringen kommer mitt val av spel troligtvis vara annorlunda. Något NaVi är kända för är att ha lite tuffa starter i turneringar och ta ett tag att värma upp. Nu när det endast är en karta som gäller, kan det vara över redan innan de börjat spela ordentligt. Det faktum att G2 även under veckans gång redan spelat flera möten, vet exakt hur de är att spela just här i Antwerp gör det tuffare för Na’Vi. Jag förstår favoritskapet till ryssmixen, men omständigheter får mig att tycka att det är en 50/50 match eller till och med lite fördel G2.

Därför väljer jag att spela på G2 ml till oddset 2.10 hos Unibet (2units)

Lycka till med era spel!

/ David

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x