Speltips

Match/event
Florida - Washington 12/5
Datum
12/05 - 2022
Matchstart
01:30
Spelbolag
Spel
Florida FT
Odds
1,72
Rygga Spelet
Speltips NHL

Florida – Washington – 12/5

Ishockey NHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 11 maj, 2022

Något så ovanligt som två raka bom är numera vår verklighet efter stolpe ut. Men det är bara att gneta på. Under kommande natt stundar tre nya Game 5-fajter. Bland annat skall Florida försöker följa upp förlängningsvinsten mot Washington senast. Lyckas Presidents Trophy-vinnaren med den bedriften?

Bäst av 3-serie

Efter fyra matcher är ställningen 2-2, vilket betyder att serien mellan Florida – Washington är nere på bäst av 3. Presidents Trophy-vinnaren, Panthers, har hemmaplansfördel, som kan väga tungt även om Capitals är ruskigt bra på bortais.

Senast svarade Florida för en utmärkt insats och trots det var laget endast ett par minuter från förlust och i sådana fall ett 1-3-underläge i matcher. Washington ledde nämligen matchen med 2-1 innan Sam Reinhart kvitterade med 2:04 kvar. Målet tillkom dessutom i spel 6-mot-5 efter att Capitals missat den tomma buren. Den efterföljande förlängningen blev inte gammal då ”Cats” avgjorde efter knappt fem minuters spel genom Carter Verhaeghe, som nu är uppe på tre fullträffar under slutspelet.

Florida vann skotten med hela 32-16 senast och såg under långa stunder ut som maskinen från grundserien. ”Caps” var dock effektiva medan målvakten Ilya Samsonov var strålande i hemmaburen.

Växlat upp

I natt stundar alltså Game 5, vilket såklart alltid är en oerhört viktig match. Vilket av de båda lagen skaffar sig matchboll inför Game 6 i Washington om ett par dagar? Det är såklart den stora frågan och jag tycker mig ha svaret.

Panthers gjorde en mycket solid insats senast och kan man bara bygga vidare på det, så kommer matchserien sluta väl. Skall grundseriens gigant ta sig vidare krävs det mer eller mindre vinst i natt. En förlust skulle innebära att Capitals har chans att slå ut ”katterna” på hemmais, vilket är känslan att man gör vid ett sådant scenario.

Det må vara slutspel och rutin väger tungt. Men med tanke på Floridas fina match senast, hemmaplansfördelen och bredden i truppen luktar det hemmavinst i natt. Blir inte alls förvånad om man ”kör över” Washington. Åtminstone att man vinner med ett par puckar. Panthers har vunnit 12 av sina 14 senaste hemmamatcher. I natt tar man ytterligare en viktoria i jakten på avancemang.

Nattens spel

Florida FT – finns bland annat till 1,72 hos Betsson.

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x