Speltips

Match/event
Fulham - Manchester United
Datum
20/01 - 2021
Matchstart
21:15
Spelbolag
Spel
Under 2.5 mål i matchen
Odds
2.20
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Fulham – Manchester United – Onsdag 20/1

Fotboll Speltips
Joakim
Publicerad: 20 januari, 2021

Det är ett högt flygande Manchester United som reser till huvudstaden för att möta Fulham. Man United vill självklart återta förstaplatsen i ligan men ett krigande Fulham kommer göra allt för att få med sig minst en poäng. 

Uddamålsvinster och åter uddamålsvinster

I Manchester Uniteds senaste matcher så har det varit väldigt målsnålt. 4 vinster, en förlust och en oavgjord över alla turneringar i de sista 6 matcherna. Samtliga vinster har slutat med uddamålsvinst. Även om inte spelet har varit fantastiskt så har United ändå lyckats plocka med sig viktiga poäng. Så om det sett ut så här när det gått trögt så kan man undra hur det kommer se ut när det lossnar. Som sagt så vet vi inte, detta kanske är att det har lossnat. Om vi jämför med tidigt på säsongen när vi hittade Man U långt ner i tabellen så såg det väldigt mycket sämre ut. Det är onekligen så att formen är stark och självförtroendet är på topp. United är favoriter i denna matchen och det ska dom verkligen vara. 1.57 känns dock lite väl lågt för att ha spelvärde. 

Fulham har en stabil defensiv

Ser på hur det har sett ut de sista sju matcherna så har Fulham bara släppt in 4 mål, det är ett väldigt fint facit 4 mål på 6 matcher i Premier League. Det stora problemet ligger i målgörandet där man bara mäktat med 3 fullträffar framåt de 6 sista matcherna i PL. Efter den tröga starten så har de ändå lyckats plocka några poäng. De ligger just nu på nedflyttningsplats med fyra poäng upp till Burnley som ser ut att bli den största konkurrenten till överlevnad tillsammans med West Brom. Brighton ligger där nere också men jag tror att dom kommer att lyfta sig under den andra halvan av säsongen.

Dagens speltips

Manchester United kommer att kontrollera matchen är känslan men Fulham ska inte underskattas. De har bra rull på bollen och gillar även dom att hålla bollen inom laget. Fulhams försvar har varit bra på slutet och United har haft svprt med de låga försvaren hittills under säsongen. Under 2.5 mål till 2.20 är spelet jag går på (3 units). Lycka till!

William Hill
500 kr Free Bet
  • Betting & Casino
  • Två Bonusar
  • Stort Spelutbud
18+ Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr - Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla Free Bet Bonus - Regler och Villkor gäller Stödlinjen - Spelpaus - Ev. vinster från Free Bet är Omsättningsfria - Spela Ansvarsfullt - Gilltig i 60 dagar. , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - William Hill
Lanserat:
april, 2005
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
William hill är ett av de äldsta spelbolagen som finns, grundat redan 1934 i London. Mycket har hänt sedan dess och William Hill är numera en av de ledande operatörerna på spelmarknaden världen över. William Hill fick svensk spellicens 2019 och har verkat i Sverige sedan dess.
Välkomstbonus - Betting
500 kr Free Bet
Omsättningskrav: 1x