Speltips

Match/event
Philadelphia - Colorado - 7/12
Datum
07/12 - 2021
Matchstart
01:00
Spelbolag
Spel
Colorado FT
Odds
2,15
Rygga Spelet
Speltips NHL

Philadelphia – Colorado 7/12

Ishockey NHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 6 december, 2021

Ni vet hur det är så här års. NHL-fajter spelas natt efter natt. Under den kommande stundar sex fajter, där vi bland annat får ett möte mellan Philadelphia – Colorado. Just den fajter har vi valt att titta lite närmare på.

Urusel form

Nej, Philadelphia. Det blir inget slutspel till våren. I skrivande stund ligger laget på en tolfteplats då man endast lyckats spela in 20 poäng på 22 matcher. Man är förvisso ”bara” sju poäng ifrån den åttonde- och sista slutspelsplatsen, men lagets form och målskytte är under all kritik och mycket tyder på att det fortsätter så under säsongen.

Flyers form är, som nyss nämnt, under all kritik. Under natten mot måndagen föll man hemma mot Tampa Bay med hela 1-7! Det var dessutom ”Phillys” åttonde raka nederlag. Under denna perioden har man tillika släppt in 37 mål. Vidare har man endast mäktat med två mål framåt under de två senaste holmgångarna.

Hittills under säsongen har Philadelphia gjort 52 mål, vilket är näst sämst i hela NHL. Det är således 30 av 32 lag som gjort fler mål än Flyers.

Hawaiihockey

Efter en mindre bra säsongstart har Colorado sakta börja röra sig uppåt i tabellen. För tillfället ligger man elva i Western Conference efter att ha spelat in 26 poäng på 21 matcher. Med den poängnoteringen är man endast en poäng efter Nashville, som innehar den åttonde och sista slutspelsplatsen. Vidare ska det tilläggas att ”Preds” spelat tre matcher fler än ”Avs”.

För tillfället spelar Avalanche hawaiihockey var och varannan natt. Ena stunden förlorar man mot Ottawa med 5-6 och Toronto med 3-8 för att sedan besegra Nashville med 6-2 och Seattle med 7-3. En sak är väldigt tydlig. Det blir målrikt när laget lirar ishockey.

Colorado har förvisso förlorat ett par matcher på slutet, men sett till de elva senaste fajterna har man segrat i åtta och får därför anses vara formstarkt. Dessutom har Nathan MacKinnon äntligen kommit tillbaka i laget efter en längre tids frånvaro.

Nattens speltips

Trots Philadelphias urusla form och Colorados betydligt bättre trend finns Colorado FT till fina 2,15 hos Bethard. Det oddset är för bra för att inte prova. Flyers har som sagt förlorat åtta (!) raka matcher, där man för mindre än ett dygn sedan blev överkörda av Tampa Bay på hemmais med 1-7. Laget lär försöka minimera risker och tajta till försvaret i natt, men det bör inte räcka mot ett otroligt offensivt Avalanche. Laget har vunnit åtta av sina elva senaste fajter och har smällt in 55 (!) mål under perioden. Nog skall man kunna luckra upp ett ”Philly” med sargat självförtroende och en svajig defensiv. Flyers har släppt in 22 mål på sina fyra senaste hemmamatcher. Den är såklart under all kritik. Nej, som sagt. Colorado FT till 2,15 är mycket spelvärt.

Bethard
100% upp till 1000 kr
  • Live Odds
  • Oddsboost
  • Fantasy Sports
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Bethard
Lanserat:
januari, 2018
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.6/5
Introduktion
Bethard är en ny aktör som sedan 2018 storsatsar på att bli en av de största på marknaden. Vilket syntes när man under tidigt 2018 valde att signa Zlatan Ibrahimovic som en av deras frontfigurer som numera även är delägare i bolaget. I denna recension kan du läsa mer om Bethard.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1000 kr
Omsättningskrav: 4x