Aktuella andelar

Hur du går med i ett andelsspel

Här nedan kan du se hur enkelt det är att vara med och spela med oss på Läktaren. Du kan snabbt gå med i våra lag och köpa en andel på våra system. Det är roligare att vinna tillsammans så häng med så går vi för storvinsten!
Tid att komma igång: 2 Min
Medel som krävs: fr. 50 kr
Verktyg du behöver: Internetuppkoppling samt BankID.
VÄLJ EN ANDEL
VÄLJ EN ANDEL
Kolla igenom vår lista med andelsspel och hitta vad som passar dig. Det kan gälla prisklass, vilken typ av poolspel, som Stryktipset, Europatipset, Topptipset eller Powerplay.
LOGGA IN/REGISTRERA DIG
LOGGA IN/REGISTRERA DIG
Du kommer vidare till Svenska Spel, för registrering eller inloggning. Med hjälp av BankID loggar du smidigt in till laget du valt att köpa andelar hos
GÅ MED I LAG
GÅ MED I LAG
Här klickar du bara på Gå med i lag. Därefter är du medlem och du kan se den preliminära raden, hur mycket en andel kostar, hur många medlemmar laget har och hura många andelar som ära sålda
KÖP EN ANDEL
KÖP EN ANDEL
Nu kan du välja att köpa en andel. Du klickar på Köp andel, och nu är du med och spelar med laget. DU kan även chatta med övriga medlemmar och lägga förslag på vad du tycker om raden.

Spela tillsammans med Läktaren

Vi på läktaren älskar att spela på de klassiska spelformerna från Svenska Spel och framför allt så älskar vi att göra stora system tillsammans med våra följare. Detta gör chansen större att sätta många rätt och delad glädje är ju dubbel glädje! Andelsspel blir allt vanligare och är, i alla fall för oss det roligaste sättet att spela tillsammans. Både Svenska spel och ATG erbjuder möjligheten för dig att spela tillsammans med dina vänner eller att gå med i ett lag som du tycker passar bra för dig. Det finns även ett flertal andra spelbolag där du kan spela tillsammans med dina vänner. Du hittar dom längre ner på denna sidan.

Vi erbjuder andelar inför varje omgång av de populäraste spelen där alla är välkomna att vara med. På våra andelsspel rekar våra experter fram den rad de tycker är bäst. Tillsammans med oss så får du också en genomgång av varje omgång där vi ger vår syn på samtliga matcher och varför vi tippar som vi gör. Vanligtvis så har vi en planerad rad som vi vill lägga och baserar andelsspriset på just det. Skulle det vara så att vi inte får sålt så många andelar som vi vill för att göra önskat system så spelar vi för det som kommer in. Känner vi inte att systemet känns bra så avbryter vi spelet och du får din insats tillbaka.

Så fungerar det att spela tillsammans med andelsspel

Andelsspel finns tillgängliga på så kallade poolspel. Ett poolspel innebär att du spelar mot andra spelare kan man säga, du spelar alltså inte direkt mot spelbolaget. Av alla insatser som görs läggs den största delen i en samlad pott och de som har bäst resultat får störst del av potten. 

Ett andelsspel fungerar precis som det låter som ett delat spel. Samtliga deltagare lägger en liten del var till en pott. Denna potten används sedan till att göra ett större system än vad den enskilde spelaren antagligen kunnat göra själv. Ett större system innebär i sin tur fler garderingar som i sin tur innebär större chans till vinst. Det är just det som är så kul med andelsspel. Att spela tillsammans är roligare på alla sätt för, precis som ordspråket säger: Delad glädje är dubbel glädje. 

Exempel:

 1. Gå in på Svenska Spel
 2. Klicka dig vidare till “Spela tillsammans”
 3. Skapa ett lag
 4. Bjud in vänner eller dela ditt lag på sociala medier
 5. Förbered din kupong och hur mycket varje andel ska kosta
 6. Invänta att folk köper andelar 
 7. Lägg spelet

Det som är så bra med “Spela tillsammans” är att du som speladmin själv väljer vad en andel ska kosta. Har du en mindre spelbudget så fungerar det lika bra att ha andelar för 15kr som om du har en stor budget och kan ha andelar för 500kr. Så oavsett vilken budget du har så kan du göra roliga system tillsammans med dina kompisar.

Andra sidor som erbjuder Andelsspel

Spelbolag
Bonus
Fördelar
Mr Green
500 kr Free Bet
 • Snygg plattform
 • Bra utbud
 • Bra kundtjänst
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2.00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | Stödlinjen - Spelpaus - Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar. , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Mr Green
Lanserat:
november, 2007
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.7/5
Introduktion
Mr Green är ett prisbelönt svenskt spelbolag som grundades 2007 och gick live med sina tjänster under 2008. Som ett av de mest populära spelbolagen i Sverige och världen, köptes Mr. Green upp av spelgiganten William Hill 2019. Men frukta inte, Mr. Green är fortfarande aktiva på den svenska marknaden precis som tidigare.
Välkomstbonus - Betting
500 kr Free Bet
Omsättningskrav: 0x
PAF
99 Free Spins
 • Stort spelutbud
 • Omsättningsfri bonus
 • Snygg design
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - PAF
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.7/5
Introduktion
PAF är ett klassiskt spelbolag som inte bara finns på nätet utan även på flera fysiska platser. Bland annat på flera av kryssningsfartygen som runtom i Östersjön kan du hitta spelborden som drivs av PAF. Grundat så tidigt som 1966 på Åland och har därmed också lång och bra erfarenhet.
Välkomstbonus - Betting
99 Free Spins
Omsättningskrav: 0x
Hemsida
www.paf.se

Svenska spel andelsspel på Läktaren

Vi på på läktaren erbjuder en stor variation av andelar och andelsspel i flera olika prisklasser och vi spelar tillsammans varje dag. Det kan vara både hockey och fotboll det gäller och det är ju också dessa som är de mest populära. Nedan kan du hitta våra favoriter.

Andelsspel Stryktipset

Det helt klart populäraste andelsspelen kommer från just Stryktipset. Varje lördag spelas det på 13 matcher och vi kör naturligtvis andelsspel stryktipset varje vecka. Stryktipset har vanligtvis matcher från Engelska Premier League och the Championship på kupongen. Vi är ständigt på jakt efter tretton rätt och vi gör det allra helst tillsammans med våra användare.

Andelsspel Europatipset

Två gånger i veckan, vanligtvis i alla fall men mest klassiskt på söndagar hittar du Europatipset. Precis som stryktipset så är det 13 matcher som gäller med skillnaden att det ofta gäller flera olika europeiska ligor. När det är dags så kan du spela tillsammans med oss. Vanligtvis så kostar andelarna mellan 100 – 300kr. Klicka nedan för att hitta våra senaste tips.

Andelsspel Powerplay

För hockeyfantasten finns denna fantastiska spelform där det gäller att träffa åtta av åtta rätt på ishockey. Du kan hitta andelsspel till dessa flera gånger i veckan. För genomgångar av PP kan du hitta mer information genom att klicka nedan.

Andelsspel Topptipset

Topptipset är en av våra absoluta favoriter när det gäller att spela tillsammans. Varje dag kör vi en ny kupong där det gäller att sätta åtta rätt på åtta matcher. Det är alltid lika spännande och andelarna kostar vanligtvis lite mindre på dessa system.

Insatser på andelsspel

På andelsspel så behöver du aldrig oroa dig, du kommer aldrig att skicka dina pengar till någon annan utan allt sker snyggt och enkelt genom ditt eget spelkonto. Oroa dig inte, Ingen annan människa än du själv kan röra din andel, alltså ta ut eller använda den för något annat än just det spelet du köpt in dig på. På så vis är det väldigt tryggt och säkert att spela tillsammans. Du behöver bara göra en insättning på ditt spelkonto, gå med i det lag du önskar och köpa en andel. När du köpt din andel och spelet är inlämnat så hittar du det aktiva spelet under ”Mina spel”. Där kan du följa resultaten live och se den aktuella vinsten.

Vinster på andelsspel

När du har gått med i ett lag, köpt en andel och kupongen du är med på vinner så kommer den totala vinsten på spelkupongen att delas upp mellan alla som köpt andelar. Vinster på andelsspel betalas säkert och snabbt ut till varje enskild deltagare.  Låt oss göra ett exempel på ett andelsspel som kostar 100kr per andel. 

Exempel

 • Du köper en andel för 100 kr
 • Totalt säljs 23 andelar = 2300 kr
 • Systemet du är med på vinner! 
 • Laget har vunnit 86 345 kr
 • 86 345 kr delas med de 23 andelarna
 • Din vinst blir 3754,13 kr

Så enkelt är det och din vinst betalas ut till ditt spelkonto så fort spelet är avgjort. Inga krusiduller och precis som när du köper en andel så är det lika enkelt om du vinner när du spelar tillsammans. 

Tänk på att aldrig skicka pengar till någon för att vara med på ett andelsspel, särskilt inte främlingar. Det förekommer en del bedrägerier, särskilt på nätet där folk vill att du swishar dom andelen. Det tyder på att det är bluff. Håll dig till de säkra plattformarna och var med på de säkra systemen. Svenska spel och ATG har de absolut största och bästa plattformarna för andelsspel på poolspel i Sverige.