Hur Läktaren kom till

Det hela startade med att vi började dela med oss av våra framgångsrika bettingtips till våra vänner. Vilket vi snabbt märkte blev oerhört populärt och tacksamt. På så vis bestämde vi oss för att göra det till ett jobb och börja dela med oss av våra speltips så att ni där ute som läser också kan ta del av dom.

Varje dag kommer det publiceras nya tips som du kan välja att backa eller inte. I samband med speltipsen kommer djupgående analyser och information inför matchen eller eventet i fråga. Allt för att hjälpa dig hitta ditt bästa spel. Utöver speltips bjuder vi på jämförelselistor med oddsbonusar och djupgående recensioner av olika spelbolag med svensk licens.

På läktaren hittar du:

  • Spel- och bettingtips
  • Betting Recensioner
  • Jämförelselistor

Börja skriva för oss

Eftersom vi hela tiden växer och blir större så söker vi regelbundet efter nya skribenter. Är du väldigt inbiten på någon speciell sport eller känner att du har en grym kunskap och är bra på att hitta de rätta spelen? Då får du gärna skicka ett mail till oss så kanske vi kan hitta en bra lösning där du kan bli en av våra nya skribenter. Du kan skicka ett meddelande via formuläret nedan.

Kontakta oss

Oavsett vad du har för frågor så är du välkommen att kontakta oss. Vi svarar på alla frågor så snabbt vi kan.