Riskfritt spel – Freebet bonus

Spelbolag
Bonus
Fördelar
Mr Green
100 kr freebet
  • Snygg plattform
  • Bra utbud
  • Bra kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Mr Green
Lanserat:
januari, 2007
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.7/5
Introduktion
Mr Green är ett prisbelönt svenskt spelbolag som grundades 2007 och gick live med sina tjänster under 2008. Som ett av de mest populära spelbolagen i Sverige och världen, köptes Mr. Green upp av spelgiganten William Hill 2019. Men frukta inte, Mr. Green är fortfarande aktiva på den svenska marknaden precis som tidigare.
Välkomstbonus - Betting
100 kr freebet
Omsättningskrav: 0x
William Hill
Freebet värt 100 kr
  • Betting & Casino
  • Två Bonusar
  • Stort Spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - William Hill
Lanserat:
januari, 2005
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
William hill är ett av de äldsta spelbolagen som finns, grundat redan 1934 i London. Mycket har hänt sedan dess och William Hill är numera en av de ledande operatörerna på spelmarknaden världen över. William Hill fick svensk spellicens 2019 och har verkat i Sverige sedan dess.
Välkomstbonus - Betting
Freebet värt 100 kr
Omsättningskrav: 1x

Vad är riskfritt spel?

Idag finns det flertalet aktörer som är verksamma på den svenska marknaden när det gäller sportsbetting och de konkurrerar om att få just dig som kund. Får att få nya spelare att testa just deras plattform använder sig många spelbolag av så kallade välkomstbonus. Oftast betyder de att de matchar ditt första insatta belopp upp till en viss summa och sedan finns det vissa krav som du behöver uppfylla innan de att du kan begära eventuella uttag. Några spelbolag väljer dock att erbjuda sina nya kunder ännu mer. Då är en vanlig variant att erbjuda ett så kallat riskfritt spel. Kraven för de olika riskfria spelen skiljer sig åt mellan bolagen. Därför är de bra att gå igenom villkoren innan man väljer att sätta in pengar för att minska risken för missförstånd och framtida strul.

Vad är bra med riskfritt spel?

Precis som det låter så har du som spelare noll risk. Om ditt spel ej går in så får du helt enkelt tillbaka den summa som du spelat för. Vanligtvis kan de ta ett par timmar innan spelet blir återbetalt, har de inte dykt upp inom 48h så kontakta antingen spelbolagets egna support för snabbast hjälp eller mejla oss.

Kan jag ta ut pengarna direkt?

Här gäller det att ha koll på spelbolagets villkor för att säkerställa vad som gäller. Några spelbolag tillåter dig som kund ta ut beloppet direkt oavsett om du vunnit eller förlorat. Vissa spelbolag kräver att vinsten omsätts exempelvis en gång. Men själva insatsen går att ta ut medan vissa spelbolag har att du får tillbaka din insats som ett så kallat freebet om spelet inte sitter. 

Kan jag använda andra bonusar också?

Sedan årsskiftet 2019 med nya spellicensen får spelbolagen endast erbjuda en oddsbonus till sina nya kunder. Det betyder att om du väljer att signa upp och välja det riskfria spelet som oddsbonus så går du miste om övriga bonusar. Se därför till att du inte hellre hade velat ha en renodlad sportbonus istället.

Var hittar jag riskfria spel?

Varje vecka publicerar vi på vår sida vilka spelbolag som erbjuder sina nya kunder riskfria spel. Där skriver vi även vad du behöver tänka på innan du signar upp och går med i kampanjen. Dessutom skickar vi ut informationen kring aktuella kampanjer i våra sociala medier.

Spela lagom

Känner du att du är påväg att tappa kontrollen över ditt spelande? Isåfall rekommenderar vi dig att ansluta dig till spelpaus.se där du spärrar dig på alla spelbolag med svensk licens. Glöm inte av att spel ska vara roligt och spela endast med pengar du har råd att förlora.