Senaste Allsvenskan tips

Spelstopp
Match/Event
Spel
Odds
Förlust
19 Jul
19:00
Vinst
13 May
17:00
Under 2.5 mål i matchen/1X+under 2.5 mål
Vinst
12 May
18:30
Kalmar FF vinner hörnstatistiken/ 1X+under 2.5 mål i matchen
Förlust
9 May
17:30
1 asian handicap -1.5/1+under 3.5 mål
Vinst
12 Apr
19:00
Under 2.5 mål/1+under 3.5 mål
Förlust
11 Apr
17:30
1 asian handicap -1/1+under 3.5 mål I matchen
Förlust
10 Apr
17:30
Båda lagen gör mål+under 3.5 mål i matchen
Vinst
10 Apr
15:00
Båda lagen gör mål+över 2.5 mål i matchen

Allsvenskans bästa speltips

Det är populärt att betta på Allsvenskan och då finns det en del viktiga saker att hålla koll på. En av de allra viktigaste sakerna att hålla koll på är underlaget. I dag är det ungefär lika många lag som har konstgräs som underlag som vanligt naturgräs. En del lag är bättre än andra på de olika underlagen och det gäller att hålla koll på vilka lag som presterar bäst på de olika underlagen. Även skador och avstängningar är bra att hålla koll på och den mesta informationen hittar du på SvFFs hemsida. I våra Speltips Allsvenskan har vi tagit hänsyn till alla viktiga aspekter som kan påverka det aktuella spelet.

Bonusar på Allsvenskan

Glöm inte att hämta en bonus om du väljer att spela på allsvenskan. På vår sida för oddsbonusar hittar du alla spelbolag som idag erbjuder en bonus till nya spelare. Till varje omgång hittar du även ett flertal allsvenskan speltips på vår sajt. Alla våra speltips är som du kanske vet helt gratis.

Streama Allsvenskan

Om du är sugen att kolla på Allsvenskan gör du det absolut enklast genom att skaffa ett Cmore abonnemang. Du ser därför på Cmoreplay på webben eller skaffa Cmores TV kanaler från din operatör. Om du skaffar dig Cmore har du möjlighet att kolla alla matcher. Dock så har inte alla matcher studie men det är professionella kommentatorer på alla matcher. Dessvärre om du befinner dig på svensk mark finns inget bettingbolag som erbjuder streaming på allsvenskan.

Under sista omgången spelas alla matcher samtidigt, hur gör Cmore då för att visa alla?

Jo, Cmore har rättigheter för att visa varenda sekund av allsvenskan. Är det så att alla 16 lag spelar samma dag och tid så kan vissa matcher endast visas på webben. Rättigheterna finns hos Cmore sedan 1997 där endast en match i veckan sändes “veckans match”. Från och med säsongen 2004 sänds alla matcher på TV.

Historia Allsvenskan

Den 3 augusti 1924 spelades första matchen i Allsvenskan. Det var först säsongen 1930/1931 något lag kunde få Pokalen så om något lag vann innan år 1930 fick man inte en “titel” Svensk mästare. Något som är noterbart är att fram tills år 1954 fick inget lag norr om Gästrikland spela högre än division. Det tog nio år för norrland att få med första laget. Det var 1965 som Gif Sundsvall fixade avancemanget till allsvenskan.

På 70-80 talet var allsvenskan riktigt bra med både Åtvidaberg och IFK Göteborg som gick långt ute i Europa. Från och med säsongen 1990 fick man tre pinnar för en vunnen match. Det är endast fem lag från årets allsvenskan som fanns med startsäsongen 1924/1925. De lagen är: IFK Göteborg, AIK, IFK Norrköping, Hammarby och Helsingborg.

För att hitta ytterligare statistik och spelschema för Allsvenskan så bör du besöka Svenska fotbollsförbundets hemsida som du hittar här: https://www.svenskfotboll.se/

Rekord i Allsvenskan

  • Malmö FF leder antalet vunna titlar med 20 stycken, IFK Göteborg skuggar med 18 stycken titlar.
  • Publikrekordet i Allsvenskan är 51,294 personer
  • Alexander Isaks övergång till Dortmund är den största i allsvenskans historia med en summa på cirka 85 miljoner kronor, Zlatan Ibrahimovic till Ajax är tvåa med dryga 82 miljoner kronor