Speltips

Match/event
Degerfors IF - Malmö FF
Datum
17/07 - 2021
Matchstart
15:00
Spelbolag
Spel
Malmö FF
Odds
1.62
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Degerfors – Malmö FF 17/7

Allsvenskan Fotboll Speltips
Joakim
Publicerad: 12 juli, 2021

Dags för match på Stora Valla när Malmö FF kommer på besök. Degerfors fick sig en rejäl omgång senast när man spelade borta mot Hammarby och förlorade med hela 5–1. Om det är ett tecken på vad som komma skall även mot Malmö FF återstår att se men jag håller de ljusblå som solklara favoriter och troliga vinnare av lördagens match. Mitt spel på matchen blir Malmö FF seger till runt 1.62 hos Betsson. Jag tycker Malmö FF har Allsvenskans bästa trupp och med ett EM-uppehåll i ryggen kommer man utvilade och fokuserade lagom till säsongens avslutande halva.

Ska vara klasskillnad mellan lagen

Det var proppen ur senast för Malmö FF när Sirius gästade Eleda Arena i Malmö. 4–0 till de ljusblå och vi fick se en glimt av vad detta lag kan åstadkomma när de har sin dag. Bredden på truppen hör till seriens bästa, något som inte minst blev tydligt mot Sirius då man kunde kosta på sig att starta med spelare som Christiansen, Rakip och Nalic på bänken.

Malmö FF spelare Europaspel under veckan där man ställs mot Riga FC i Lettland. Jag lägger inte allt för stor vikt vid den matchen då jag tror Malmö FF kommer ta sig vidare utan att förta sig. Man var det klart bättre laget i första mötet och ska inte ha några problem med att lösa uppgiften på tisdag kväll.

Speltips

Degerfors har varit en pigg nykomling i Allsvenskan och parkerar för tillfället på en 8:e-plats i tabellen. Man har blandat och gett som nykomlingar har en tendens att göra men med 14 inspelade poäng så är man än så länge bästa nykomlingen i serien. Senast mot Hammarby framkom det dock med all tydlighet att man inte riktigt kan mäta sig med de allra bästa lagen. Defensiven lämnade en hel del övrigt att önska och då är det knappast Malmö FF man vill ställas mot i matchen därpå. Jag tror man kommer få det tufft på nytt när de regerande mästarna gästar och tycker att oddset på Malmö-seger är lite väl generöst. Mitt spel på matchen blir Malmö FF att vinna till 1.62 hos Betsson.

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x