Exklusiv bonus från ProntoBet till EM2024 för spelare från Norge

Nyheter
Joakim
Publicerad: 1 juli, 2024

EM har redan börjat och supportrarna är oerhört exalterade, även om deras eget land inte kvalificerade sig. Detta är en fest för alla, så länge alla har ett favoritlag i turneringen. Det är uppenbarligen den tid då de flesta spelen görs och när resultaten av matcherna blir de viktigaste samtalsämnena och allt annat läggs åt sidan.

Norrmän, som många andra, har varit mycket aktiva när det gäller att satsa på Euro 2024. Det faktum att deras landslag inte kvalificerade sig hindrar dem inte från att vara engagerade i turneringen. Enligt uppgifter, insamlade av oddsbonuser.nu, har intresset för spel och internationella spelsajter i Norge ökat markant sedan EM startade.

Många internationella bettingsidor som arbetar i Norge erbjuder välkomstbonusar och lukrativa kampanjer tillägnad Euro 2024. Men det finns en bookmaker som erbjuder användarna något speciellt.

Prontobet erbjuder en unik speltävling för alla som placerar spel från Norge. Man kan satsa på fotbolls-EM 2024 och få poäng varje gång man vinner ett spel. I slutändan kommer vinnarna med den största mängden vunna spel att dela priset på 100000 NOK. 

Så här kommer priset att fördelas:

1:a plats: NOK 50,000

2:a plats: NOK 25,000

3:e plats: NOK 10,000

4:e plats: NOK 3,000

5:e – 10:e plats: NOK 2,000

Allt man behöver göra för att delta i tävlingen är att skapa ett konto på ProntoBet, göra en insättning på minst 10 euro och spela på EM 2024 matcher. Leaderboard-tävlingen kräver minst 50 aktiva deltagare för att prispotten ska betalas ut, men vi är ganska säkra på att det kommer att finnas många fler som är angelägna om att testa lyckan.