Speltips

Match/event
Ninjas in Pyjamas vs Mouz
Datum
08/05 - 2023
Matchstart
16:00
Spelbolag
Spel
NiP moneyline
Odds
2.05
Rygga Spelet
Speltips esport

Blast Paris Major: Ninjas in Pyjamas vs Mouz

Esport Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 7 maj, 2023

Ett ”topp”möte där det nordiska NiP ställs mot det väldigt internationella Mouz. Båda dessa lagen har bytt sin roster relativt ofta men Mouz har ändå klarat sig i åtta månader. NiP däremot bytte spelare för bara tre månader sedan när K0nfig och headtrick joinade laget. Nu ställs dessa lag emot varandra för första gången någonsin i en väldigt viktig första match!

Ninjas med en stark uppladdning

Ninjorna har haft det tufft när de bytt spelare fram och tillbaka. De har inte fått det att fungera ordentligt vilket har tvingat dem till att byta. Det gick heller inte bra med denna femma till en början då de fick dåliga resultat hela tiden. De har dock svängt runt och de senaste turneringarna och de har tagit sig till majoren trots tuffa matcher i kvalet! Även i Rio gjorde de bra matcher ifrån sig och var endast en match ifrån slutspel, som de dessvärre förlorade. Förlusten där kom dock emot Heroic som kom tvåa i hela eventet.

Att vinna mot lag som Astralis, BIG, Imperial och 9INE är imponerande. Deras enda två förluster senaste månaden är mot NaVi och Heroic som båda är topp 3 i världen. Nu är de i ett kval till sista majoren i CSGO och det finns legendariska spelare som vill tävla om den sista. Även unga spelare som headtrick som verkligen kan imponera ibland vill vara med och tävla om den sista majoren!

Mouz med ett tufft Rio resultat

Två raka förluster i IEM Rio mot både BIG och 9INE. Åkte ut på sista platsen och var inte alls nöjda med det innan majoren. xertioN som har varit helt otroligt duktig under ett tag har svalnat av senaste turneringarna och kommer definitivt behöva steppa upp igen för att Mouz ska ha en chans. Något som är tydligt är dock att xertioN och torzsi, två av de starkaste spelarna i laget, har väldigt tufft på första matcher. Om man tittar på LAN turneringar har de tufft de första dagarna, något som kommer spela roll i denna turnering.

Trots att 9INE har varit starka på senaste tiden bör de kunna göra mer motstånd mot dem samt att bara få 6 rundor mot BIG i en bo1 är inte bra nog. Förvisso har de fått ett tag på sig att träna inför majoren, men så har NiP.

Dagens speltips

Ninjas har börjat få bättre och bättre resultat, vinner mot sämre motstånd och gör oftast ordentliga fighter av de matcher mot bättre motstånd. Mouz däremot har haft tuffa resultat på senaste tiden och att ta sig till majoren var nog ett tvång för att femman skulle hålla ihop. Nu är de här och de kommer säkert få någon vinst i turneringen, men om den kommer redan mot NiP är jag tveksam på!

Därför väljer jag att spela på NiP ML till oddset 2.05 hos expekt

Lycka till med era spel!

/ David

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x