Senaste Basket Tipsen

Spelstopp
Match/Event
Spel
Odds
Vinst
26 Mar
03:00
Nuggets +6.5 & U249.5 poäng i matchen
Vinst
29 Jan
02:30
Förlust
25 Jan
04:00
Vinst
20 Jan
01:30
Celtics vinner & U252.5 poäng i matchen
Vinst
27 Dec
01:00
Darius Garland Ö1.5 trepoängare
Vinst
22 Dec
01:00
Cavs +7 & Ö204.5 poäng i matchen
Vinst
20 Dec
03:00
Suns -3 & Ö215.5 poäng i matchen
Förlust
19 Nov
01:30
Embiid U1.5 3-poängare & Bucks +11.5
Förlust
27 Oct
01:30
Förlust
17 Jun
03:00
Tatum Ö19.5 poäng, Ö4.5 returer, Curry Ö19.5 poäng & Green Ö4.5 returer

Speltips Basket

Hos oss hittar du främst speltips basket till den största basketligan i världen, nämligen NBA. Det kan vara allt från överspel till 1X2-spel som du hittar i våra basket speltips. Om du vill ha mer kött på benen innan du bettar på basket rekommenderar vi att du läser igenom våra analyser och tankar kring matcherna. Där kan du läsa om lagets eller spelarnas matchform, spelare som missar matchen och annan viktig information. Kunskap är vägen till framgång när det kommer till baskettips och det är något som våra experter besitter. Tillsammans går vi igenom de matcher vi vill spela på, statistik, form och hur de olika lagen har presterat mot varandra. Därefter letar vi efter de spelen som har bra värde, hittar vi något som vi tycker sticker ut där spelbolagens odds inte stämmer överens med vad vi tycker så slår vi till. Våra speltips basket är alltid noga förberedda.

speltips basket laktaren se

Betta på Basket

Som sagt finns det alltså massor att spela på när det kommer till basket. Därför uppstår även behovet till speltips basket. Allt från hur många fouls en spelare tar till hur många poäng det blir i matchen.

Spelarprestationer kan vara hur många fouls en spelare tar, hur många trepoängare, antal returer, assist eller det allra vanligaste, hur många poäng en spelare gör. Att tänka på är att en basketmatch inte kan sluta oavgjort, om matchen är oavgjord efter fyra quarters så spelas en förlängning på fem minuter, det gör att matchresultaten är Money Line, alltså går det inte spela på ett oavgjort resultat. Våra basket speltips varierar och periodvis har vi väldigt få speltips basket som du kan ta del av.

Vanliga spel i basket är:

 • Över/Under poäng
 • Matchvinnare
 • Spelarprestationer
 • Handicap

Tävlingar i Basket

Den bästa och mest bevakade basketen spelar i nordamerika, den ligan heter NBA. Det finns massor av ligor världen över i Europa, Afrika och Sydamerika är sporten näst störst efter fotboll. Nedan kommer en lista på dom mest intressanta ligorna/mästerskapen världen över.

NBA

Världens bästa basket spelas i nordamerika och NBA. Det är 30 lag som gör upp om 16 slutspelsplatser. Lebron James och Stephen Curry är två av dom största stjärnorna i ligan. Dom bästa spelarna världen över spelar i NBA. NBA är en stängd liga vilket innebär alltså att inget lag kan åka ur ligan eller gå upp till ligan. En match är uppdelad i fyra ”quarters” där varje ”quarter” är 12 minuter. Mer information kring NBA hittar du här.

Euroleague

Euroleague är som fotbollens Champions League. 18 bästa lagen från Europeiska ligorna gör upp om den åtråvärda titeln. Euroleague är en av dom största tävlingarna i världen i en inomhushall, med en snittpublik på över 8000 personer. Med storlag som Barcelona, Real Madrid, Olympiakos, Zalgiris med flera är det tuffa matcher varje omgång. En publikfest utan dess like. De europeiska fansen är väldigt annorlunda deras motsvarighet i NBA. Stämningen är kan liknas med fotbollsmatcher på den högsta nivån.

CBA

Spelas i Kina. Basketen är jättestor i Kina och ligan har bra rykte. 20 lag finns i ligan och 12 av dom går till slutspel. Det är 46 matcher under grundserien och matcherna spelas oftast nattetid. Även denna liga spelar 4×12 minuter.

LIGA ACB

En av dom största och bästa ligorna i Europa spelas i Spanien. 18 lag finns i denna liga. Det är endast åtta av lagen som får spela slutspel, Barcelona och Real Madrid är två av lagen som brukar hålla hög kvalité. I Europa spelas matcherna 4 x 10 minuter.

VM, OS och EM

Basket är en av de sporter som också spelas i stora mästerskap så som: VM, OS eller EM. Mästerskapen ger rum vart fjärde år. De bästa spelarna brukar spela turneringarna bortsett från USA.

Streama Basket

Det är oerhört enkelt att streama basket, du kan nå nästan all basket genom att äga ett bland annat Bet365, Unibet, Betsson eller Nordicbet konto. Nedan kommer en lista på vart ligorna/tävlingarna streamas.

 • NBA
  Väldigt enkelt att kika världen bästa basket, antingen skaffar du ett Cmore konto som sänder ett par matcher per omgång, annars skaffar du bara ett konto hos exempel Bet365 eller Unibet som sänder varenda minut av NBA.
 • CBA
  Basketen från Kina når du inte hos någon svensk tv operatör, men deppa inte för det. Hos Bet365 kan du följa många matcher. För att kunna se matcherna behöver du ha pengar på ditt konto.
 • Liga ACB
  Den spanska basketen når du inte heller med varken Viaplay eller Cmore, även här behöver du ha ett Bet365 eller Unibet som visar nästan alla matcher.
 • BSL
  Den turkiska ligan är desto svårare att nå fram till. Om du har ett konto hos Bet365 kan du se majoriteten av matcherna. Vill se ditt favoritlag rekommenderar vi dig http://www.livebasketball.tv/.
 • VTB United League
  Basketen från Ryssland är lätt att streama, som nästan all europeisk basket kan du se den hos bland annat Bet365 och Unibet, som har nästintill 100% sändning.
 • Euroleague
  Om du vill kolla basketens Champions League gör du det väldigt enkelt genom att signa upp dig på ett Viaplay konto som sänder ett par matcher per omgång, annars ser du matcherna på bland annat Bet365 eller Unibet.

Bettingbolagen, framförallt Bet365 och Unibet har riktigt bra utbud på basketmatcher världen över. Vi är väldigt bortskämda med att NBA finns att streama på bettingsidorna, så det är bara att signa upp er och dra iväg ett livespel och njuta.

Basket betting bonusar

För er som är på jakt efter specifika betting eller oddsbonusar för just basket kan detta vara lite svårare att hitta. Vi på Läktaren lovar att hålla er uppdaterade om någon sådan speciell bonus dyker upp. Till dess är det värt att nämna att de flesta bettingbonusar som brukar ges av spelbolagen brukar gälla de flesta spelen. Om du vill vara säker på om bonusen du blir erbjuden från ett spelbolag faktiskt går att använda på betting på basket rekommenderar vi att du läser bonusens regler och villkor eller kontaktar kundtjänsten på det aktuella spelbolaget.