Speltips

Match/event
Phoenix Suns - Los Angeles Lakers
Datum
20/12 - 2022
Matchstart
03:00
Spelbolag
Spel
Suns -3 & Ö215.5 poäng i matchen
Odds
1,60
Rygga Spelet
Speltips Basket

Suns – Lakers 20/12 

Basket NBA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 19 december, 2022

NBA bjuder på några riktigt härliga matcher inatt och en av dom är Phoenix Suns som tar sig an ett Los Angeles Lakers utan Anthony Davis. Båda lagen kommer med varsin vinst i sina respektive senaste matcher men Lakers spelar back to back matcher och kommer inte vara lika utvilade som Suns. Sen är man även utan Davis som åkt på en skada och kommer vara borta i ungefär en månad så Suns har en stor fördel inför mötet. Ett spännande möte väntar!

Utan Anthony Davis

Los Angeles Lakers har fortfarande en bit kvar innan man är på play-in platserna då man fortfarande befinner sig på en 12:e plats. Man har numera 13 vinster och 16 förluster och tyvärr så tror jag inte att man kommer att få ett bättre facit under tiden man är utan Anthony Davis. Davis kommer att vara borta i ungefär en månad och Lakers har en hel del tuffa matcher under den tiden. Att vara utan honom kommer att påverka laget rejält men förhoppningsvis för deras del så sätter man sig inte alltför mycket i skiten innan han är tillbaka.

Man spelade sist igår natt då man tog sig an Wizards och den matchen vann man efter en lysande insats av LeBron James som ledde laget till en knapp seger. Ska Lakers ha chans att vinna även denna så kommer det vara upp till han att göra ännu en bra match men frågan är hur mycket ork han kommer att ha i denna.

Två raka vinster för hemmalaget

Phoenix Suns har inte börjat denna säsong som man hoppades på då man i nuläget ligger på 4:e plats i Western Conference. Med ett matchfacit på 18 vinster och 12 förluster så är man bakom Nuggets, Pelicans och Grizzlies som samtliga har bättre. Man har haft en del problem med skador som spökat i truppen och man har fortfarande en del viktiga spelare borta. Inför denna match så är bland annat deras bästa spelare Devin Booker på skadelistan men oklart om det är tillräckligt allvarligt för att hålla han borta från denna match.

Spelar inte Booker så kommer Suns chans för vinst att droppa rejält och då kommer det inte bli en lätt match för dom. Men spelar Booker så bör detta vara en ganska enkel match för Suns då man fått en dags extra vila till skillnad från Lakers.

Speltipset

Tuff bortamatch väntar för LeBron och Lakers då dom spelade senaste matchen igår natt och har nu ännu en match dagen efter. Devin Booker kanske inte spelar för Suns men även utan honom så tror jag att Suns löser detta även med lite marginal. Speltipset inför matchen blir Suns -3 och över 215.5 poäng i matchen till 1,60 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
april, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x