Senaste Speltipsen

Spelstopp
Match/Event
Spel
Odds
14 Oct
18:59
Speltips och analys
8 Oct
18:59
Tips, andelar & analys
Poolspel / andelsspel (Svenska Spel)
7 Oct
18:59
Tips, andelar & analys
Poolspel / andelsspel (Svenska Spel)

Vanliga frågor om speltips på Läktaren

Hur vinner jag Powerplay?

För att vinna på Powerplay behöver du sätta alla matcherna, alltså 8 av 8. Utdelningen varierar väldigt mycket beroende på hur många favoriter och skrällar som vinner.

Vad menas med löpande odds?

Löpande odds som det kallas betyder att du inte spelar till ett fast odds. Allt handlar om hur många som lyckas sätta alla rätt på just den specifika omgången. Ju fler som har alla rätt desto mindre utdelning.

Var hittar jag de bästa analyserna för Powerplay?

Här på läktaren jobbar vi hårt för att ge er så bra analyser och speltips för Powerplay. Om vi är bäst kan vi inte svara på men vi är väldigt väldigt bra! Håll utkik efter våra speltips och analyser här.

Vad innebär ett reducerat system?

Om du spelar med ett reducerat spel på Powerplay så kan du få in fler streck på din kupong men beroende på hur du väljer att reducera så är chansen att få alla rätt blir något mindre. Detta för att du måste välja ut vissa matcher som måste gå in för att spelet ska sitta. Du kan till exempel sätta att en eller flera favoriter inte ska vinna. Vinner dessa då så kan du inte få alla rätt. På så sätt kan du gardera flera matcher till ett lägre pris. Lyckas du med dina reduceringar så är det såklart väldigt fördelaktigt.

Vilka sporter avser Powerplay?

Powerplay är spelet för de som älskar ishockey och avser således endast betting på ishockey.

Vad kostar det att spela Powerplay?

En enkelrad kostar så lite som en krona. Vill du däremot gardera mycket på din kupong så ökar priset ju mer du garderar.

Så fungerar Powerplay

Som vi nämnde tidigare så fungerar Powerplay precis som de klassiska motsvarigheterna för fotboll som t.ex Topptipset. Det du kan spela på är alltså; 1, X eller 2 på åtta matcher. Det gäller att sätta alla åtta matcherna för att vinna och utdelningen baseras på hur många som sätter just alla rätt. Ju fler skrällar du sätter desto högre blir utdelningen helt enkelt. Detta är ett poolspel från Svenska Spel, det finns motsvarigheter hos andra Spelbolag också men detta är helt klart den mest populära just nu.

Du kan sätta mer än ett streck på en match. Alltså gardera matcherna. Helgardering innebär att du spelar på samtliga resultat på en match, alltså både 1, X och 2. En halvgardering innebär att du spelar på två resultat i samma match. 

Kostnaden för ditt spel baseras då såklart på hur många garderingar du väljer att lägga in på ditt Powerplay. Spelar du bara med singelstreck så är kostnaden endast en krona. Kostnaden dubblas sedan för varje gardering du lägger till. Extra kul med Svenska spels produkter är att du kan skapa ett lag med dina vänner eller andra spelare och spela tillsammans. På så sätt kan du göra ett större system och dela på kostnaden. Den eventuella vinsten fördelas sedan baserat på hur många andelar var och en har köpt och är inget som du som spelare behöver tänka på.

ishockey powerplay tips ikon laktaren se

Läktarens Powerplay Tips

ishockey powerplay tips laktaren se

Vi på Läktaren älskar hockey och hänger med på alla de bästa ligorna. Tipsen du hittar här skrivs av våra bästa hockeynördar och vi strävar efter att få ut våra tips i god tid inför varje omgång. Vi på Läktaren satsar på väl analyserade och enkla powerplay tips. Inte för mycket text utan bara det mest väsentliga som gör att du som läsare kan bilda dig en egen uppfattning om vad som är bra eller inte. Vi kommer inte att ha Powerplay tips till varje omgång men du kan hitta det inför alla de bästa omgångarna av Powerplay och du kommer garanterat få fin information från våra Powerplay experttips. Här hittar du alltså den information kan vara bra för dig som läsare att veta när du skall spela på Powerplay.  

Läktarens experttips för Powerplay

I alla våra Powerplay tips här på Läktaren hittar du:

  • Genomgående analyser
  • Omgångens spik
  • Dagens gardering
  • Omgångens skräll

Detta har vi valt att göra för att ge dig mer information om vad du ska spela på. Du kanske inte vill köra Powerplay utan istället spela på oddset på en eller flera matcher. Vi försöker alltid ge så bra och enkel information som möjligt, så att du kan göra ett så informerat beslut som möjligt för dig. Vill du spela på individuella matcher istället för Powerplay så kan du hämta en eller flera oddsbonusar för att boosta ditt spelkonto. Det är nämligen så att Svenska Spel erbjuder ingen bonus.

I de fall att det erbjuds en möjlighet till att spela på Head to Head i en match försöker vi på Läktaren alltid att ge dig tips på vem av de två valda spelarna vi tror kommer göra flest mål/assist i matchen. Vi våra Powerplay experttips får du grym information. Håll därför koll på våra senaste ishockey speltips och våra sociala medier för senaste nytt. Där uppdaterar vi med speltips dagligen och du kan även vara med på tävlingar och utlottningar i vår facebookgrupp, där delar vi också med oss av våra största vinstkuponger både från våra rekare och våra följare.

Bra att känna till är att det även på Powerplay går att spela på systemspel.

Omgångens spik

Med omgångens spik menar vi den match som känns allra säkrast och bäst att spela på utan att gardera.

Dagens gardering

Omgångens gardering är kortfattat matchen vi på förhand är så jämn att det är svårt att sia om vilket lag som ska vinna och därav behöver garderas lite extra.

Omgångens skräll

Med omgångens skräll menar vi laget vi anser vara underspelade. Ett lag som vi tror kan vinna matchen trots att majoriteten tror på motståndaren

Analyser

I våra analyser finner du genomgång av samtliga matcher, fördelar, nackdelar, form och allt som hör därtill.  

Powerplay Andelsspel

Hos Svenska Spel kan du spela tillsammans med andra. Vänner, experttippare eller hobbyspelare. Detta trevliga och sociala fenomen kallas även för andelsspel. Är du själv inte så insatt eller saknar du kunskap inför en viss match kan du således haka på oss eller någon annan som besitter den kunskap som du saknar. 

Du kan genom andelsspel välja att backa vårt eller någon annans spel genom att köpa en andel. Det finns allt från superbilliga system till väldigt dyra beroende på hur stora och många garderingar systemet har. 

Powerplay Resultat

Du kan enkelt hitta resultatet för din Powerplaykupong på Svenska spels hemsida. Där loggar du snabbt in och ser resultatet på din kupong direkt. Du kan också, utan att logga in klicka dig vidare till “Resultat”och scrolla ner till Powerplay. Vill du kan du  följa Powerplay resultat live, under tiden matcherna spelas och på så sätt ha full koll på ditt tips. Utdelningen varierar väldigt mycket, beroende på vilka lag som vinner.

Eftersom Powerplay är ett så kallat poolspel vilket innebär att det är inte matchens fast odds som bestämmer hur stor utdelning det blir. Det handlar snarare om hur många som har spelat och hur många som har alla rätt. Ju mindre system som vinner desto större utdelning blir det på vinsten. Så det är viktigt att få med några skrällar på din. Du kan se hur många procent som har spelare har spelat på varje match. Favoriterna har som sig bör fler spel på sig, oftast så följer garderingarna oddsen på matchen. 

Rätta din Powerplay tips-kupong

Det är väldigt enkelt att rätta din kupong när alla matcher är avslutade. Klicka här för att komma till Svenska Spels rättningssida för Powerplay. Loggar du sedan in kan du direkt se exakt hur många rätt din kupong har. Om du inte loggar in kan du se den rätta raden och själv rätta raden manuellt. 

Betta på SHL

SHL är en av de bästa hockeyligorna i världen där vi ser många av våra framtida stjärnor komma fram. Med 60 omgångar per säsong så finns det väldigt myckt matcher att spela på. Powerplay i all ära men det är minst lika kul att spela på singelmatcher. Vill du betta på SHL så kan du läsa våra SHL speltips där vi ger dig analyser och tips för flera enskilda matcher i veckan. Under slutspelet kan du dessutom hitta ännu fler speltips för SHL

Betta på NHL

Det alla ishockeyspelare önskar att uppnå är att vinna Stanley Cup. Många får chansen men få lyckas. Världens bästa hockeyliga är i en klass för sig där nästa alla världens bästa spelare till slut hamnar. Precis som i SHL så är det väldigt många omgångar varje säsong. hela 82 omgångar i grundsäsongen + slutspel naturligtvis. Vi har flera experter som skriver speltips till NHL flera gånger i veckan så är du sugen på några riktigt bra tips så har du hittat rätt.