Speltips

Match/event
Datum
14/10 - 2021
Matchstart
18:59
Spelbolag
Spel
Speltips och analys
Odds
Poolspel
Rygga Spelet

Vårat tips

1. Frölunda - Rögle
1
2. Växjö - Skellefteå
12
3. Djurgården - Luleå
12
4. Linköping - Malmö
1X2
5. Färjestad - Oskarshamn
1
6. Örebro - Timrå
1X
7. Leksand - Brynäs
1X2
8. M.Veronneau - A. Rödin
1X2
Rygga Spelet
Powerplay

Powerplay 14/10 – Tips & analys

Ishockey Powerplay Speltips
Oskar Jörnevik
Publicerad: 14 oktober, 2021

Hallå där! Äntligen SHL-torsdag igen och vi har en riktigt rolig meny framför oss. Svenska spel kryddar också med 250 000 kronor extra i afton, kul! Sju SHL matcher samt en head-to-head match pryder menyn ikväll och i skrivande stund är det dryga 350 000 kronor i omsättning, så räkna med en bra bit över miljonen idag, troligtvis över två. Häng med nedan!

Spelstopp 18:59

1. Frölunda – Rögle

Vi börjar menyn med en toppfight, det är ettan mot sexan. Hemmalaget ser för tillfället riktigt fina ut och har en magiskt streak med sju raka segrar och är obesegrade sen publiken fick komma till arenorna. Tog sig även till slutspel i CHL tidigare i veckan och har fått igång Ryan Lasch rejält. Rögle spelade så sent som igår mot Sönderjyske i CHL, vilade dock ett par viktiga pjäser. Abbotts grabbar är återigen ett lag för toppen i år men får ge sig mot ett starkt Frölunda, spik etta!

2. Växjö – Skellefteå

Vi fortsätter med toppmatcher, där trean Växjö gästas utav tvåan Skellefteå. Växjö är återigen ett bra lag, och har tidigare i veckan säkrat slutspel i CHL. Firma Gynge/Rosen har lekstuga för tillfället och gör poäng på allt, har fyra raka segrar i Vida Arena och ser ruskigt bra ut för stunden. Skellefteå är bra i år, men torskade senast i CHL och gjorde en ganska svag insats i SHL senast. Åker dock ner till Småland med bra självförtroende och ”gaffeln” är bra här.

3. Djurgården – Luleå

Ojoj, vad ska hända med Djurgården? Är jumbo i SHL och har en magiskt dålig trend med sex raka nederlag. Spelarmaterialet är dock bra för Stockholmarna och vändningen kommer att komma, varför inte ikväll inför ett nästintill fullt Hovet? Luleå har öppnat SHL skakigt, men har nu krigat till sig två raka segrar. Viktiga Tyrväinen blir dock borta ett tag, och Calle Själlin lika så. Luleå har dock på pappret ett magiskt lag och kommer sluta i toppen i år. ”Gaffeln” även här, då båda lagen går för trean.

4. Linköping – Malmö

Linköping har startat dåligt och har bara spelat in sex pinnar på nio matcher. Mycket tack vare skador samt bedrövligt powerplay/boxplay. Har dock ett par skickliga spelare i truppen och LHC är inte så dåliga som tabellen visar. Malmö är bra i år, hemvändaren Carl Söderberg ser ut att trivas på isen, bröderna Sylvegård gör sina bästa säsonger. Malmö har dock tre torsk på sina fyra senaste och åker till Östergötland med ganska dåligt självförtroende, två lag som behöver vinst = helgardering.

5. Färjestad – Oskarshamn

Färjestad är bra i år, mycket bra. Mycket tack vare deras magiska silly då man plockat in ”hemvändare”. Har två raka segrar och poäng i fyra raka matcher. Avgjorde sent mot Djurgården tidigare i veckan, det ger styrka till truppen och går in i denna match som stora favoriter. Oskarshamn krigar på och gör det bra. Bröderna Zohorna är riktigt bra och ordnat många poäng till IKO. Gästerna har vunnit tre av dom fyra senaste matcherna, ska mycket till att man lämnar Karlstad med poäng, spikpistolen är framme och spikar fast ettan.

6. Örebro – Timrå

Från Värmland till Närke och ett hemmalag som gästas utav nykomlingarna Timrå. Örebro rosade inte marknaden i förra matchen mot LHC, men vann och det är det som räknas. Örebro har två raka hemmasegrar i Behrn och börjar få igång maskineriet efter en risig start. Timrå har gjort det okej som nykomlingar. Har ett magiskt PP som leds av Ty Rattie. Kan mycket väl stöka till det för hemmalaget, 1X räcker dock väldigt långt här.

7. Leksand – Brynäs

Sista SHL-matchen på menyn, ett möte som brukar hetta till. Hemmalaget är vidare i CHL och har fyra raka segrar i SHL. Märktes i början att saknaden av Cehklarik och Hrivik var stor, men det har ordnat upp sig på slutet. Brynäs däremot har fyra raka nederlag och börjar se ut lite som förra året. Har dock en bättre trupp än förra året och det ska mycket till att Rödin och Co får kvala sig kvar. 1X2 i Dalarna är ett måste.

8. M.Veronneau – A. Rödin

Vi avslutar menyn med en Head-to-head match mellan Leksands Max Veronneau och Brynäs Anton Rödin. Hemmalagets Veronneau är en målskytt av rang som står noterad för sex baljor på åtta spelade matcher och är given i powerplay. Rödin är även han given i Brynäs powerplay men är inte samma målskytt utan är mer allround, men även Rödin står noterad på fina sex mål. Otroligt svårgissad match, 1X2 tack.

Läktarens säkra: Färjestad

Färjestad är bra hemma i Karlstad och har haft ett magiskt tryck senaste hemmamatcherna. Möter nu ett Oskarshamn med bra form, men gästerna får ge sig mot ett Färjestad som är helt outstanding i powerplay för tillfället. Spiken är okej runt 70%.

Läktarens skräll: Linköping

Linköping står streckade i 29% hemma mot ett formsvagt Malmö. Det tar jag utan att blinka. Trots ett par avbräck på framförallt backsidan har Linköping en offensiv som kan straffa alla lag i SHL. Jobba Clubben!

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus