Senaste speltipsen Esport

Spelstopp
Match/Event
Spel
Odds
31 Oct
17:30
Evil Geniuses -4.5 i karthandikapp
Vinst
5 Jul
14:20
Movistar Riders -2.5 i Karthandikapp
Vinst
5 Jul
11:00
Heroic -5.5 i Karthandikapp
Vinst
22 May
20:00
FaZe ml & FaZe vinner 2-0
2.20 & 4.50 (Betway)
Vinst
19 May
16:30
Flertal! Botten av inlägget
4.75 & 5.00 (Betfair)
Vinst
16 May
19:30
C9 vinner karta 2 och under 26.5 rundor
Vinst
16 May
12:00
Vitality vinner karta 1 & under 27.5 rundor
Förlust
15 May
18:15
Förlust
14 May
14:30
Vinst
30 Jan
16:00
FaZe -3.5 i karthandikapp
Förlust
29 Jan
16:00
Astralis -3.5 i karthandiapp
Vinst
28 Jan
16:00
NiP ML & Hampus Ö18.5K
2.10 / 1.89 (Betsson)
Vinst
20 Sep
19:30
Vinst
9 Sep
16:00

Betting på Esport

Det finns hundratusentals dataspel men det är bara en bråkdel som finns tillgänglig inom betting. Av de spel som finns tillgängliga för esport betting så kan vi hitta sex till åtta spel som sticker ut extra mycket när vi ser till hur populärt det är på bettingmarknaden. De sista 10 åren så har Esport blommat ut ordentligt på bettingmarknaden och är väldigt populärt att spela på. Marknaden har utökats och det finns massvis med olika spelsätt att betta på esport. Precis som när det kommer till fotboll så kan man spela på asian handicap, vinnare, förlorare, vem som gör mest poäng och mycket. Utvecklingen esport har gått makalöst snabbt och därför kommer även bettingmarknaden att följa efter. För bäst betting på esport så kan du läsa våra speltips och använda de bolagen vi rekommenderar på vår sida om spelbolag.

CS:GO är störst just nu

CS:GO och League of Legends är helt klart de mest populära esporterna att betta på idag. Men de andra hakar på trenden med esport betting och som trenden ser ut så kommer det att fortsätta växa. Dota 2 är n av de esporter som också har varit med ett tag och är stort i vissa andra länder exempelvis.

Det är inte lätt att ta sig in bland de stora namnen då det krävs att väldigt, väldigt mycket ska gå rätt för att få till professionella ligor som gör esport betting möjlig. Counter Strike har varit giganterna när det kommer till esport överlag, i alla fall för gemene man. Detta för att det är ett snabbt och enkelt spel på det sätt att det är rond baserat vilket gör det väldigt kul att titta på, även för den som inte är så inbiten.

Fortnite växer sig allt större

Om vi ser på spel som Fortnite och FIFA så är det otroligt populära spel men har inte riktigt lyckats slå sig in som bettingspel. Populariteten ökar men det kommer att ta tid innan de når CS och LOL-nivåer. På senare tid har Fortnite vuxit sig galet stort, inte bara bland de som spelar utan även när det kommer till betting.

Galet nog så har den största prissumman som en spelare vunnit på en esport-turnering gått till en Fortnitespelare. En anledning till att fortnite blivit så stort inom esport betting är att spelet är gratis att spela vilket har lockat till sig väldigt mycket spelare. Och med många spelare kommer popularitet och med det kommer esport-betting.

Populäraste Esporterna

  • Counter Strike: GO
  • League of Legends
  • Rainbow 6
  • Starcraft 2
  • Overwatch
  • Fortnite
  • Dota 2
  • FIFA

Våra speltips Esport

Våra speltips för esport betting är skrivna av hängivna esport-fans och spelare som brinner för esport. Du kommer kunna läsa våra genomgående analyser och få de bästa speltipsen för esport helt gratis. När de största turneringarna spelas så kommer du att kunna ta del av många speltips esport under turneringens gång. Vi har flertalet skribenter som regelbundet levererar grymma speltips på Esport och ger dig analyser och information om allt du behöver veta innan matchen. Se till att bokmärka denna sidan för att aldrig missa ett esport-tips. Det kommer mestadels speltips på CS go men även andra spel kommer att täckas. Men våra experter är mestadels superstora fans av CS:GO.

Bonusar på Esport

Esport har som vi ovan har nämnt blivit väldigt stort på senare tid. Och ju populärare esporten blir att betta på desto bättre erbjudanden och odds dyker det upp för betting på esport. Då och då händer det till och med att du stöter på en oddsbonus, som är speciellt framtagen för just betting på esport. Vi rekommenderar att du som är sugen att betta på esport håller koll på listan på den här sidan för speciella bonusar på esport. De flesta sportbonusar eller oddsbonusar som finns idag gäller dock samtliga sporter som ett spelbolag erbjuder. Inklusive esport. Vårt tips är att du alltid läser de regler och villkor som kommer med en oddsbonus för att ta reda på om bonusen även går att använda på esport betting. Utöver esport betting speltips lovar vi att hålla dig uppdaterade med speciella esport bonusar.