Speltips

Match/event
BIG vs Movistar Riders
Datum
26/03 - 2022
Matchstart
12:30
Spelbolag
Spel
Movistar Riders ML
Odds
2.50
Rygga Spelet
Speltips esport

BIG vs Movistar Riders 26/3

Esport Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 25 mars, 2022

ESL Pro League grupp C var på förhand en ganska tråkig sådan. Players, som är Gambit under en icke rysk organisation, var stora favoriter, tätt följt av Liquid. Trots det har det varit en del upsets, speciellt det som Movistar stått för.

BIG med 1-2 i gruppen hittills

De har haft det relativt tufft redan, men de har även mött de, på förhand, starkaste lagen. Förluster mot både Players och Liquid men en vinst mot Party Astronauts. Ifall de vill ha chans på slutspel är det nu två måstematcher kvar, och de har trots det inte allt i egna händer. Trots att förlusten mot Players blev 0-2 så var den extremt jämn. Första kartan slutade efter dubbelovertime med 20-22 till ryssarna. Andra kartan var nästan lika jämn och slutade även den med två rundors fördel, 14-16.

BIG är egentligen det bättre laget, men lite kaotiska positioner och allt är inte riktigt bestämt ännu med deras nya spelare. Även fast det såg mycket bättre och både match två och tre så finns det fortfarande mycket att utveckla.

Movistar Riders med bra resultat

De har i skrivande stund vunnit två av två matcher i gruppen. Den första var mot Godsent och den andra mot ett mer imponerande ”players”. Trots att de lyckades ta dessa två vinster var de underdogs inför dagens match mot Liquid samt även morgondagens match mot BIG. Movistar har en match just nu mot Liquid där det står 1-1 och 15-15 på sista kartan. Även fast de skulle gå och förlora denna match, känns det ändå stabilt av laget att det det till OT.

De har överpresterat hårt hittills och även att ta Liquid till en jämn tredje karta är starkt. Mot ”Players” var det en extremt jämn första karta som Movistar Riders, efter fyra raka rundor, stängde med 16-14. De andra två kartorna i matchen var mer övertygande vinster när Ryssarna tog karta 2 med 16-7. Inför tredje var det kämpigt, men Movistar övertygande hårt och vann 16-9 och satte sig på ett bra ställe för möjligt slutspel.

Dagens speltips

Mycket som saknas för BIG för tillfället för att de ska vara ett lag som slåss om slutspel här. De har fixat mycket efter både match ett och två men det räcker inte hittills. Det kan bli en jämn match men jag ger definitivt edgen till Movistar Riders. Eftersom oddsen istället ligger åt andra hållet, är det inget annat än att hugga på ML linjen!

Därför väljer jag att spela på Movistar Riders ML till oddset 2.50 hos Unibet (2units)

Lycka till med era spel!

/ David

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x