Senaste Topptipset Tips

Spelstopp
Match/Event
Spel
Odds

Vanliga frågor om speltips på Läktaren

Vad kostar det att spela på Topptipset?

En enkelrad kostar en krona. Vill du gardera mer så går priset upp. För varje halvgardering lagd på en enkelrad så dubblas priset.

Hur får jag mina vinster från Topptipset?

Om du vinner på Topptipset så betalas vinsten ut direkt efter att sista matchen avslutas.

När är det spelstopp för Toppstipset?

Du kan lämna in ditt Topptips fram tills första matchen på kupongen startar.

Var kan jag rätta mitt Toppstips?

Du rättar enklast din kupong på Svenska Spels hemsida.

Vad är Topptipset?

Topptipset är precis som Europatipset och Stryktipset ett så kallat poolspel. Där Svenska Spel väljer ut åtta matcher från omgångens Europatips respektive Stryktips att spela på. Här gäller det att ha alla rätt för att ha möjlighet att vinna. Precis som i Stryktipset så baseras vinsterna på hur många som är med och spelar. Topptipset tips är inte lika populärt som Europatipset eller Stryktipset och har därför även något lägre utdelning. 

Vad kostar det att spela på Topptipset?

En enkelrad på Topptipset kostar 1 krona och innebär att du endast spelar på ett resultat på samtliga åtta matcher. Känner du att du vill ha större möjlighet att vinna så kan lägga till garderingar. Alltså utöka med fler resultat på de matcher du känner dig osäker på. Dessa kallas helgarderingar och halvgarderingar. 

  • En helgardering innebär att du spelar både 1, X och 2, du täcker alltså alla resultat på matchen
  • En halvgardering innebär att du spelar 1X, X2 eller 12 på matchen och täcker därmed två av tre möjliga resultat

En singelrad kostar 1 krona   För varje halvgardering dubblas priset på din rad

Så fungerar Topptipset:

  • Alla insatser samlas i en pott
  • Ca. 70% av insatserna går tillbaka till vinnarna
  • Resten går till Svenska Spel
  • Har många spelare alla rätt blir utdelningen lägre
  • Många skrällar ökar utdelningen

Så här spelar du på Topptipset

Topptipset går ut på att du spelar på åtta fotbollsmatcher. Det du behöver göra att välja 1, X eller 2. Du behöver alltså välja vilket lag du tror kommer att vinna matchen eller om matchen slutar oavgjort. Du behöver göra ett val på samtliga åtta matcher för att spela på Topptipset. Precis som med övriga poolspel så blir vinsten större om favoriterna inte vinner alla matcher. Ett par skrällar behövs således för att stora vinster ska delas ut. Det behöver nödvändigtvis inte betyda att oddsen på skrällen är högre men att majoriteten av de som lägger spel tror att laget ska vinna. Här handlar det inte om att slå oddset utan spela på resultat som andra inte spelar på.

Topptipset Tips

Inför varje omgång kommer vi att gå igenom samtliga matcher noggrant och ge dig en djupgående analys om hur vi tror att det kommer att gå och varför. Du kommer att ha möjlighet att spela med oss på våra system genom andelsspel men du kan också enkelt klicka dig vidare och lägga ett eget spel om du känner dig bekväm med det. Våra experter här på Läktaren har lång erfarenhet och väldigt bra koll på samtliga stora ligor runt om i Europa och kan bidra med väldigt mycket bra kunskap och inside-information som är ovärderlig. 

Topptipset förslag

Vi kommer aldrig att påstå att våra tips är dem bästa även om vi anser att de är väldigt bra och grundade i fakta och gedigna analyser. Vår rekommendation är att du ser våra tips mer som förslag på hur du kan göra för att få så mycket som möjligt ut av din kupong. Vi hoppas, precis som du att sätta åtta rätt varje gång och gör allt vi kan för att lyckas med det. Vi på Läktaren strävar att få vinna ditt förtroende och lovar att göra allt för att vi skall värna om det också.

topptipset banner laktaren se

Topptipset Resultat

Resultatet för Topptipset hittar du direkt efter att den sista matchen är avslutad. Har du spelat online kan du snabbt och enkelt logga in hos Svenska Spel och se din rättade kupong direkt under “Mina spel”. Du kan även rätta din kupong utan att  du behöver logga in på Svenska Spel. Om du vill göra det klickar du dig bara vidare till “Resultat” och rätta din kupong manuellt. 

Topptipset resultat

Topptipset Live

Du kan följa topptipset live på Svenskaspel.se och också se eventuell utdelning på alla rätt. Har du alltså inte möjlighet att följa matcherna på TV så är det en perfekt funktion som ger dig full översikt över samtliga matcher på Topptipset. Vi på Läktaren använder oss självklart regelbundet av denna live funktion.

Topptipset Live

Topptipset Utdelning

Som vi nämnde tidigare så baseras utdelningen i Topptipset på hur många system som har satt alla rätt. Vinner alla favoriter till exempel så blir det en låg utdelning. Den största vinsten på Topptipset någonsin ligger på över 600.000 kronor. 

Läktarens Andelsspel Topptipset

Hos oss på Läktaren kan du vara med och spela Andelsspel nästa varje omgång. Vi har ett flertal alternativ som du kan välja mellan, där några system är större och kostar lite mer medan de andra är i den nedre prisklassen och kan passa de allra flesta. Väljer du att inte spela med oss kan du också spela på andra andelsspel av Topptipset. Du kan exempelvis spela med dina kompisar eller andra bettare. Att spela på andelsspel är ett väldigt kul sätt att spela på. Det skapar en gemenskap och större system brukar historiskt sett leda till framgång. 

Läktarens andelsspel