Speltips

Match/event
Topptipset - Onsdag 14/4
Datum
14/04 - 2021
Matchstart
18:30
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
Poolspel
Rygga Spelet

Vårat tips

1. Liverpool - R.Madrid
1x
2. Dortmund - Man City
1x2
3. Holstein Kiel - Hannover
2
4. Osnabrück - Regensburg
x2
5. Vallecano - Mirandés
1x2
6. Clermont - Amiens
1x2
7. Gremio - Inde del Valle
1
8. A.Nacional - Lib.Asunción
1
Rygga Spelet
Topptipset

Topptipset 14/4 » Tips & analys

Fotboll Speltips Topptipset
Joakim
Publicerad: 14 april, 2021

Det är en påse gott och blandat som bjuds denna lill-Lördag. Allt från Champions League till Segunda Division och Copa Libertadores tar plats. Det innebär gott om spelvärde på flera håll. Häng på, här kommer analysen!

andelar topptipset banner

Spelstopp: 18:29

1. Liverpool – Real Madrid 

Real Madrid hade full kontroll då Liverpool besegrades med 3-1 i Madrid förra veckan. Marängerna har de senaste åren blivit betydligt tryggare i sitt försvarsspel där Zinedine Zidane tvingats till en hel del förändringar i Cristiano Ronaldos frånvaro. Precis som i det första mötet saknas såväl Sergio Ramos som Raphael Varane i försvaret vilket väcker en del frågetecken. Liverpool har å andra sidan drabbats klart hårdare av sina skadebekymmer och kommer få svårt att vända på detta. 1X torde dock räcka där Real Madrid går vidare vid uddamålsförlust.

2. Dortmund – Manchester City 

Manchester City kom undan med blotta förskräckelsen på Etihad Stadium där ett sent avgörande från Phil Foden gav The Citizens en uddamålsledning till returen. En uppgift Pep Guardiolas manskap på förhand förväntas klara av. Ett varningens finger ska dock höjas där Erling Håland kan ställa till det rejält, inte minst då lekkamraten Jadon Sancho förväntas finnas tillgänglig till returmötet. Vi tar det säkra före det osäkra och kritar in samtliga tecken på kupongen.

3. Holstein Kiel – Hannover 

Holstein Kiel har drabbats av corona och den tänkta drabbningen mot Hannover skjuts därför på framtiden. Lottning förestår enligt fördelningen 7-4-5 vilket motsvarar procenten 43,75-25-31,25. I skrivande stund är tvåan ett måste, men håll ögonen på procenten och lämna in så sent som möjligt. 

4. Osnabrück – Regensburg 

Jahn Regensburg har varit en frisk fläkt under den tyska våren. I DFB Pokal tog sig laget hela vägen fram till kvartsfinal innan det tillslut tog stopp mot Werder Bremen.  I Zweite Bundesliga, som är serien i spel här, har laget inte stuckit ut lika tydligt men att kompetens finns känns glasklart. Desto grumligare blir det när nedflyttningshotade Osnabrück ligger under luppen. Värdföreningen är sämst i hela andradivisionen vad gäller spel på eget gräs och därtill har de gjort minst mål. Med värdet tydligt till höger blir valet enkelt. Tvåan först.

andelar topptipset banner

5. Rayo Vallecano – Mirandés 

Kvällens kamp på spansk mark sker i huvudstaden där det ska stridas i andradivisionen. Rayo Vallecano ligger och balanserar precis vid playoff-strecket. Madridmännen har tämligen god form men övervärderas här och har inga vidare minnen från inbördes möten mot onsdagens opponent där de senaste fem bär facit 1-2-2. Mirandés har elva pinnar upp till Rayo, till saken hör att gästerna lirat en match mindre. Om allt klaffar för Mirandés under säsongens slutspurt finns chansen att nå playoff, med tanke på segern borta mot topplaget Sporting Gijón tycks boysen från Burgos ha hoppet vid liv. Med en sönderstreckad etta blir värdetvåan prio ett.

6. Clermont – Amiens 

Franska fighten står mellan två kombattanter på den övre halvan av Ligue 2. Clermont återfinns inom den åtråvärda toppkvintetten och kan ta klivet in i toppduon vid seger i hängmatchen. De blårödas tre raka poängtapp är dessvärre illavarslande för Pascal Gastien och hans pojkar. Amiens med stabila resultatraden 10-10-10 kommer till Stade Gabriel Montpied med gott gry efter dubbla trepoängare, bland annat mot serieledande Troyes. Höstmötet mellan dessa lag i Somme slutade med delad ära. Med tanke på den högt streckade ettan blir det svårt att göra annat än att blicka brett. 1X2.

7. Gremio – Independiente del Valle 

Kontinentbyte för Copa Libertadores och ett bra läge för Gremio som fick med sig bortamålet i det första mötet tack vare veteranen Diego Souza. Trots ett rött kort och straff emot har Gremio således bara ett mål att ta igen efter 1-2-förlusten. Värdarna har en rik historia i denna turnering de tagit hem tre gånger (brasilianskt rekord), och även utan avstängde Ruan bör rutinen lysa igenom. Lorenzo Favarelli hette Independientes hjälte i första mötet, men Rosario-sonen tillhör en trupp som inte håller samma klass som värdarnas. Här blir det ruskigt svårt stå emot hemmastarka Gremio. Håller sig ettan under 60 procent är det en fin spik i Porto Alegre.

8. Atlético Nacional – Libertad Asunción

Vi avslutar raden i samma stad där Pablo Escobars liv avslutades. Medellíns stolthet torskade lite överraskande med 0-1 i det första mötet i Paraguay i en helt jämn match. Det lär dock bli en annan visa på hemmaplan. Jefferson Duque och Jarlan Barrera är inga dåliga namn, och det vet besökarna från Paraguay om. Benficas gamle målmaskin Óscar Cardozo är väl det enda välkända namnet för gästerna. Med den långa resornas förbannelse i den nya världen är ettan en vettig utgång då värdarna kommer äga matchen. Streckas den upp över 60 procent bör dock garderingar falla. 

Läktarens säkra: Atlético Nacional

De colombianska serieledarna är ett bättre lag än Libertadad från Asunción. Med kvalité och den av tradition stora hemmaplansfördelen i ryggen gör Atlético processen kort. 

Läktarens skräll: Mirandés

Mirandés har klart bättre chans än strecken gör gällande. Rayo har avgjort många matcher sent och på marginalen, med lite mindre flytväst tappar de poäng. Tvåan är ett måste.

andelar topptipset banner

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus