Speltips

Match/event
Toppstipset - Måndag 29/3
Datum
29/03 - 2021
Matchstart
18:45
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
Poolspel
Rygga Spelet

Vårat tips

1. Fuenlabrada - Mallorca
x2
2. Dordrecht - Telstar
2
3. Den Bosch - Go Ahead
12
4. Leixoes - FC Vizela
x2
5. Chaves - Penafiel
1
6. Cypern - Slovenien
x2
7. Nederl. U21 - Ungern U21
1
8. Tyskl. U21 - Rumän. U21
1x2
Rygga Spelet
Topptipset

Topptipset 29/3 » Tips & analys

Fotboll Speltips Topptipset
Joakim
Publicerad: 29 mars, 2021

Måndagens Topptips erbjuder en salig blandning med såväl landskamper som ligafotboll på menyn. Riktigt fina skrälldrag hämtas från Bozsik Aréna samt De Vliert och det finns således goda förutsättningar för högre utdelning. Analysen är klar, häng med!

Topptipset banner

Spelstopp: 18:44

1. Fuenlabrada – Mallorca

En målsnål historia är att vänta på Estadio Fernando Torres. Fuenlabrada har en minst sagt intressant hemmastatistik där tio av 15 matcher har slutat med delad ära (2-10-3). Mallorca toppade tabellen inför den 31:a omgången och här finns en möjlighet att utöka gapet till konkurrenterna som jagar en direktplats. Med ligans i särklass bästa försvar bör gästerna inte ha några problem att hålla tätt mot värdskapets uddlösa offensiv. En mållös historia är däremot inget vi tänker utesluta – X2 är ett lås.

2. Dordrecht – Telstar 

Dordrecht huserar i vanlig ordning bland bottenträsket av Eerste Divisie. Defensiven har varit under all kritik där 75 mål har släppts in på 29 matcher. Det underlättar knappast att Jan Zoutman saknar en handfull försvarare samt målvakten Liam Bossin. Telstar har stått för en klart godkänd säsong men kommer av allt att döma missa playoff-spelet. Ilias Bronkhorst har blivit kvitt sina skadebekymmer och tillsammans med Glynor Plet ska duon ha lekstuga här. Trolig tvåa.

3. Den Bosch – Go Ahead Eagles

Den Bosch tappade sin stjärntrio Marques, Rodrigues samt Verbeek inför denna säsong och det har onekligen gått tungt utan dessa. Värdskapet placerar sig som tabelljumbo med blott 19 poäng inkasserade. Med det sagt har de blåvita stått för flertalet solida prestationer på senare tid. I synnerhet hemma på De Vliert där bland andra topplagen Graafschap samt Breda haft det problematiskt. Go Ahead Eagles utmanar likaså om en direktplats till Eredivisie och ska självfallet råda som klara favoriter. Vi utgår från öst men utesluter inte ettan till fin procent.

4. Leixoes – FC Vizela 

FC Vizela har tagit den portugisiska andradivisionen med storm och ligger på en imponerande fjärdeplats. Nykomlingarna har nu gått obesegrade i 17 (!) raka ligamatcher och är i högsta grad med och utmanar om en uppflyttning till Primeira Liga. Någon enkel uppgift kommer det däremot inte bli på Estádio do Mar. Leixoes är trygga i sitt försvarsspel och har endast förlorat tre av de inledande tolv hemmamatcherna. Vi utgår alltjämt från öst men ser gärna att krysset gör sällskap tidigt.

Topptipset banner

5. Chaves – Penafiel 

Chaves har inte riktigt fått det att stämma i hemmaborgen denna säsong och har faktiskt en klart högre poängskörd på resande fot. Målproduktionen har varit ett genomgående bekymmer här på Estadio Municipal de Chaves med blott nio mål från de inledande tolv matcherna. Med det sagt håller vi alltjämt värdskapet högre än måndagens motståndare. Penafiel har presterat högre än förväntat och ligger blott tre poäng bakom “Flavienses” inför denna omgång. Det lär knappast bli någon målrik historia av detta. Ettan inleder och om möjligt ackompanjeras denna med krysset.

6. Cypern – Slovenien 

Cypern har presterat överraskande starkt inledningsvis. En fin premiärinsats mot Slovakien följdes upp med en defensivt solid prestation mot Kroatien. Att cyprioterna då endast inkasserat en poäng är självfallet tungt. Kan Nikolaos Kostenoglous manskap hålla samma nivå här är det inte otänkbart att värdskapet får med sig ett positivt resultat. Att Slovenien har en högre kapacitet är inget att sia om där Jan Oblak och Josip Ilicić håller en hög nivå. Understiger tvåan 55 procent är det absolut en tänkbar spik men krysset är inget dåligt komplement om plånboken tillåter.

7. Nederländerna U21 – Ungern U21

Nederländerna åkte på ett tungt baklängesmål mot Tyskland senast och är nu pressade till att vinna om det ska bli något avancemang. Det ska inte vara några som helst problem mot ett uddlöst Ungern som inte kommer att avancera. Erwin van de Looi har en oerhört stark trupp till sitt förfogande där Justin Kluivert har visat fin form. Dags för Cody Gakpo och övriga superlöften att kliva fram. Bergetta!

8. Tyskland U21 – Rumänien U21 

Gruppfinalen på Bozsik Aréna blir en riktig nagelbitare. Likt EM-slutspelet 2019 har Rumänien imponerat med en relativt okänd trupp. Ändå får “Tricolorii mici” anmärkningsvärt lågt förtroende från spelarpoolen. Tyskland har självfallet en högre kapacitet och med stjärnan Lukas Nmecha i gott slag blir det onekligen en tuff uppgift. Men baserat på hur väl rumänerna hanterade Nederländerna går det inte att utesluta att Adrian Mutus manskap säkrar förstaplatsen. Med riktigt fint spelvärde åt öst är helgarderingen för oss självklar.

Läktarens säkra: Nederländerna U21

Klasskillnad råder på MOL Arena Sosto och här lutar även motivationsfrågan kraftigt åt väst. Seger är ett måste för Jong Oranje och det ska lösas komfortabelt.

Läktarens skräll: Rumänien U21

Precis som föregående EM-slutspel har Rumäniens U21 visat att de inte ska underskattas. Likväl blir så fallet när ett Tysklands framtidslöften står för motståndet. Tvåan är en riktigt fin kupongrensare!

Topptipset banner

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus