Speltips

Match/event
Topptipset - Onsdag 30/3
Datum
30/03 - 2022
Matchstart
18:45
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
Poolspel
Rygga Spelet

Vårat tips

1. Barcelona - Real Madrid
1
2. PSG - Bayern München
1
3. Costa Rica - USA
1x2
4. Panama - Kanada
1x
5. Mexiko - El Salvador
1
6. Jamaica - Honduras
1x2
7. Millonarios - Dep.Junior
1x
8. Wolfsburg - Arsenal
1x2
Rygga Spelet
Topptipset analys

Topptipset 30/3 – Tips & analys

Fotboll Speltips Topptipset
Joakim
Publicerad: 30 mars, 2022

Damfotboll i form av Champions League och det Nordamerikanska VM-kvalet får sällskap av en intrikat batalj från colombianska Primera A på onsdagens Topptips. Här har vi svårt att se storfavoriterna Barcelona och Mexiko ge vika och då kan det vara klokt att minska systemraden för att istället höja radinsatsen. Mot åtta rätt!

Spelstopp: 18:44

1. Barcelona – Real Madrid

Returmöte i damernas Champions League-kvart där Barcelona mer eller mindre avgjorde detta möte i Madrid förra veckan med 3-1-vinsten. Blaugranes är överlägsna inom spansk fotboll för stunden och även europeiska mästare. Arrangörerna har goda förutsättningar att försvara titeln och Real Madrid, som har förlorat samtliga åtta inbördes möten kommer knappast stå i deras väg. För knappt en månad sedan blev Las Blancas överkörda i Katalonien i ligaspelet och Barcelona kommer vilja sätta spiken i kistan tidigast möjligt. Bergetta!

2. PSG – Bayern München 

Även PSG har ett utmärkt utgångsläge inför detta returmöte efter att ha säkrat en 2-1-viktoria på resande fot. Marie-Antoniette Katoto är i vanlig ordning glödhet för fransyskorna och föga förvånande stal 23-åringen rubrikerna då hon noterades för båda målen. Bayern München har onekligen ett högt kunnande men att hämta upp ett underläge i Paris är ingen enkel uppgift. Understiger ettan 60 procent är detta en fin värdespik, i annat fall är 1X ett lås.

3. Costa Rica – USA

I teorin har Costa Rica möjligheten att nå en direktplats men av allt att döma kommer Los Ticos få sikta in sig på playoff-spel. Att Panama inte längre är med och utmanar om kvalplatsen är dock en lättnad för Keylor Navas och company. Detta efter att USA fullständigt körde över Los Canaleros i måndags. Stars and Stripes kommer få det desto tuffare här mot ett hemmastarkt Costa Rica och gästerna har inte heller övertygat på resande fot. Ettan inleder och då Gregg Berhalters manskap kommer vara mer än nöjda med delad ära ligger krysset närmast till hands vid gardering.

4. Panama – Kanada 

Kanada säkrade en biljett till Qatar då Jamaica besegrades med 4-0 under söndagen. Tveksamt om Maple Leafs lyckas ladda om och visa sig från sin bästa sida i en betydelselös match som denna. Detta mot ett Panama som ännu inte har förlorat på hemmafronten under denna kvalgrupp (3-3-0). Arrangörerna har visserligen inget att spela för de heller i och med nederlaget mot USA men kommer vara mån om att avsluta starkt framför hemmafansen och bibehålla sin förlustfria svit. Vi avstår från den överstreckade tvåan – 1X!

5. Mexiko – El Salvador 

Mexiko behöver ta en pinne för att säkra en plats till Qatar och det ska El Tri klara av utan större bekymmer mot ett redan avsågat El Salvador. Ett motstånd som passar arrangörerna ypperligt där mexikanarna har gått segrandes från de senaste nio inbördes. Gerardo Martinos mannar var det klart bättre laget då Mexiko vann med 2-0 i San Salvador tidigare under kvalspelet och med rådande förutsättningar i åtanke ska ett liknande scenario inträffa här. Spiketta!

6. Jamaica – Honduras 

Jamaica har i grund och botten ett högre kunnande än vad som visats upp under kvalspelets tredje fas. Under denna samling saknas dock flera tongivande spelare vilket gör detta möte något mer intrikat. Honduras har endast skrapat ihop fyra poäng inför den sista omgången men har alltjämt stått för ett par solida prestationer och plockat poäng mot nationer som Kanada och Costa Rica. Ettan inleder på Independence Park men detta möte gör sig bäst helgarderat.

7. Millonarios – Deportivo Junior 

Två klubbar som har för vana att befinna sig i toppskiktet av colombianska Primera A och förväntas göra så även denna säsong. Millonarios toppade tabellen inför den 13:e omgången. Arrangörerna har varit ruskigt solida bakåt med blott fyra insläppta och nytillskottet mellan stolparna i form av Alvaro Montero har varit högst bidragande i detta. Anmärkningsvärt är att 27-åringen är på landslagsuppdrag vilket även var fallet då Millonarios föll med 1-0 borta mot Meddelín senast. Med det sagt torde Deportivo Junior ha svårare att anpassa sig till att anfallsduon Miguel Borja och Luis González är otillgängliga av samma orsak. Strecka från vänster.

8. Wolfsburg – Arsenal 

Wolfsburg var så när att få med sig ett 1-0-resultat till denna retur men en sen kvittering från Arsenals Carlotte Wubben-Moy gör att detta möte fortsatt är vidöppet. Vi håller tyskorna något högre men någon avsevärd nivåskillnad är det inte mellan dessa klubbarna och The Gunners ska absolut inte ses utan chans. Bethany Mead saknas visserligen på grund av avstängning men det saknas knappast offensiva hot hos gästerna där bland andra Stina Blackstenius och Vivianne Miedema finns att tillgå. Ovisst möte som gör sig bäst helgarderat.

Läktarens säkra: Barcelona

För första gången någonsin ska Barcelonas damer spela på Camp Nou inför publik. Blaugranes kommer vara mån om att göra detta historiska ögonblick till en minnesvärd sådan och sett till kvalitetsskillnaden som råder kan det bli överkörning.

Läktarens skräll: Panama

Panama på resande fot är ingen enkel uppgift vilket har varit tydligt under kvalspelet. Att Kanada dessutom inte längre har något att spela för talar inte till gästernas favör. Detta är i sig ingen dunderskräll men då ettan i skrivande stund streckas lågt sticker denna ut på kupongen.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus