Speltips

Match/event
Topptipset - Onsdag 12/4
Datum
12/04 - 2023
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
Poolspel
Rygga Spelet

Vårat tips

1. Real Madrid - Chelsea
1x
2. Milan - Napoli
1x2
3. San Lorenzo - Boca Juniors
1x
4. Racing Club - Newell’s
1
5. Belgrano - Huracán
x
6. Estudiantes - A.Tucumán
1x2
7. Rosario C - Independiente
1
8. U.Magdalena - Dep.Pereira
1x2
Rygga Spelet
Topptipset analys

Topptipset 12/4 – Tips & analys

Fotboll Speltips Topptipset
Joakim
Publicerad: 12 april, 2023

Champions League-kvartarna från Madrid och Milano drar igång onsdagens Topptips. Därefter tar vi oss över havet och landar i Argentina för fem tunga ligabataljer innan målgången sker i Colombia. En svårsiad bong överlag men med tungan rätt i mun ska vi kunna finna vägen till åtta gröna bockar trots allt. Vamos!

Spelstopp: 20:59

1. Real Madrid – Chelsea 

Frank Lampard var tillbaka i Chelsea. Ett första test blev Wolves borta i ligan vilket resulterade i en ny trött förlust för klubben via 0-1 i gumpen och The Blues är numera elva i Premier League-tabellen. Snacka om öken! Att London-klubben i Champions League-slutspelet dessutom fått Real Madrid på sin kvartsfinal-lott kunde knappast blivit värre. Spanjorerna är i bra form och har nyligen skickat på Barcelona en 4-0-snyting i Copa del Rey. I denna repris från fjolårets kvartsfinalspel är det givetvis fördel Galacticos men med en för hårt ansatt etta behöver vi åtminstone krydda med ett kryss. 

2. Milan – Napoli 

Vi backar bandet tio dagar bakåt i tiden och kastar oss ner till Neapel för att bevittna en fullkomlig Milan-kross av Napoli. 4-0-segern på Diego Armando Maradona Stadium. De rödsvarta stod för en lysande insats där Leao gick i bräschen med sina två mål. Nu ska dessa herrskap stångas i slutspelet av Champions League. De himmelsblå reser till San Siro med stor sannolikhet utan skyttekung Osimhen som är skadad vilket ställer till det en aning. I övrigt är ändå besökarna mer eller mindre kompletta. Möjligen liten fördel Napoli även om denna första strid känns vidöppen och tidigt behöver garderas, helst hela vägen över. 

3. San Lorenzo de Almagro – Boca Juniors 

Viggo Mortensens favoritlag har fått en magisk start på årets ligaspel i Argentina. San Lorenzo befinner sig som tvåa i tabellen tio matcher in efter bland annat fem raka strider hemmavid utan förlust och utan att släppa in ett enda mål. Boca Juniors står för motståndet denna gång. Gästerna är regerande mästare men starten på 2023 har varit direkt svag och här slår också Mariano Herróns mannar ur ett litet underläge. Ramlar strecken tämligen korrekt kan 1X duga. Överstreckas ettan bör en helgardering tidigt övervägas.  

4. Racing Club – Newell’s Old Boys 

Tre vinster på fyra raka försök. Racing från Avellaneda i Buenos Aires går bra för stunden och har också fått se Matias Rojas ta på sig en offensiv hjälteroll om vartannat och levererar konstant. En lirare som Newell’s Old Boys måste se upp med. Gästerna från Rosario kryssade i derbyt mot Club Atlético Rosario Central häromsistens och på resande tass har Marcelo Bielsas gamla grabbar ännu inte vunnit. En trend som mest troligt håller i sig. Ettan kan vi upp till åtminstone 55 prollar lämna ensam. 

5. Belgrano – Huracán 

Ballongfararna från Buenos Aires i Huracán gjorde en kanonsäsong i fjol och rullade in som fyra med bara fyra förluster. Vårens första tio matcher har redan mynnat ut i lika många förluster och framförallt utomsocknes har de vitröda stora bekymmer. Belgrano är i grunden det sämre av dessa två sällskap men Córdoba-klubben har lirat smart och fått med sig poäng i majoriteten av årets matcher. En målsnål historia kommer spelas på Estadio Julio César Villagra. Är det någonstans vi lockas av spikkrysset så är det faktiskt här.   

6. Estudiantes – Atlético Tucumán 

Atlético Tucumán är svårslagna men har å andra sidan haft extremt stora bekymmer att knyta ihop sina säckar och vinna matcherna. Poäng har det ändå blivit vid fyra av fem raka tillfällen och spelet är ändå inte så pjåkigt. Estudiantes borta blir en svår utmaning men på intet sätt omöjlig. Värdklubben har inte vunnit inbördes sedan 2017 och är också inne i en tämligen tung period med både ligaspel och Copa Sudamericana att tänka på. Läge att tidigt blicka brett. Detta blir en jämn och svårtippad batalj. 1X2.  

7. Rosario Central – Independiente 

Miguel Ángel Russo och hans Rosario Central trummar på. Fyra raka utan nederlag ligger under hemmalagets fötter och ynglingen Alejo Véliz, bra redan i fjol, är i strålande målform. Ett hot i fören som Independiente kommer behöva se upp med. Gästerna har inte alls kommit upp i nivå i år. Buenos Aires-klubben är ett av fyra lag som bara lyckats vinna en av de tio första matcherna i seriespelet och risken är överhängande att trenden blir värre efter resan till Estadio Gigante de Arroyito. Bra etta. 

8. Unión Magdalena – Deportivo Pereira 

Vi traskar i mål på colombiansk mark. Nationens finrum ska besökas och där tittar vi till ett möte mellan Unión Magdalena och Deportivo Pereira. Gästerna är Clausura-mästare och kommer från en otroligt stark höst. Något som dock hade ett pris. Leo Castro lämnade ett enormt tomrum efter sig då Millonarios snappade upp den tunga målskytten under vintern. Gästerna är därmed inget topplag i år utan fått finna sig i att spela en roll längre ner i tabellen. Så gör även Magdalena. En jämn och målsnål duell i siktet. X2 först men helst alla tecken.    

Läktarens säkra: Racing Club

Racing är starka hemma och möter ett för dagen sämre Newell’s. Stabil etta på Estadio Presidente Perón. 

Läktarens skräll: Atlético Tucumán

En på förhand jämn historia väntas och med småmysigt spelvärde till höger är det därför givet att krita ner X2 tidigt och jobba knall.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus