Speltips

Match/event
Topptipset - Tisdag 22/3
Datum
22/03 - 2022
Matchstart
20:45
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
Poolspel
Rygga Spelet

Vårat tips

1. Real Madrid - Barcelona
2
2. Plymouth - Cheltenham
1x2
3. Oldham - Sutton United
x2
4. Rochdale - Mansfield
x2
5. Port Vale - Exeter
1
6. Wrexham - Halifax
1x2
7. Notts County - Boreham
2
8. Grimsby - Solihull Moors
1x2
Rygga Spelet
Topptipset analys

Topptipset 22/3 – Tips & analys

Fotboll Speltips Topptipset
Joakim
Publicerad: 22 mars, 2022

Det är praktiskt taget bara sju matcher att ta ställning till på tisdagens kupong då Barcelonas damer med all sannolikhet kommer köra över Real Madrid. Med flera fina skrällalternativ från de lägre divisionerna i det engelska seriesystemet ska det likväl kunna bli hög utdelning av detta. Analysen är klar, häng med!

Spelstopp: 20:44

1. Real Madrid – Barcelona 

En känsloladdad kvartsfinal i damernas Champions League-slutspel då det vankas El Clasicó. Barcelona dominerade den europeiska fotbollen i fjol och har bara blivit bättre då bland andra Fridolina Rolfö anslöt i somras. Likt fjolårssäsongen kommer Blaugranes leka hem ligatiteln efter att ha vunnit samtliga av de inledande 24 omgångarna och detta med en absurd målskillnad i form av 136-6. Gästerna är därtill regerande mästarinnor i Champions League och vi har svårt att se någon klubb på allvar konkurrera om titeln denna säsong. Real Madrid har nyligen börjat satsa på damfotbollen och även om Las Blancas har utvecklats i rask takt är arrangörerna inte i närheten av samma nivå som Barcelona i dagsläget. Bergtvåa!

2. Plymouth – Cheltenham 

Med fem raka segrar i bagaget har Plymouth tagit ett stadigt grepp om en playoff-plats. Anmärkningsvärt är att The Pilgrims har hållit nollan intakt i samtliga av dessa. Därtill är målfarlige Ryan Hardie i gott slag och har noterats för fyra mål under denna period. Cheltenham befinner sig i mittens rike och har egentligen inget större att spela för men har alltjämt visat fin form med tre segrar från de senaste fyra omgångarna. Gästerna har ett högt offensivt kunnande där Alfie May varit fullständigt briljant de senaste två månaderna. 28-åringen har numera vittring på skytteligatiteln och torde om inte annat finna motivation därifrån. Trolig etta men då denna streckas i högsta laget plockar vi fram garderingspennan omgående.

3. Oldham – Sutton United 

Ett svårtippat möte stundar på Boundary Park. Sutton United har i grund och botten ett högre kunnande men är inte särskilt pålitliga på resande fot. Gästerna har tappat sin playoff-plats med blott en poäng från de senaste tre omgångarna. Oldham inledde i sin tur kalenderåret strålande och visade sig vara fullt kapabla till att bjuda upp topplag som Bristol Rovers och Newport till dans. Den senaste månaden har varit desto tyngre och med fyra raka nederlag i bagaget har Latics ännu inte lyckats ta klivet upp till säker mark. Strecka från höger.

4. Rochdale – Mansfield 

Nedflyttningen från League One tog hårt på Rochdale som inte alls lyckats motsvara förväntningarna denna säsong. Efter 36 spelade omgångar har arrangörerna endast gått segrandes ur åtta vilket är under all kritik. I sin hemmaborg är de blåvita dock extremt kryssbenägna (4-10-3) och noterbart är att Rochdale inte har förlorat ett ligamöte på Spotland Stadium sedan oktober månad. Mansfield hade i sin tur en strålande avslutning på 2021 och har surfat vidare på vågen under stora delar av detta kalenderår. Två raka nederlag väcker frågetecken men visst är detta en överkomlig uppgift för The Stags. X2!

5. Port Vale – Exeter 

Port Vale har spelarmaterialet för att vara med och slåss om en uppflyttning och bibehåller arrangörerna rådande form kan vi mycket väl få se The Valiants i League One kommande säsong. Den forne Manchester United-talangen James Wilson har bland annat sett riktigt fräsch ut under de senaste omgångarna. Viktigt för 26-åringen som haft problem med att hitta formen efter den skada han ådrog sig i november. Exeter gör å andra sidan en väldigt fin säsong och placerar sig på en imponerande andraplats. Blott fem poäng skiljer lagen åt och här får värdarna ett ypperligt tillfälle att minska gapet med hjälp av publikens stöd. Ettan inleder.

6. Wrexham – Halifax 

Vi kliver ner ytterligare ett steg i det engelska seriesystemet med tre bidrag från National League och inleder med ett spännande toppmöte från Racecourse Ground. Halifax kommer till detta möte med fem raka segrar i ryggen och endast ligaledarna Stockport har skrapat ihop fler trepoängare än The Shaymen denna säsong. Trots detta erbjuds tvåan i skrivande stund till 13 procent vilket är lågt. Wrexham är onekligen svårslagna i sin hemmaborg och ska råda som favoriter men till rådande streckning ligger vårt prio åt öst.

7. Notts County – Boreham Wood 

Notts County har en offensiv kapacitet som få klubbar i National League kan matcha. Kontinuiteten är dock något som arrangörerna har haft problem med under säsongens gång och när nivån på motståndet höjs tenderas värdskapets defensiva brister att exponeras. Boreham Wood är i sin tur oerhört trygga i sitt försvarsspel och har som följd endast förlorat fem av de inledande 31 omgångarna. Formen hos gästerna är inte den bästa men här erbjuds tvåan till exceptionell streckning och är en värdespik svår att motstå.

8. Grimsby – Solihull Moors 

Likt ovanstående kombattanter är även dessa inkluderade i toppstriden. Med 20 poäng från de senaste nio omgångarna kommer Grimsby allt närmare en playoff-plats. Blott en poäng skiljer numera upp till sjuan Notts County och vid seger passerar The Mariners, om än tillfälligt, även Solihull Moors. Lättare sagt än gjort då gästerna inte har förlorat ett ligamöte sedan början av januari. Joe Sbarra lyckades bryta sin måltorka mot Eastleigh senast och det med råge då 23-åringen noterades för ett hat-trick i ett möte som The Moors vann med 5-3. Utöver detta har Andrew Dallas haft en strålande inledning på kalenderåret och i duon har gästerna två potentiella matchvinnare. Tvåan prioriteras till fin streckning men understöd välkomnas.

Läktarens säkra: Barcelona

Det råder kvalitetsskillnad på Alfredo di Stéfano Stadium då de regerande mästarinnorna kommer på besök. Dessa lagen möttes i ligaspelet för knappt två veckor sedan och då vann Barcelona med hela 5-0 hemma på Estadi Johan Cruyff. Här blir det till att försöka hålla siffrorna nere för Las Blancas.

Läktarens skräll: Boreham Wood

I vår mening ska Boreham Wood inte tillhöra denna kategori men spelarpoolen tycks inte hålla med. Gästerna är svårspelade med sitt kompakta försvarsspel och det kommer finnas utrymme till att exponera Notts Countys sårbara försvarsspel. Tvåan är i dagsläget en värdespik som heter duga men det är värt att följa hur procentfördelningen utvecklas närmare spelstopp.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus