Speltips

Match/event
G2 vs Complexity
Datum
28/01 - 2022
Matchstart
15:00
Spelbolag
Spel
G2 -3.5
Odds
1.90
Rygga Spelet
Speltips esport

Blast: G2 vs Complexity 28/1

Esport Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 27 januari, 2022

CS:GO säsongen är återigen här och nu börjar det första Tier1 eventet för året! Blast gruppspel är enbart Bo1’s och Grupp A spelar sina matcher under fredagen där vi börjar med ett nytt G2 mot ett ännu nyare Complexity.

Kan G2 främja den unga stjärnan?

m0nesy har varit huvudsnacket för många under en längre tid. Han har spelat extremt bra i ett år när han spelat på ett academy-lag och får äntligen chansen i Tier1. Trots att han spelat i ett sämre lag har han väldigt sällan underpresterat när han mött bra lag och spelare också. Utöver det har laget även bytt ut sin IGL, något som kan vara lite problematiskt. De har dock haft över en månad på sig att träna in med AleksiB så förhoppningsvis är de på rätt spår direkt.

Deras första officiella match sen mitten av December så deras form kan man inte diskutera särskilt mycket! Många inofficiella matcher har dock spelats av spelarna i laget och de är fullt redo på ny säsong. Ifall de kan få laget att funka med sin nya IGL och stjärnspelare, vet de att de kan vinna titlar. När de kan börja vinna titlar? Det handlar enbart om när de börjar prestera på den nivån som alla förväntar.

Complexity plockat upp fem nya spelare!

Likt G2’s situation så är detta inte en femma som spelat tillsammans särskilt mycket. De har hunnit med två officiella matcher nyligen men innan det var det enbart en trio. Fang, JT och floppy har spelat tillsammans innan och har nu tagit in Grim från Liquid samt junior som närmast kommer ifrån Furia. Trion har i sin tur inte spelat extremt många matcher tillsammans utan floppy var ett nytt tillskott så sent som Oktober/November.

Fördelen för detta lag är att de fått ett par officiella matcher i sig. Det faktum att de är underdogs är inte helt dumt då en Bo1 tidigt på säsongen är optimalt för underdogs. Det är sällan som Floppy spelar dåligt men resterande spelare har sina svackor ibland. Både junior och grim gjorde ett okej jobb i sina förra lag, men inte tillräckligt för att få spela kvar. Ifall allt går bra, kan de hota seger här, men jag har svårt att tro det.

Dagens speltips

Just med tanke på att G2 är ett så solklart mycket bättre lag kommer jag välja att spela på dem. Oddsen hade varit ännu mer i deras fördel ifall man fått se m0nesy spela några officiella matcher men hans skicklighet vet vi redan är en utav världens bästa. Lek med tanken att teamplayet inte alls fungerar den första matchen i G2, kan de fortfarande ENKELT vinna matchen med ren firepower.

Därför väljer jag att spela på G2 -3.5 till oddset 1.90 hos Unibet (2.5units)

Lycka till med era spel!

/ David

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x