Speltips

Match/event
Mouz vs Sharks
Datum
26/10 - 2021
Matchstart
13:45
Spelbolag
Spel
Mouz -5.5
Odds
2.00
Rygga Spelet
Speltips esport

Mouz vs Sharks

Esport Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 25 oktober, 2021

Den sista matchen i Swissround 1 av kvalet när det internationella laget Mouz möter Sharks från Brasilien! En femma som aldrig tidigare varit nära en Major för Sharks möter ett ojämnt mousesports. Sharks har bara spelat mot brasilianska lag väldigt länge och kan få en chock mot ett EU lag!

Gruppspels-exit i IEM Fall för Mouz!

Det internationella laget lyckades endast plocka två vinster i sitt gruppspel varav ett var mot det svenska laget Aura. De hamnade i en tie-breaker mella BIG, Mouz samt FPP men BIG lyckades ta den platsen och mouz åkte ut i gruppen! Efter IEM har den även spelat en closed qualifier där de enkelt vann 2st 2-0 matcher mot 9z samt K23. Utöver det har de under ett tag varit väldigt ostabila och inte gett något riktigt svar på hur bra de är. När vi snackar i denna grupp av lag är de dock stora favoriter att ta sig vidare då många sämre regions har gett ett flertal lag.

Sharks med dåliga resultat i SA!

De har under ett längre tag bara spelat mot Brasilianska eller andra sydamerikanska lag. De mötte INDE IRAE som är från Ryssland förra veckan som de förlorade. De har även mött MIBR och Bravos en hel del där de förlorat mot de båda en gång och vunnit en annan. Med tanke på att det inte finns överdrivet många lag nere i sydamerika som de kvalar emot i olika turneringar, blir det mycket upprepning och resultaten går fram och tillbaka.

Sharks spelade någorlunda jämnt i sin match mot INDE då de under andra kartan fick en stark T-sida. De vann den med 13-2 på Vertigo och kunde enkelt stänga ute kartan med 16-7. De andra två kartorna gick inte lika bra och de gjorde dåliga andra halvor och gav iväg vinsterna med 13-16 båda gångerna!

Dagens speltips

Deras match mot INDE IRAE gick till tre kartor men det är inte överdrivet imponerande då det ryska laget är långt ifrån ett majorlag. Att byta region är väldigt tufft för ett lag och de har fått en veckas pracc. En vecka är dock inte särskilt mycket när de sedan får kliva in och möta ett av Europas bästa! Mousesports har varit svajiga men när de får möta ett lag som Sharks bör de dominera!

Därför väljer jag att spela på Mousesports -5.5 till oddset 2.00 hos Bet365 (2units)

Lycka till med era spel!

/ David

CampoBet
Gratisspel upp till 120 kr
  • Bettingbonus
  • Live Betting
  • Virtuell Betting
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - CampoBet
Lanserat:
juli, 2020
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
CampoBet är ett relativt nytt spelbolag på den svenska marknaden men har kommit med full fart framåt. Campobet lanserades redan i slutet på 2019 men har inte erbjudit betting till Svenska Spelare förrän i år.
Välkomstbonus - Betting
Gratisspel upp till 120 kr
Omsättningskrav: 0x