Speltips

Match/event
OG vs NiP
Datum
09/09 - 2021
Matchstart
16:00
Spelbolag
Spel
OG vinner 2-1
Odds
3.50
Rygga Spelet
Speltips esport

OG vs NiP

Esport Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 8 september, 2021

Framme vid kvartsfinalerna i ESL Pro League där gruppvinnarna återigen ska få spela! OG har inte spelat en officiell match på cirka två veckor när de vann fem raka matcher i gruppspelet. NiP har däremot battelat igenom från åttondelen där de fick möta mousesports i en match som på förhand, hade oddsen 50/50. OG var en utav de tuffaste lottningarna som NiP kunde fått, men de har fortfarande chans mot laget.

OG med fem raka gruppsegrar!

Det hela började mot Virtus Pro i match ett, som på förhand såg väldigt viktig ut. VP skulle vara ett utav lagen som kunde hindra OG från slutspel. Matchen gick hur fint som helst och de gav endast upp 16 rundor på 2 kartor som de vann 2-0. Även deras andra match var en utav de tuffare i gruppen när G2 stod för motstånden. G2 var dock extremt dåliga under detta gruppspel och förlorade fem matcher där de endast tog 1 karta totalt. Mot ForZe började däremot problemen komma. De tappade första kartan otroligt snabbt då ForZe har 96% i vinstprocent på mirage. Andra kartan gick till overtime som OG tillslut vann och även tredje kartan gick till dem.

Även när de mötte Sinners och Complexity var matcherna relativt jämna där de tappade en karta efter dubbelOT mot Sinners. De andra två kartorna var relativt dominerande till OG. I Complexity matchen lyckades de vinna två raka men de båda kartorna var extremt jämna där Complexity var en vapenrunda ifrån att ta första kartan till overtime.

NiP med en stark åttondelsfinal

Ett väldigt scrappy gruppspel som de endast tog sig vidare ur efter att Liquid vunnit sin match mot Furia med 22-20. De förlorade under gruppspelet mot Liquid väldigt stort samt Furia som spelade med sin coach. Deras vinster kom mot ett oprövat Entropiq samt Teamone som inte alls är imponerande. Även deras sista match i gruppspelet som var mot Gambit, men med tanke på att Gambit redan var klara som #1 vad som än hände gör att jag ser förbi matchen.

Emot Mousesports var det en väldigt jämn första karta som NiP clutchade ut efter att ha vunnit fyra ecorundor i kartan. 16-12 blev slutresultatet efter att ReZ och LNZ haft väldigt bra matcher. Den andra och tredje kartan var däremot superensidiga. Mouse dominerande och vann första halvan med 12-3 och stängde tillslut kartan med 16-6. Tredje kartan var till en början väldigt jämn där mousesports fick åtta rundor som CT. NiP vann sedan nio raka rundor själva som CT och mousesports hade inte riktigt någon chans när svenskarna väl fått igång pengarna på CT-sidan.

Dagens speltips

Inget av lagen har fått segrar som varit extremt imponerande, men lagspelet ifrån OG är extremt imponerande och ett par veckor ifrån officiella matcher gör dem gott. NiP kliver in med endast en dags vila. OG’s svaghet i detta möte är dock att de permabannar Vertigo och tycker inte heller om Ancient, en karta som NiP har valt in i varje gång de fått möjligheten till. De har vunnit kartan 9 av 12 gånger och jag tror att de gör det även denna gång. OG bör dock ha Inferno extremt enkelt och allt kommer ner till D2 / Mirage som EU mixen har en stor edge på!

Därför väljer jag att spela på att OG vinner mötet med 2-1 till oddset 3.50 hos William Hill (1.5units)

Lycka till med era spel!

/ David

William Hill
500 kr Free Bet
  • Betting & Casino
  • Två Bonusar
  • Stort Spelutbud
18+ Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr - Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla Free Bet Bonus - Regler och Villkor gäller Stödlinjen - Spelpaus - Ev. vinster från Free Bet är Omsättningsfria - Spela Ansvarsfullt - Gilltig i 60 dagar. , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - William Hill
Lanserat:
april, 2005
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
William hill är ett av de äldsta spelbolagen som finns, grundat redan 1934 i London. Mycket har hänt sedan dess och William Hill är numera en av de ledande operatörerna på spelmarknaden världen över. William Hill fick svensk spellicens 2019 och har verkat i Sverige sedan dess.
Välkomstbonus - Betting
500 kr Free Bet
Omsättningskrav: 1x
Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x