Speltips

Match/event
NiP vs Entropiq & G2 vs Mouz
Datum
10/03 - 2022
Matchstart
12:30
Spelbolag
Spel
NiP + G2 ML
Odds
2.24
Rygga Spelet
Speltips esport

CS-dubbeln: NiP vs Entropiq & G2 vs Mouz

Esport Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 10 mars, 2022

ESL Pro League är igång och vi har återigen ett LAN som denna gång spelas i Düsseldorf. Det har varit lite last minute substitutes p.g.a. Covid. Krimz har inte flyga till Tyskland och inte heller AleksiB ifrån G2.

G2 vs Mouz 12:30

Headlines för denna match är att G2 fortsatt kommer att sakna AleksiB med Amanek som sub istället. Det är inte en downgrade i fragpower men att sakna sin IGL i en jämnare match kan bli tufft. Både Amanek och NiKo har dock erfarenheter av att vara IGL’er samt att de fortsatt har XQTZZZ bakom sig som coach.

Om man beaktar hur Mouz spelade under onsdagen så var de dock verkligen inte imponerande. De hade väldiga problem mot Entropiq och trots att de fick en bra mängd rundor på första kartan, var de utspelade. Entropiq vann mycket mer övertygande rundor samtidigt som Mouz istället vann clutches. Andra kartan blev 16-10 till Entropiq som vann 2-0 i ett viktigt möte för topp3.

G2 spelade mot det svagaste motståndet i gruppen. Första kartan dominerades helt och hållet av G2 som vann 16-5 trots att de förlorade de tre initiala rundorna av matchen. Andra kartan var desto jämnare trots att det var G2’s kartval. Entropiq hade ledningen med 10-9 men tappade det lite efter det då G2 tog över och vann tillslut med 16-12.

NiP vs Entropiq 16:00

Entropiq spelade imponerande mot ett Mouz som är svåra att placera i skillnivån. Var det Mouz som spelade dåligt eller Entropiq som faktiskt spelade väldigt bra? En blandning av båda är det troliga, men när de istället möter NiP som kommer ha bättre ”strategier” samt aim än mouz, kan det bli tufft. Forester och Krad dominerade och har svårt att se dem vara på toppen även idag.

NiP hade likt G2, ett väldigt enkelt möte idag. De mötte ett fnatic som har haft kaos i sitt lag på senaste tiden. Brollan och Krimz spelade inte, den förstnämnda p.g.a. möjliga trades och den andra pga covid. Det var två väldigt enkla kartor för NiP som vann 16-5 och 16-6 trots att fnatic hade en 3-3 split på första och 4-4 på andra kartan. När NiP väl fick ordentligt med pengar till full-buys så hade inte fnatic en chans!

Dagens speltips

Även fast Fnatic är in shambles så gjorde NiP det fruktansvärt bra. De dominerade i varje vapenrunda och vann relativt säkra rundor hela tiden. ReZ storspelade och fick 54kills på totalt 43rundor i mötet. G2 dominerade sitt enkla möte och får det tuffare mot Mouz, men ifall m0nesy spelar som han gjort sen han joinade G2 samt att Niko & hunter är den dödliga duon som de alltid är, borde det inte vara något problem

Därför väljer jag att spela en dubbel på NiP + G2 till oddset 2.24 hos Unibet (2units)

Lycka till med era spel!

/ David

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x