Speltips

Match/event
Astralis vs Godsent & FaZe vs VP
Datum
27/10 - 2021
Matchstart
12:30
Spelbolag
Spel
Astralis ML + FaZe ML
Odds
2.66
Rygga Spelet
Speltips esport

CS-Dubbeln 27 Oktober!

Esport Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 26 oktober, 2021

Under Tisdagen träffade ett speltips rätt och ett missade och vi gick +-0! Till Onsdagen har jag hittat en fin dubbel som jag tror träffar rätt! Båda två är favoriter och ger ett gemensamt odds på cirka 2.75.

FaZe vs Virtus Pro

Ett av dessa två lag kommer att ta sig vidare med ett 3-0 record och garantera sig ett fint seed till legends stage! Skillnaderna på motstånden som lagen haft är ganska stora och man kan även se tydliga problem hos Virtus Pro. VP vann mot paiN samt Movistar Riders med 16-14 och 16-12. Det senaste mötet var extremt jämnt och Movistar hade ett tag en stabil ledning med 10-3, men tappade sedan det helt och förlorade 13-2 i resterande rundor. Den jämnheten mot ett lag som Movistar känns farlig och Fl1t har inte kommit in i laget till 100% ännu.

FaZe har även dem vunnit två relativt tighta matcher men som skrivet ovan, är det mot desto bättre lag. Deras första möte var mot Spirit och de hade länge bra koll på kartan då de fick en tidig ledning på T-sidan samt vann de tre första på CT. Mot ENCE var det desto jämnare och de såg ut att förlora i slutet av mötet men ångade på totalt de sista rundorna. Efter att FaZe låg under med 10-12 tog de 6 raka rundor och vann mötet och är ett stort steg närmare Legends stage!

Astralis vs Godsent

Att se båda dessa lagen i 0-2 gruppen är väldigt konstigt. Godsent var troliga att hamna här men Astralis var ett lag som var favoriter att gå 3-0, inte hamna här. Trots att de är ett storlag har de absolut inte spelat bra. Deras möten har varit emot Copenhagen Flames samt Entropiq. I båda kartorna hade de en relativt dålig första halva men var ändå tillräckligt med för en chans på comeback. Mot Flames stod det 6-9 men de tappade sju raka rundor och förlorade 6-16. Mot Entropiq låg de under 5-10 och tappade andra halvan med 1-6 och förlorade även där 6-16. Svaga lag som de förlorade hårt emot men nu är det en elimineringsmatch SAMT en Bo3.

Godsent har mött relativt bra lag och har inte blivit helt överkörda! Deras första match var ENCE där de tidigt i första halvan hade en 5-2 ledning som de tappade till 6-9, något som ändå är respektabelt. De tappade dock helt CT sidan och förlorade 10-16. Mot Spirit var det något liknande. De hade en respektabel T-sida på Nuke när de låg under 5-10 men gjorde återigen en svag CT sida och tappade även den kartan, denna gången med 12-16.

Dagens speltips

Gällande den första matchen bettar jag helt på FaZe då de är det bättre laget, bättre individuella spelarna samt att de slipper spela med en helt ny sub-in. De lagen de har mött och vunnit emot har varit bättre, samt säkrare vinster än vad Virtus Pro har visat mot desto svagare motstånd, trots två vinster.

Astralis däremot har sett svagare ut men där antar jag att ett så rutinerat lag kommer inte förlora en Bo3, mot Godsent. De kommer att spela desto bättre samt att kartorna inte ser bra ut för Godsent då de overlappar ganska hårt.

Därför väljer jag att spela på FaZe ML + Astralis ML till oddset 2.66 hos Betway (2units)

Lycka till med era spel!

/ David

Betway
Riskfritt spel upp till 500 kr
  • Sportbonus
  • Live Betting
  • Live Esport
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betway
Lanserat:
januari, 2015
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
Hos Betway så hittar du ett av marknadens bredaste spelutbud till E-Sport. Förutom E-Sport så erbjuder man en alla övriga sporter och dessutom har man ett stort casino fullproppat med mängder av spel. För dig som gillar poker så finns det även en Betwayklient.
Välkomstbonus - Betting
Riskfritt spel upp till 500 kr
Omsättningskrav: 1x