Speltips

Match/event
IEM Dallas: CS-dubbel!
Datum
03/06 - 2022
Matchstart
20:00
Spelbolag
Spel
FaZe & G2 moneyline
Odds
2.19
Rygga Spelet
Speltips esport

IEM Dallas: CS-dubbel!

Esport Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 3 juni, 2022

IEM Dallas har varit i full gång under hela veckan och tillslut har 6 av 14 lag tagit sig till slutspel! Kvartsfinalerna spelas under fredagen, semifinalerna under lördagen och på söndag spelas finalen!

Cloud9 vs FaZe

C9 har behövt slagit sig igenom lowerbracket nästan från start! I sin första match tog de Liquid väldigt säkert men direkt efter förlorade de mot Furia. De fick ett relativt tufft möte när de fick möta NiP och det blev där väldigt jämnt. Första kartan gick till overtime som C9 tillslut vann. Andra kartan slutade istället väldigt dominant i deras favör och en 2-0 vinst till Cloud9 var given. De fick sedan återigen möta Liquid i en decider match och återigen krossade de dem. 16-5 och 16-11 utan att Liquid hade en chans!

FaZe vann sina två första matcher och hade chans på att ta sig direkt till semifinal när de fick möta ENCE. Vägen som de tog sig dit är relativt enkel ändå. De fick första möta Encore som de krossade, och sedan Vitality i en bo3. Det blev två kartor med 26, 27 rundor men ändå kändes det som FaZe ständigt hade kontroll över kartorna. 16-10 och 16-11. Mot ENCE däremot gick det inte helt ut. De vann första kartan med tappade sedan de två följande och tvingas spela QF.

G2 vs Furia

G2 har behövt spela fyra matcher, där de tvingats vinna tre av dem. Detta efter en förlust i andra omgången av gruppspelet som skickade ner dem till lower-bracket. Denna förlust var mot ENCE som gick och vann sin grupp tillslut. Vinster som de hade kom däremot mot Movistar Riders, Astralis och tillslut även Vitality! De två sistanämnda laget är relativt bra lag och en vinst mot dem är inte allt för enkelt!

Furia började med ett brasiliansk derby mot Imperial som de vann relativt enkelt med 16-9. Sedan fick de en vinst mot C9 som känns väldigt starkt för laget. 16-9 och 16-12. Trots detta har inte Cloud9 spelat som sig själva efter organisations bytet.

Dagens speltips

Två lägre odds på två matcher som kan sluta både 2-0 eller 2-1. Men de två klara favoriterna i matcherna är det för en anledning. FaZe vann majoren för bara några veckor sedan, och har innan det vunnit två raka prestigefyllda turneringar.

Trots att Furia spelat bra i turneringen hittills har G2 en förmåga att steppa upp när det verkligen gäller, något som syntes i Lowerbracket!

Därför väljer jag att spela en dubbel på FaZe ml & G2 ml till oddset 2.19 hos Betsson (2units)

Lycka till med era spel!

/ David

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x