Speltips

Match/event
Astralis vs Copenhagen Flames
Datum
26/10 - 2021
Matchstart
10:00
Spelbolag
Spel
Astralis -3.5
Odds
2.00
Rygga Spelet
Speltips esport

Astralis vs Copenhagen Flames

Esport Speltips

Det har gått 779 dagar sedan den senaste CS:GO Majoren tog slut och som vi har väntat! I dryga två år har Covid satt stopp för LAN turneringar med publik men Avicii Arena ska fyllas. Det börjar med kvalet under morgondagen där åtta av sexton lag tar sig vidare till ”Legends stage”.

6/7 vinster för CF!

Copenhagen Flames har spelat mot en hel del lag som inte är i tier 1 scenen, det har dock gått väldigt bra hittills! De har även mött lag som Fiend samt Gambit där de förlorade den första matchen men vann semi-finalen i Elisa mot Gambit! De har även vunnit mot Fnatic, Endpoint samt Fiend för ett par veckor sedan.

De mötte Gambit som hade blivit inbjudna till slutspelet i Elisa Invitational och hade två väldigt jämna kartor! De hade en väldigt bra T-sida på sitt kartval som var Ancient och de lyckades med hjälp av nio rundor i första halvan, stänga den med 16-13. De klev sedan in på Mirage där de återigen fick en väldigt bra start och första halva som innebar att de hade en chans att grinda sig upp till 16, vilket de gjorde! Efter att de givit upp totalt 13 rundor vann de sin sista behövda och gick vidare till finalen, som de dessvärre förlorade!

I detta läge kan det dock vara en tanke där de faktiskt sparar strategier för Majoren och vill inte spela för mycket utåt utan endast har ett defaultspel, vilket gör att matchen ger mindre värde!

En fjärdeplats i IEM fall för Astralis

En väldigt bra start på turneringen IEM Fall för det danska laget men en tuffare avslutning. Man kan även se det till att i deras gruppspel hade de extremt jämna kartor som de vann med 16-14, 16-13 etc. flera gånger! När de nått semifinal hade de längre ingenting att spela för då de skulle byta spelare och ändå inte hade någon chans på legendsspot.

I deras sista två matcher mot ENCE samt Vitality lyckades de endast plocka totalt 22 rundor på fyra kartor. Detta är extremt lågt, men det faktum att de hade INGENTING att spela för talar mycket. Innan det mötte de Fiend i en kvartsfinal som de relativt bekvämt vann. Båda kartorna dominerades av Astralis med starka första halvor! 9-6 på T sidan av Nuke som de följde upp med snabbt samt 11-4 på Inferno. De två kartorna slutade 16-10 och 16-9.

Dagens speltips

Båda lagen spelade för ett par veckor sedan i kvalet men CF har även kört en onlineturnering emellan. Astralis älskar att anti-strata och det faktum att CF har spelat flera matcher nyligen är inte bra! Även det faktum att det är fem väldigt oerfarna spelare i Copenhagen Flames kommer göra det tufft på LAN! Tror starkt på att vissa lag kommer få en ”Lanbuff” och det faktum att det är en Major ger fördel till vissa!

Därför väljer jag att spela på Astralis -3.5 till oddset 2.00 hos Bet365 (2units)

Lycka till med era spel!

/ David

Bet365
100% upp till 1250 kr
  • Bra Kampanjer
  • Grymma Odds
  • Betting & Casino
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Bet365
Lanserat:
mars, 2001
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
50:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
Bet365 är ett av de mest välkända och största spelbolagen i världen. Plattformen är utvecklad av Denise Coates och hon är också majoritetsägare med 50.1% ägandeskap. Spelbolaget lanserades 2001 och har sedan dess varit en av de ledande bettingplattformerna i världen.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1250 kr
Omsättningskrav: 1x