Speltips

Match/event
Bad News Eagles vs Imperial
Datum
15/05 - 2022
Matchstart
18:15
Spelbolag
Spel
Bad News Eagles moneyline
Odds
1.83
Rygga Spelet
Speltips esport

PGL Major: Bad News Eagles vs Imperial

Esport Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 15 maj, 2022

Två lag som möttes för mindre än en vecka sedan och de brasilianska spelarna söker hämnd. De vill inte åka ut 0-3 och kommer kämpa som om det gäller livet, ifall de klarar av det är dock frågan.

Bad News Eagles med en jämn match

En extremt jämn första karta för bNE som dessvärre slutade i en tråkig förlust. Denna kom mot Copenhagen Flames där de i första halvan såg bra ut. I halvtid hade de en ledning med 9-6 men tappade det direkt efter att Flames tagit 6 raka rundor i början av andra halvan! Tillslut blev det både 13-13 och 14-14 men ett starkare Flames tog de sista två behövda rundorna och vann 16-14.

Andra kartan för Bad News Eagles var desto svagare. Deras motstånd var även det tuffaste möjliga i FaZe och de hade här inte en chans överhuvudtaget. De ledde 2-0 efter pistolrundan men tog endast två utav de närmaste 18 rundorna. En förlust med 4-16 är något de tvingas skaka av sig till söndagen match.

23rundor på två kartor men ingen vinst för Imperial

Trots att de spelade bra och tog båda sina kartor under lördagen till jämna siffror, fick de ingen vinst. Första mötet var mot BIG dominerade från start. En halva som slutade 13-2 efter att Imperial fått två spridda rundor såg ut att ta slut snabbt. Men Imperial gjorde även dem en superstark CT sida då de tog nio av tio rundor till en start och tog sig upp till en 11-14 ställning. Dock hade BIG fått nog här och tog de två sista behövda rundorna.

I deras förlustmöte tvingades de möta G2 som är ett starkt lag. Här var det desto jämnare från start då Imperial faktiskt fick en bra T-sida och låg bara under med 7-8 i halvtid. En bra CT-start såg dem till och med ta ledningen med 12-11, men efter det hade G2 fått koll på sin ekonomi och vann mötet efter fem raka rundor.

Dagens speltips

Att Bad News Eagles har det odds som de har är lite konstigt enligt mig. Dessa lag möttes för bara några dagar sedan i kvalet där BNE vann med 16-12. Nu är det även en Bo3 och med tanke på att BNE har en mycket starkare map-pool borde de vara större favoriter, men icke. Imperial har definitivt en erfarenhet som inte finns alls hos BNE, men att det ska räcka här har jag svårt att tro. Två bra kartor från Imperial hittills, men de har inte haft förmågan att faktiskt stänga kartor eller göra en hel comeback.

Därför väljer jag att spela på att Bad News Eagles vinner mötet till oddset 1.83 hos Bet365 (2.5units)

Lycka till med era spel!

/ David

Bethard
100% upp till 1000 kr
  • Live Odds
  • Oddsboost
  • Fantasy Sports
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Bethard
Lanserat:
januari, 2018
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.6/5
Introduktion
Bethard är en ny aktör som sedan 2018 storsatsar på att bli en av de största på marknaden. Vilket syntes när man under tidigt 2018 valde att signa Zlatan Ibrahimovic som en av deras frontfigurer som numera även är delägare i bolaget. I denna recension kan du läsa mer om Bethard.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1000 kr
Omsättningskrav: 4x