Speltips

Match/event
Gambit vs Natus Vincere
Datum
06/11 - 2021
Matchstart
20:00
Spelbolag
Spel
Gambit ML
Odds
2.62
Rygga Spelet
Speltips esport

Gambit vs Natus Vincere

Esport Speltips

Det är semi-finaler dags i PGL Majoren och vi har ett CIS derby i kvällsmatchen under Lördagen! Gambit möter Na’Vi för en finalplats där de kommer att få möta G2 eller Heroic! Dessa lag mötte varandra för en månad sedan där Gambit vann 2-0.

En jämn 2-0 vinst över Furia

Trots att det blev 2-0 i bäst av tre’n så var det jävligt jämt. Första kartan blev otroligt jämn trots att Gambit hade en stark ledning. En bit in i andra halvlek ledde Gambit med 13-9 men tappade många rundor och Furia tog ikapp det till en overtime efter att de tagit de sista 4:a rundorna. Väl i overtime på Inferno så fortsatte Furia med sitt momentum och tog de första två rundorna. Efter det tog Gambit resterande av rundorna i OT’n och vann 19-17.

Den andra kartan var Gambits egna val och efter en jämn första halva hade de ledning med 8-7. De körde sedan på snabbt i andra halvan när de väl fick ordentliga vapen i händerna och vann då sju irad! 16-10 blev slutresultatet på den och storspelaren i laget var Sh1ro som vanligt samt att Hobbit hade två bra kartor! Det var egentligen ingen i laget som spelade dåligt då Interz hade sämst rating på 0.96.

S1mple vann över Zywoo!

En matchup som man längtat efter att få se på LAN igen! Världens två bästa spelare headOnHead med awpen. Denna gången var det en väldigt jämn fight dem två emellan, men Na’Vi’s spelare var desto bättre än Vitality’s förutom just Zywoo. Ingen i Vitality fick en positiv rating förutom Zywoo och ingen i Na’Vi fick en negativ rating, vilket säger ganska mycket.

Första halvan på Dust2, som var Vitality’s kartval, var väldigt jämn. 8-7 till Vitality men sedan skulle det gå söderut. Åtta raka rundor för Na’Vi och de stängde sedan relativt snabbt med 16-11. Andra kartan var desto jämnare och Na’Vi behövde göra mer utav en comeback. De låg under med 9-6 i halvtid och tappade sedan fyra av åtta rundor och låg då under 10-13. Sex raka rundor gav dock vinsten och de är endast två segrar ifrån sin första Majorvinst någonsin!

Dagens speltips

Ett derby som ofta ger spänning. Båda lagen har vunnit en hel del matcher mot varandra och eftersom de är i samma region och två utav väldigt få bra lag i just den, möts de i finaler jämt. De möttes exempelvis tre gånger på fyra dagar i Starladder turneringen där Gambit drog det längsta strået i två gånger. Jag tror nu att de har en starkare map-pool och även fast de hade det lite klurigt i gruppspelet, bör de kunna fighta ordentligt mot Na’Vi.

Därför väljer jag att spela på Gambit ML till oddset 2.62 hos Bet365 (2units)

Lycka till med era spel!

/ David

Bet365
100% upp till 1250 kr
  • Bra Kampanjer
  • Grymma Odds
  • Betting & Casino
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Bet365
Lanserat:
mars, 2001
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
50:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
Bet365 är ett av de mest välkända och största spelbolagen i världen. Plattformen är utvecklad av Denise Coates och hon är också majoritetsägare med 50.1% ägandeskap. Spelbolaget lanserades 2001 och har sedan dess varit en av de ledande bettingplattformerna i världen.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1250 kr
Omsättningskrav: 1x