Speltips

Match/event
Astralis vs OG
Datum
29/01 - 2022
Matchstart
16:00
Spelbolag
Spel
Astralis -3.5 i karthandiapp
Odds
2.15
Rygga Spelet
Speltips esport

Blast: Astralis vs OG 29/1

Esport Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 29 januari, 2022

CS:GO spelen börjar väldigt fint då vi sätter 3/3 spel på två matcher! Grupp A fortsatte sedan att spela ut sig och det var G2 som vann den följt av NiP, BIG och Complexity. Inget lag är ännu utslaget men både G2 och NiP har bra position för tillfället. Grupp B följer där Na’Vi är favoriter följt av Astralis, OG och till sist MIBR.

Kan Astralis börja en ny era?

Det danska laget har bytt runt spelare en hel del sedan sin stora ERA och det krävs mycket jobb för att de ska lyckas ta sig tillbaka. Först tvingades de byta in Lucky efter att Device valde att lämna. Magisk och Dupreeh lämnade strax innan årsskiftet och de har tagit in Konfig och BlameF som spelar tillsammans med Xyp9x och Gla1ve.

De har hunnit spela några matcher detta år där de förlorat mot både K23 samt Entropiq men vunnit mot Fnatic. Förlusterna är inte överdrivet bra för laget men de brukar generellt spela bättre mot bättre lag och har det även tufft mot CIS lag generellt.

Fortfarande extremt bra spelare som spelar kvar och de har förmågan att vara ett av världens bästa lag. BlameF har hittills spelat extremt bra i laget och verkligen inte haft några problem att byta från IGL rollen. Förhoppningsvis fortsätter han på den vägen under denna lördag iallafall!

OG med det sämre IGL bytet?

Nexa vs AleksiB var bytet som gjordes rätt av mellan OG och G2. Nexa har spelat bra och tillsammans med hunter hade de en bra kemi. Dock var han inte i närheten av lika bra som han en gång var och har inte varit det på ett tag. AleksiB har inte haft det tufft med fragandet utan snarare varit en svagare IGL, något som de nu tvingas brottas i G2.

OG kan dock få en mycket bättre laganda och strategispel, men jag är orolig för att de inte har tillräckligt med firepower för att klara sig i toppen. Både niko och FlameZ hade det riktigt tufft i slutet av förra året, något som de verkligen tvingas ändra på snabbt.

De har inte spelat en officiell match på knappa två månader, vilket kan vara både något positivt och negativt. Klarar de av att värma upp snabbt och kliva rätt in i en officiell match?

Dagens speltips

Trots att BlameF spelar väldigt bra för tillfället vågar jag inte spela på hans linje då den är hög! Astralis har fått uppvärmning denna säsong och trots förluster är det bra. Att OG inte spelat på åtta veckor är mestadels till nackdel för OG då de saknar uppvärmning. Det är en Bo1 som spelas och handikappet är relativt jämt. Danskarna är favoriter men p.g.a. förlusterna förra veckan är det med lite poäng. Jag tycker egentligen de förtjänar sämre odds men jag klagar inte överhuvudtaget!

Därför väljer jag att spela på Astralis -3.5 i karthandikapp till oddset 2.15 hos Unibet (2units)

Lycka till med era spel!

/ David

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x