Speltips

Match/event
Powerplay - Torsdag 9/9
Datum
09/09 - 2021
Matchstart
18:29
Spelbolag
Spel
Tips och analys
Odds
Poolspel
Rygga Spelet

Vårat tips

1. Novgorod-Sotji
1X2
2. Nizjnekamsk-Sibir
1
3. Kunlun-Jokerit
X2
4. Eisbären-Munchen
1X2
5. Rouen-Donbass
1X
6. Rungsted-Klagenfurt
2
7. Södertälje-AIK
12
8. Karlskoga-Västerås
12
Rygga Spelet
Powerplay

Powerplay 9/9 – Tips & analys

Ishockey Powerplay Speltips
Oskar Jörnevik
Publicerad: 9 september, 2021

Hallå där! Nu är jag tillbaka med analys och speltips av powerplay, äntligen hockeysäsong! Det är en fin kupong som svenska spel erbjuder, matcher från KHL, CHL samt träningsfighter från Sverige. I skrivande stund är det dryga 150 tusen i omsättning, räkna med en ganska bra omsättning idag, skulle tippa på runt 500 k, vilket kan ge en fin utdelning. Häng med!

Spelstopp 18:29

1. Torpedo Nov – Sotji

Vi börjar menyn i Ryssland och KHL, där vi har ett hemmalag som är stora favoriter enligt oddsen. Hemmalaget har startat säsongen med en vinst och två torsk. Förlustmatcherna har kommit i hemmaborgen där man har den mindre smickrande målskillnaden 3-9. Segern kom borta mot Kazan. Bortalaget Sotji har svenska Magnus Hellberg i mål och han kan mycket väl stänga igen butiken här. Sotji har startat fint och har endast torskat mot CSKA i dom inledande tre fighterna. När X2 är streckade under 30% måste alla tecken tas med! Jobba Sotji!

2. Nizjnekamsk – Sibir

Fortsätter i KHL, där hemmalaget Nizjnekamsk har börjat säsongen på ett övertygande sätt. Har två raka segrar i serien och gjorde en riktigt bra försäsong. Hemmalaget har ett par skickliga spelare, kommer garanterat göra en bättre säsong än fjolåret som tyvärr för deras del inte var bra nog. Bortalaget Sibir, trivs oftast som bäst på hemmaplan. Har inte gjort några märkvärdiga resultat på bortais senaste säsongerna. Kommer dock från en seger senast mot Novgorod, men har innan dess torskat två fighter på resande fot. Dagens/kvällens första spik kommer här, jobb Nizjne!

3. Star Kunlun – Jokerit

Fortfarande KHL men ett annat land, skulle man kunna tro. Dock lirar Kunlun sina hemmatcher utanför Moskva, då coronareglerna i Kina sätter stopp för inresande lag. Kunlun har öppnat säsongen på ett lite svajigt sätt, släppt in många kassar men också gjort en hel del. Har fått med sig en seger utav tre möjliga. Bortalaget från Finland har inlett KHL på ett ganska knackigt sätt, 2/3 torsk. Kalle Kossila gjorde 2+2 i senaste fighten och ser riktigt fin ut, Jokerit ska inte torska här och X2 räcker otroligt långt.

4. Eisbären – Munchen

Över till tyska ligan och DEL där vi har en riktigt bra inledningsmatch mellan regerande mästarna Berlin och guldkandidaten Munchen. Hemmalaget Eisbären har inlett säsongen på ett katastrofalt sätt och har torskat fyra raka i CHL. Finns massor av kvalite i detta hemmalag och chansen finns att man försvarar guldet. Munchen däremot har vunnit 3/4 fighter i CHL och ser fina ut för stunden. 6500 personer ryktas se matchen live ikväll, vilket gör att hemmalaget får en extra skjuts i ryggen. Helgardering tack!

5. Rouen – Donbass

Nu till CHL och en viktig match. Lagen kamperade mot varandra väldigt nyligen, där var det Donbass som drog det längsta strået med uddamålssegern. Fransmännen var det bättre laget i 5 mot 5 senast men drog på sig alldeles för många utvisningar, hela åtta stycken tvåor. Bortalaget Donbass är långt ifrån ofarliga, men det ska mycket till att man reser till Rouen och plockar med sig en trea. 1X räcker långt.

6. Rungsted – Klagenfurt

Vi fortsätter i CHL och tar oss till Danmark och närmare sagt Rungsted. Det danska hemmalaget Rungsted har krigat till sig två matcher till förlängning, en har slutat med torsk och en med vinst. Var utspelade senast mot Klagenfurt och torskade skotten med klara 32-19. Rungsted har skickliga spelare i Gustafsson och Olsson, men kommer få det tufft ikväll. Klagenfurt är ett bra lag som spelar fin ishockey, har två raka segrar i CHL, dock efter sudden. Kanadicken Nick Petersen håller otroligt hög klass och vaknar han på rätt sida kommer Klagenfurt vinna, spiken till 51% är bra!

7. Södertälje – AIK

Nu avslutar vi med två matcher från Sverige och närmare sagt hockeyallsvenskan. Södertälje har tappat Nick Olesen som var en av seriens skickligaste spelare, har lyft in ett par intressanta namn och Södertälje blir att räkna med i år. Gick kräftgång i Skoda Trophy, men mötte lag från SHL. AIK har ett intressant lag på pappret, torskade i veckan mot ett vasst Karlskoga. Kan mycket väl få med sig en seger här. Två veckor till seriestart och båda lagen vill vinna, ”gaffeln” 1, 2 tack.

8. Karlskoga – Västerås

Vi avslutar menyn från Nobelhallen och fighten Karlskoga-Västerås. Två lag som kommer hamna i toppen troligtvis. Hemmalaget Karlskoga har endast torskat mot HV71 på försäsongen och har ett väldigt intressant lag på pappret. Två ordinarie backar missar matchen vilket gör att man får låna in två backar från Lindlöven. Västerås har värvat riktigt bra och fått in spelare som Johan Gustafsson, Daniel Gunnarsson, Alexander Lavoie och Mikael Frycklund. Brukar bli härliga bataljer lagen emellan och har vill verkligen båda lagen vinna. 1,2.

Läktarens säkra: Klagenfurt

Klagenfurt har bättre spelarmaterial än Rungsted, man möttes också för några dagar sen då man var det klart bättre laget. Till 51% är Klagenfurt den bästa spiken.

Läktarens skräll: Sotji

Sotji kan mycket väl stjäla en eller fler poäng. Magnus Hellberg är en bra målvakt och man har kvalite i spelare som Bakos och Vikharev. När procenten på X och 2 är under 30 måste dessa tecken med! Jobba Sotji eller Sochi som man också kan stava det.

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus