Speltips

Match/event
Powerplay - Tisdag 30/11
Datum
30/11 - 2021
Matchstart
18:59
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
Poolspel
Rygga Spelet

Vårat tips

1. Leksand - Färjestad
1X
2. Frölunda - Oskarshamn
1
3. Växjö - Luleå
12
4. Djurgården - Malmö
1X2
5. Brynäs - Örebro
1X
6. Timrå - Rögle
1X2
7. Skellefteå - Linköping
12
8. Karlskoga - Björklöven
12
Rygga Spelet
Powerplay

Powerplay 30/11 – Tips & analys

Ishockey Powerplay Speltips
Oskar Jörnevik
Publicerad: 30 november, 2021

November går mot sitt slut och det är en mycket intressant kupong på dagens powerplay och det är även 250 000 kr extra i potten. Sju fighter från SHL samt en toppmatch från hockeyallsvenskan är på menyn. Räkna med minst två miljoner i omsättning idag.

Spelstopp: 18.59

1. Leksand – Färjestad

Leksand börja växla upp ordentligt, har på sina tre senaste matcher gjort 17 mål. Vann i Ängelholm senast med klara 4-1 och har fått igång sina ledande spelare. Leksand är ett mycket bra lag i grunden och kommer gå långt i år. Färjestad har också börjat växlat upp och har fyra raka vinster, dock kommer tre av dem efter 60 minuters spel. Leksand är starka hemma och kommer inte förlora efter 60 minuter här, 1X.

2. Frölunda – Oskarshamn

Frölunda är i skrivande stund seriens bästa lag, har dock spelat sämre på slutet och har två raka matcher utan seger efter 60 minuter. Fick dock igång Ryan Lasch senast efter en match utan poäng för Amerikanen. Frölunda har sex raka segrar i Göteborg. Oskarshamn går mot en topp sex placering, vann en riktigt härlig batalj senast mot Skellefteå med 8-5. Är lite för tunna för göteborgarna och hemmalaget vinner, spik!

3. Växjö – Luleå

Två givna topp sex lag enligt experterna men inget av lagen har riktigt fått till det. Hemmalaget har fem raka nederlag i skrivande stund är utanför topp sex. Har ett par tunga skador på Nättinen, Calof och Rosen. Luleå har spelat upp sig rejält efter en svag inledning. Är SHLs bästa lag om vi kikar de tio senaste omgångarna. Växjö har vunnit fyra av dem fem senaste matcherna mot Luleå i Växjö, ”gaffel” tack.

4. Djurgården – Malmö

Ångestmöte deluxe på Hovet. Det är ett hemmalag som är i en bedrövlig form för tillfället. Fem raka nederlag och har nu tio pinnar upp till säker mark. Falks mannar behöver vinna matcher och får tillbaka Marcus Sörensen från avstängning. Har på pappret ett starkt lag och kommer börja avancera i tabellen, frågan är bara när. Samma gäller Malmö, bra lag på pappret men har inte fått till det. Bottennapp senast mot Luleå, men har spelmässigt bortsett från den varit bra på slutet, helgardering i huvudstaden.

5. Brynäs – Örebro

Brynäs börjar sakta men säkert lira sig ifrån bottenträsket, har nu siktet på slutspel efter poäng i tre av fyra senaste matcherna. Behöver få igång Anton Rödin lite mer, då blir Brynäs farliga. Har gjort två bra insatser på hemmaplan, och är starka i Gävle. Örebro har två raka segrar mot Frölunda och Djurgården och är mycket stabila defensivt. Jag tror dock Brynäs löser minst en pinne här och bojkottar tvåan, 1X.

6. Timrå – Rögle

Timrå har bara fem pinnar till säker mark, efter fyra av fem treor är laget inne i en mycket bra trend. Framförallt har hemmalaget blivit mer stabila i defensiven. Är dock ligans sämsta lag på att göra mål, men har fått igång Jens Lööke på senare tid. Gästerna gjorde en dålig insats senast mot Leksand och är inne i en ganska dålig period med bara en tre på senaste fyra matcherna. Rögle har två raka nederlag mot Timrå och hemmalaget kan mycket väl nypa poäng här, helgardering.

7. Skellefteå – Linköping

Hemmalaget släppte in åtta mål i senaste matchen mot Oskarshamn. Fick sin fina svit med fyra raka matcher bruten senast, efter en svag defensiv insats. Har dock i skrivande stund en av ligans bästa offensiver och har många spelare som kan göra poäng. Gästerna var på gång och hade en svit på fyra raka matcher för ett par veckor sedan men har nu två raka nederlag. Gör mycket mål, men släpper också in mycket mål. 10% på gästerna måste plitas ner, men det måste även ettan göra. 12.

8. BIK Karlskoga – Björklöven

Vi avslutar menyn i hockeyallsvenskan där värdarna Karlskoga gästas utav Björklöven. BIK bröt sin förlusttrend senast med en vinst över Almtuna hemma i Nobelhallen. Karlskoga är erkänt starka hemma och brukar ge alla lag en tuff uppgift. Har dock tre raka nederlag hemma mot Björklöven och förlorade mot gästerna i fredags, dock uppe i Umeå. Björklöven reser till Karlskoga med fyra raka vinter på bortais i bagaget. Är ”bara” sex pinnar efter HV71 och ser ut att trivas för stunden. Karlskoga ska inte räknas bort och får grundtipset, men gästerna är starka och tvåan synas, 12.

Läktarens säkra: Frölunda

Frölunda är seriens bästa lag och är starka hemma i Scandinavium. Ryan Lasch är ligans bästa spelare och kommer ha lekstuga med Oskarshamns defensiv. Ettan är i skrivande stund streckad i 60% vilket är en okej siffra.

Läktarens skräll: Timrå

Timrå har en fin form för tillfället och spelar en fin hockey. 19% hemma mot ett formsvagt Rögle är lågt. Jag tror Timrå löser en pinne här och närmar sig lagen ovanför.

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus