Speltips

Match/event
Powerplay - Tisdag 19/10
Datum
19/10 - 2021
Matchstart
18:59
Spelbolag
Spel
Speltips och analys
Odds
Poolspel
Rygga Spelet

Vårat tips

1. Frölunda - Timrå
1
2. Örebro - Oskarshamn
1X
3. Västervik - Mora
1X2
4. Fribourg - Bern
1X
5. Ambri - Lausanne
1X2
6. Lions - Servette
1X
7. Rapperswil - Lugano
1X2
8. Davos - Zug
12
Rygga Spelet
Powerplay

POWERPLAY 19/10 – TIPS & ANALYS

Ishockey Powerplay Speltips
Oskar Jörnevik
Publicerad: 19 oktober, 2021

Hallå där! Igår var jag helt rätt ute i dom fem första matcherna, men gafflarna gick dessvärre inte hem i NHL-matcherna. Nya tag idag och en ”lite” roligare meny. Redan över 100 000 kronor i omsättning, så räkna med ungefär miljonen idag. På menyn har vi två fighter från SHL, en match från hockeyallsvenskan samt fem matcher från Schweiz! Analys och tips kommer nedan!

Spelstopp 18.59

1. Frölunda – Timrå

Vi börjar i Göteborg och ett hemmalag som för stunden är riktigt bra. Åtta segrar på dom nio senaste matcherna är facit för Frölunda, torsken kom i förra hemmamatchen mot Rögle. Göteborgarnas powerplay är magiskt och Ryan Lasch är på isen under hela powerplayet. Gästerna har för tillfället fem raka nederlag, har trots den formen var bra offensivt och Ty Rattie är mycket viktig för gästerna. Var nära att stjäla poäng mot Frölunda för ett par veckor sedan. Timrå är dock för svaga här och Frölunda spikas till en mindre smickrande procent.

2. Örebro – Oskarshamn

Örebro gästas av Oskarshamn under tisdagskvällen. Det är Örebro som aldrig torskat hemma i Behrn i SHL mot Oskarshamn. Örebro har blandat och gett under inledningen, men senaste fighterna har varit riktigt bra för Örebro. Är alltid bra på hemmaisen och har en bra trupp i år. Oskarshamn har värvat ihop ett riktigt bra lag på pappret där bröderna Zohorna och Patrik Karlkvist håller hög nivå. IKO kan mycket väl stjäla en pinne i afton men inte tre, 1X.

3. Västervik – Mora

Västervik gjorde en mycket bra säsong i fjol och var nära att slå ut Timrå. Har startat denna säsong på ett okej sätt och var nära att stjäla en pinne i Nobelhallen i senaste omgången. Har fått in skickliga importer som är viktiga i offensiven. Är starka hemma i Västervik och har vunnit alla tre hemmamatcher denna säsong. Mora har lite strul på backsidan och spelat med sex backar. Har två raka nederlag mot Tingsryd i helgen som var. Offensivt är Mora riktigt bra och kan mycket väl lösa pinnar här. 1X2 tack.

4. Fribourg – Bern

Nu är det Schweiz för hela slanten. Det är ett hemmalag som toppar tabellen och har elva raka segrar. Har även fyra raka segrar mot Bern och ser för stunden ut att vara helt oslagbara. Bern ligger ganska långt ner i tabellen, på en elfte plats, precis utanför slutspel. Har vunnit tre av dom fem senaste matcherna och är starka defensivt. Kan mycket väl gneta till sig en pinne här, men svårt att se att man reser hem med tre. 1X räcker otroligt långt.

5. Ambri – Lausanne

Sjuan mot tian, när Ambri Piotta tar emot Lausanne. Ambri är ett riktigt bra hemmalag och har ett hemmastöd som är makalöst bra. Ambri har vunnit tre av dom fyra senaste hemmamatcherna, stort minus här är att Peter Regin fortfarande är skadad. Lausanne har fem raka segrar mot Ambri, dock har fyra av dom slutat efter sudden/straffar. Gästerna har lite bättre trupp än hemmalaget men finns inget annat än att helgardera denna fight.

6. Lions – Servette

Lions som också heter ZSC och spelar sina hemmamatcher i den fina staden Zürich. Hemmalaget har tre raka nederlag i serien, är historiskt sett ett mycket bra hemmalag. Har ett mycket bra lag på pappret där Kruger och Azevedo håller mycket hög klass. Gästerna från Geneve har inte rosat marknaden, gick hela vägen till final förra säsongen. Har startat denna säsong med att plocka 12 pinnar på sina 14 spelade matcher. Har dock trivts ganska bra mot ZSC, 1X räcker här.

7. Rapperswil – Lugano

Två jämna lag drabbar samman där hemmalaget har en mäktig svit. Har vunnit sina fem senaste hemmamatcher. Har ett okej lag på pappret där svenska backen Emil Djuse lyfter enormt mycket istid. Lugano är inte bra för tillfället, skickades ur CHL förra veckan och har endast en seger på senaste sju matcherna. Har på pappret ett helt okej lag, där Mads Bödker håller enormt hög klass. Helgardering här då båda lagen inte har den bästa formen!

8. Davos – Zug

Vi avslutar menyn i Davos. Det är ett hemmalag som har en magisk form med fem raka segrar. Ambuhl och Brome är lagets bästa spelare och har levererat i inledningen. Zug är bra, men har kryssat lite för mycket på sistone. Dan Tangnes har ett mycket fint lag på pappret med killar som Klingberg, Lander, Niklas Hansson och Jan Kovar. ”Gaffeln” är ett bra spel här!

Läktarens säkra: Frölunda

Frölundas form är magisk för tillfället, när gästande Timrå som har fem raka förluster gästar ska det inte vara några problem för göteborgarna att bärga en trea. Ryan Lasch löser problemen oavsett motståndare. Frölunda har för tillfället ett magiskt powerplay.

Läktarens skräll: Mora

Mora är streckade under 30%, håller Mora som minst lika bra som Västervik. Spelare som Wernblom, Persson, Ljunggren och Miketinac kan mycket väl bli matchvinnare här. Jobba Mora!

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus