Speltips

Match/event
Powerplay - Tisdag 23/11
Datum
23/11 - 2021
Matchstart
17:59
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
Poolspel
Rygga Spelet

Vårat tips

1. Rögle - Lions
1X
2. Leksand - KAC
1
3. Frölunda - Mannheim
1X
4. Tappara - Växjö
1X2
5. Prag - Skellefteå
X2
6. SCL - Rapperswil
12
7. Kölner - Bremerhaven
1X
8. Wolfsburg - Düsseldorfer
1X2
Rygga Spelet
Powerplay

Powerplay 23/11 – Tips & analys

Ishockey Powerplay Speltips
Oskar Jörnevik
Publicerad: 23 november, 2021

Två mål i från åttan i går, det gör att åttan kommer idag. Menyn består av fem fighter från slutspelet i Champions Hockey League, två matcher från den tyska ligaishockeyn samt en från Schweiz. I skrivande stund är det knappt hundra tusen i omsättning. Häng med nedan för analys och speltips!

Spelstopp 17.59

1. Rögle – ZSC Lions

Menyn börjar i Ängelholm där Rögle har 4-3 att gå på. Rögle är otroligt starka på sin hemmabana, har inte förlorat efter full tid sedan mars 2021 mot Leksand. Abbotts gubbar ser bättre och bättre ut för varje dag som går och satsar på CHL. Gästerna med Grönborg och Popovic i båset var minst lika bra som Rögle i senaste matchen. Måste dock vara offensiva här och jag tror det kan straffa sig. 1X räcker otroligt långt.

2. Leksand – EC Kac

Leksand åkte på pumpen mot Kac med hela 4-0 på bortais, vilket gör att Leksand måste göra minst fem baljor för att gå vidare. Det är ett Leksand som är inne i en mycket dålig trend med fem raka förluster. Leksand var dock det bättre laget senast och kommer troligen köra över Klagenfurt här. Gästerna har tre raka segrar i bagaget, dock ska man inte kunna mäta sig med hemmalaget här. Spiken runt 70% är en bra spik!

3. Frölunda – Mannheim

Här väntar en otrolig lurig match. Frölunda vann bortamötet med hela 10-1 och är till 99% klara om det inte sker ett under. Göteborgarna är mycket bra i skrivande stund och satsar verkligen på CHL. Ryan Lasch gjorde sex poäng i senaste mötet med Mannheim. Mannheim drabbades av Covid inför mötet med Frölunda senast, och har på dom senaste tre fighterna endast gått på tre kedjor. Skulle Mannheim fortsatt gå på tre kedjor är det bara att spika hemmalaget. Trolig etta men oklart vad Frölunda har för inställning här och rensarkrysset synas.

4. Tappara – Växjö

Finländarna har ett drömläge att avancera efter ett 2-2 resultat i Växjö. Tappara har dock två raka hemmaförluster men är erkänt starka hemma i Tampere Ice Stadium. På pappret är Växjö dock det lite starkare laget och har man rätt inställning är chansen ganska stor att man löser avancemang. Hallams mannar är inte bra på bortais för tillfället, fyra raka nederlag. 1X2 tack!

5. Sparta Prag – Skellefteå

Sparta Prag stal matchen uppe i Skellefteå senast och vann med 3-1, mycket tack vare Erik Thorell. Det är också Erik Thorell som varit den bästa spelaren i hemmalaget, som gått ganska knackigt i serien och innehar en blygsam nionde plats. Hemmalaget har två raka nederlag och måste passa sig här. Skellefteå har vunnit två raka och är inne i en fin form, har också på papparet ett bättre lag än värdlaget. X2 räcker långt här, Skellefteå släpper inte en till match.

6. SCL – Rapperswil

Nu över till Schweiz och ett hemmalag som senast tog en mycket efterlängtad seger. Efter sju raka nederlag vann hemmalaget senast med hela 8-2. Jesper Olofsson har gjort en bra säsong för hemmalaget, men behöver mer hjälp av lagkamraterna, är i skrivande stund nästjumbo. Gästerna har gjort en mycket bra säsong, där Hedlund och Robertsson står i båset. Har åtta segrar på tio senaste matcherna. ”Gaffeln” passar bra här.

7. Kölner – Bremerhaven

Hajarna är inne i en riktigt bra form, har sju segrar på dom åtta senaste matcherna. Andreas Thuresson har gjort bra avtryck i hemmalaget och ligger tvåa i den interna poängligan. I gästernas lag är det två slovener som ligger i topp i poängligan, Jan Urbas och Ziga Jeglic. Nej, det är ett hemmalag som på pappret är bättre och har en bättre form. Gästerna kan ta en pinne här men inte tre. 1X räcker långt.

8. Wolfsburg – Dusseldorfer

Trots två segrar på dom senaste tre matcherna är det ingen form som skrämmer. Tre ganska knackiga insatser från Wolfsburg. Är dock i grunden ett väldigt skickligt borta lag och har slagit gästerna i dom fyra av fem senaste matcherna. Gästerna vann över Straubing i senaste omgången men hade innan det tre raka nederlag. Har massvis med tyska landslagsspelare i truppen och enligt mig kan man störa hemmalaget rejält. 1X2.

Läktarens säkra: Leksand

Leksand bör hemma här, trots en dålig form och torsk mot Klagenfurt senast så är man det bättre laget. Hellkvists gubbar är bra i grunden och enligt mig kommer man köra över Klagenfurt här.

Läktarens skräll: Lions

Lions kan mycket väl störa Rögle, trots ett Rögle som är överlägsna på sin hemmaplan. Grönborgs mannar är bra och måste ses med poängchans.

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus