Speltips

Match/event
Powerplay - Torsdag - 25/11
Datum
25/11 - 2021
Matchstart
18:59
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
Poolspel
Rygga Spelet

Vårat tips

1. Luleå - Brynäs
1X
2. Malmö - Rögle
1X
3. Skellefteå - Djurgården
12
4. Linköping - Leksand
1
5. Timrå - Färjestad
1X2
6. Växjö - Oskarshamn
1X
7. Örebro - Färjestad
12
8. Djurgården - AIK
1X2
Rygga Spelet
Powerplay

Powerplay 25/11 – Tips & analys

Ishockey Powerplay Speltips
Oskar Jörnevik
Publicerad: 25 november, 2021

Ett mål i från åtta rätt igår, formen är alltså bra när det kommer till powerplay. Dagens meny består enbart av svenska matcher där SHL täcker sju av dem. Den sista matchen är derbyt i SDHL mellan Djurgården och AIK. I skrivande stund är det en halv miljon i omsättning, så räkna med en omsättning på omkring två miljoner ikväll.

Spelstopp 18.59

1. Luleå – Brynäs

Vi börjar menyn i Luleå, där hemmalaget tar emot Brynäs. Det är ett hemmalag som kommit igång efter en mycket dålig start. Har en bra form på hemmaplan där laget vunnit fyra av sina fem sista hemmamatcher. Gästerna från Gävle har haft en tung säsong, men har nu två raka segrar och börjar lira mycket bättre. Gästerna är dock näst sämst i ligan på bortais och får jobbigt här. 1X.

2. Malmö – Rögle

Skånederby intar menyn och det är Malmö som är värdar. Hemmalaget har ett mycket vasst lag på pappret, men har haft problem med att vinna matcher. Spelmässigt ser det helt okej ut och spelar man som man gjort kommer poängen trilla in. Gästerna från Ängelholm är bra, och kan vid seger gå om serieledarna Frölunda. Malmö brukar vara bra i matcherna mot Rögle, 1X räcker långt.

3. Skellefteå – Djurgården

Skellefteå vann mot Prag i tisdags, men var sämre över två matcher och fick respass ur CHL. Har blandat och gett en del på hemmais under den senaste tiden och har förlorat tre av fem senaste hemmamatcherna. Gästerna form är svag och inledningen av säsongen är inte bra. Är jumbo i tabellen och har hela nio pinnar till säker mark. Har många avbräck på backsidan i matchen och kommer få kriga. Har dock ett offensivt starkt lag och skrällen kan gå. ”gaffel” 1-2 tack.

4. Linköping – Leksand

Hemmalaget har fyra raka segrar och därmed lämnat bottenträsket och ligger på slutspelsplats. Spelmässigt är man i riktigt bra form för tillfället och man har fått ihop laget bra på sistone. Gästernas urladdning i tisdags mot KAC gav avancemang i CHL och Leksand möter nu Frölunda. Hade dock fem raka nederlag innan i tisdags och gästerna måste börja spela enkelt igen. Linköping är bättre för dagen och spiken till 40% är mycket bra.

5. Timrå – Färjestad

Otroligt viktig match mellan två lag som behöver poäng. Hemmalaget har startat SHL på ett bedrövligt sätt, men har nu tre raka segrar och spelet ser bättre ut. Hemmalaget har ett bra powerplay och fått igång Jens Lööke på slutet. Färjestad har blandat och gett rejält i inledning. Har offensivt ett mycket bra lag, men defensivt är det inte sig likt och saknar inför mötet med Timrå både Jesse Virtanen och Jens Westin. Färjestad är bättre i grunden men håller ett varningen finger för hemmalaget, 1X2.

6. Växjö – Oskarshamn

Smålandsderby i match sex. Regerande mästarna var i Finland och spelade CHL under tisdagen och fick respass. Formen är inte god hos hemmalaget och har inte vunnit på fyra matcher. Växjö har ett mycket bra lag på pappret och kommer bli farliga även i år. Gästerna gjorde en riktigt dålig insats borta mot Timrå senast och förlorade rättvist. Bröderna Zohorna och Patrik Karlkvist är viktiga för gästerna, men är numret för kort här. 1X.

7. Örebro – Frölunda

Serieledarna kommer till besök i Örebro. Kommer troligen bli lapp på luckan. Örebro har två raka nederlag, noterbart är att dem fem senaste matcherna har slutat med 3-2 eller 2-3. Hemma i Örebro är man riktigt bra och har vunnit åtta av de nio senaste hemmamatcherna. Gästerna från Göteborg är riktigt bra för tillfället. Åtta segrar på de nio senaste matcherna är facit för gästerna. ”Gaffeln” 1-2 är ett bra spel här.

8. Djurgården – AIK

Derby i SDHL avslutar menyn, sexan mot sjuan i tabellen. Hemmalaget har tre raka förluster och har även tre raka nederlag på hemmais. Var dock spelmässigt bra mot serieledarna Luleå under måndagen. AIK har en bra form, med tre segrar på de fyra senaste matcherna. AIK har även två raka segrar mot Djurgården. 1X2, med hopp att AIK stjäl en poäng.

Läktarens säkra: Linköping

Långt i från säker, men den enda spiken på kupongen är LHC. Fyra raka segrar och ett bra spel mot ett dåligt Leksand för stunden i SHL. Linköping till 40% är mycket bra streck.

Läktarens skräll: Timrå

Timrå är inne i en tre matchers vinst form, och kan mycket väl stjäla pinnar av Färjestad som har problem med backsidan. 24% på hemmalaget är enligt mig en aning lågt och hoppas Timrå löser minst en pinne, för utdelningens skull.

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus