Speltips

Match/event
Powerplay - Fredag 8/10
Datum
08/10 - 2021
Matchstart
18:59
Spelbolag
Spel
Tips, andelar & analys
Odds
Poolspel / andelsspel
Rygga Spelet

Vårat tips

1. HV71-BIK Karlskoga
12
2. Tingsryd-Björklöven
X2
3. AIK-Västervik
1X2
4. Kristianstad-Modo
12
5. Mora-Almtuna
1X
6. Troja/Ljungby-Vita Hästen
12
7. Visby/Roma-Segeltorp
1
8. Mörrum-Vimmerby
1X2
Rygga Spelet
Andelar Powerplay

POWERPLAY 8/10 – TIPS, ANDELAR & ANALYS

Ishockey Powerplay Speltips
Oskar Jörnevik
Publicerad: 8 oktober, 2021

Hallå där! Äntligen veckans första åtta igår, dock var utdelningen inget vidare, men andelsspelet gav iallafall några kronor plus. Vi tar nya tag idag och fortsätter med andelsspel och andelarna ligger redan ute. Sex fighter från Hockeyallsvenskan och två matcher från hockeyettan är på menyn ikväll. I skrivande stund är det drygt 300 000 kronor i omsättning, häng med!

Spelstopp 18:59

1. HV71-BIK Karlskoga

Toppmatch börjar menyn, det är HV71 som gästas utav Karlskoga. Båda lagen står noterade på fullt antal pinnar, alltså fyra raka segrar. HV71 är riktigt bra i år och kommer inte förlora många matcher, har inte riktigt prickat storformen men har fyra raka segrar, tyder på styrka. BIK Karlskoga är alltid bra, och kan mycket väl utmana HV om en plats till SHL. Henrik Björklund är enligt mig seriens bästa spelare. ”Gaffeln” 1-2, då båda lagen vill ha fem raka treor.

2. Tingsryd-Björklöven

Smålänningarna tog en stark seger senast mot Modo med hela 5-0 och städade av sig den dåliga inledningen. Är erkänt svårspelade hemma i Nelson Garden Arena och har på pappret ett starkt lag. Björklöven har två tveksamma insatser i ryggen, men fick med sig en seger senast mot Kristianstad. Trots att man ledde med 4-0 efter andra så var man det sämre laget spelmässigt. Har en offensiv som är bland dom bästa i serien. X2.

3. AIK-Västervik

Till huvudstaden och Hovet, där hemmalaget AIK gästas utav Västervik. AIK har två segrar och två förluster så här långt och var riktigt bra senast då man slog Almtuna med hela 5-1 på bortais. Anton Holm har startat fint och även Max Lindholm, AIK har på pappret ett starkt lag och kommer troligtvis hamna topp 6. Västervik har startat bra, tre segrar och en torsk så här långt. Verkar som i fjol ha prickat rätt med sina importer och räkna med Västervik även i år, 1X2 tack!

4. Kristianstad-Modo

Kristianstad har fått ett riktigt tufft spelschema i starten, då man man Björklöven X2, Modo samt BIK Karlskoga. Har spelmässigt varit bra och inte alls gjort bort sig. Tycker Gath har fina spelare att tillgå och deras importer kommer bli otroligt viktiga. Är svårslagna hemma i Kristianstad. Modo var inte alls bra senast, och har haft problem på bortais i inledningen. Har målskillnaden 2-10 på bortais efter två spelade matcher. ”Gaffeln” 1-2 måste in här då båda laget inte är nöjda med ett kryss.

5. Mora-Almtuna

Mora har lirat fyra matcher utan att vinna efter fulltid, men man har också endast torskat en efter 60 minuter. Gjorde spelmässigt två bra insatser mot Södertälje men fick bara med sig tre pinnar, oavgjort efter full tid. Har många skickliga forwards att tillgå och Lukas Wernblom lär snart spela i SHL. Almtuna startade riktigt stabilt och vann tre raka matcher, men torskade senast mot AIK. Fick inledningsvis ganska bra schema och kommer få det tuffare när det lite bättre lag väntar. Viktor Hertzberg och Sebastian Benker är två viktiga nyförvärv. 1X.

6. Troja/Ljungby-Vita Hästen

Troja har inlett skakigt som nykomling. 5-15 i målskillnad och fyra raka nederlag. Har dock bara spelat en av fyra på hemmais och det vankas storpublik i kväll. Har plockat in ett par vassa nyförvärv i Joakim Hillding, Cameron Brown och Dennis Fröland. Hästarna från Norrköping har inte heller rosat marknaden. Vann premiären efter sudden mot Mora men har efter det tre raka torsk och en målskillnad på 10-19. Skickliga offensivt men ganska risiga bakåt kan man summera det på dom tre senaste fighterna. Båda lagen behöver en trea och utesluter krysset efter 60. 1-2.

7. Visby/Roma-Segeltorp

Från Hockeyallsvenskan till hockeyettan. Visby/Roma som är hemmahörande på Gotland möter Segeltorp. Öborna har i år ett bra lag på pappret men åkte på patrull direkt när man åkte till Enköping och torskade. Hans ”Säcken” Särkijärvi är headcoach och har som mål att ta laget till Hockeyallsvenskan inom ett par år. Gästerna har varit på Ön tre gånger sedan 2019 och aldrig varit nära att ta poäng. Torskade premiären mot Strömsbro med 5-4. Har på pappret ett helt okej lag men kommer får ta båten tillbaka med noll pinnar i bagaget, spikpistolen är framme och spikar upp ettan!

8. Mörrum-Vimmerby

Avslutar med en fight från den södra ettan och två lag som siktar på spel i allettan efter grundserien. Mörrum har värvat ihop ett riktigt bra lag och har två raka segrar. Killar som John Henrion och Marcus Paulsson håller minst allsvensk klass. Vimmerby har även dom kammat hem två segrar och har inte släppt in ett mål än. Den skickliga importen Todd Winter har 1+3 på sina två spelade matcher. Alla tecken ritas in här.

Läktarens säkra: Visby/Roma

Visby/Roma är bra hemma på ön, möter nu Segeltorp som fått vända tillbaka med båten utan pinne i sina tre senaste fighter. Visby har på pappret ett bra lag och spelar inför mycket publik i sin hemmapremiär. GASA ROMA!

Läktarens skräll: Västervik

Västervik har startat bättre än AIK och har på pappret inte så mycket sämre spelarmaterial än hemmalaget. Västervik rider på vågen sen förra säsongen har stor vinstchans på Hovet ikväll!

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus