Speltips

Match/event
Powerplay - Tisdag 14/9
Datum
14/09 - 2021
Matchstart
18:30
Spelbolag
Spel
Tips och analys
Odds
Poolspel
Rygga Spelet

Vårat tips

1. Spartak Moskva-SKA
X2
2. Vitjaz-Traktor
X2
3. Dinamo Riga-Torpedo
X2
4. Sotji-Kazan
X2
5. Kunlun-Jekaterinburg
X2
6. CSKA Moskva-Barys
1
7. Biel-Fribourg
1X2
8. SCL-Ambri
1X2
Rygga Spelet
Powerplay

Powerplay 14/9 – Tips & analys

Ishockey Powerplay Speltips
Oskar Jörnevik
Publicerad: 14 september, 2021

Hallå där! Var ett par bra dagar med powerplay nu, i helgen var det åtta rätt som sju rätt. Under måndagen vankades det ingen PP-meny, så vi får ta nya tag idag tisdag. Menyn är en ganska lurig sådan med matcher från KHL och Schweiz. Förvånande är att under morgonen är det dryga 100 tusen kronor i omsättning, så kan nog bli närmare 4-500 tusen i omsättning. Häng med!

Spelstopp 18:29

1. Spartak Moskva – SKA Petersburg

Menyn börjar med en riktigt fin match mellan Spartak Moskva som tar emot SKA. Hemmalaget har öppnat säsongen på ett starkt sätt och har vunnit 4/5 matcher och kan vid seger här kliva upp som serieledare. Dock har man haft ruggigt svårt hemma mot SKA, tre raka nederlag och inte ett enda gjort mål. SKA öppnade serien piggt och vann tre raka matcher, men dom två senaste har man spelat risig ishockey och torskat. Truppmässigt är bortalaget det skickligare laget och X2 räcker långt här och är trevligt till procenten.

2. Vitjaz – Traktor

Vi håller oss kvar i Ryssland och KHL och tar oss till Podolsk. Vitjaz har torskat fyra raka fighter, men noterbart är att man tagit poäng i alla matcher. Det gör att hemmalaget har tagit poäng i sina fem första matcher i KHL och målet i år är såklart slutspel. Duon Aaltonen/Ojamäki har gjort det superbra så här långt. Traktor har ännu inte torskat efter fulltid så här långt efter fyra matcher. SHL-bekantingen Tomas Hyka leder interna på 2+4. X2 räcker långt även här.

3. Dinamo Riga – Torpedo

Dinamo Riga har haft många tunga säsonger bakom sig i KHL, senast man var i slutspel var säsongen 2013/2014. Årets säsong har man inlett på ett ganska svagt sätt och torskat 4/5 matcher och släppt in hela 21 kassar. Det finns dock ett par vassa pjäser i hemmalaget, och man är bra hemma i Riga. Torpedo blandar och ger deluxe så här i inledningen. Torsk mot Podolsk och Sibir på hemmaplan är inte godkänt, men slog SKA senast efter en riktigt bra insats. Spelare som Hrivik, Zaar och Lennström har startat säsongen på ett riktigt fint sätt och här kommer bortalaget inte förlora efter full tid, X2 även här.

4. HC Sotji – Kazan

Över till den ryska sydkusten, och närmare bestämt Sotji. Hemmalaget öppnade säsongen starkt genom att ta två raka trepoängare, men sedan har det blivit grus i maskineriet och laget har torskat tre raka. Det finns kvalite i hemmalaget, spelare som Martin Bakos, Denis Vikaharev och Kirill Pilipenko är namn som håller bra KHL klass. Kazan har inte rosat marknaden så här långt i KHL, fem matcher spelade och endast en seger, och den kom efter sudden. Här måste spelarna upp i nivå, och nivå, det finns det i bortalaget. Nästan 1000 NHL fighter i bagaget och riktigt fina spelare kommer att lösa problemen. X2 även här, då Kazan brukar ha lätt mot hemmalaget.

5. Star Kunlun – Jekaterinburg

Kunlun, laget bildades och var med första gången i KHL säsongen 16/17, tog sig då överraskande till slutspel. Efter det har det varit ganska tunga säsonger för laget och man har missat slutspel dom fyra senaste säsongerna. Har dock startat årets säsong på ett helt okej sätt och vunnit två av fem fighter. Spelar dock inte sina hemmamatcher i Kina som man vanligtvis gör, utan i Mytischi. Bortalaget öppnade säsongen på ett trevande sätt men har nu tre raka segrar, bortasegrar dessutom. Jekaterinburg har en riktig stabil backsida med fyra gubbar som väger över 93 kg. Bortalaget har sju raka segrar mot Kunlun och borde vinna även här, garderar dock upp med krysset.

6. CSKA Moskva – Barys

Sista matchen från KHL på menyn kommer från Moskva. CSKA torskade premiären mot klara 4-0 mot Omsk, men har efter det fyra raka segrar. Ett problem för huvudstadslaget är att man har problem med målskyttet, 12 gjorda på fem matcher är inte okej för ett såpass bra lag. Kazakerna har inte heller rosat marknaden på senare tid när det kommer till målskyttet, fyra matcher och sex baljor. 3/4 torsk, alla matcher är spelade på hemmais. Barys har dock stått upp bra mot CSKA dom senare åren, men här ska det bara kunna gå på ett sätt, trots att ettan är streckad till cirka 80% ser jag ingen annan utväg än att spika CSKA.

7. Biel – Fribourg

Från Ryssland till Schweiz, och närmare bestämt Biel/Bienne. Hemmalaget har tre raka segrar i ligan och sett riktigt stabila ut. Skickliga Toni Rajala, har sett riktigt vass ut så här i inledningen, 1+5 står han noterat för. Har dock ett par tunga skador i truppen som stör här ikväll. Bortalaget har även dom öppnat säsongen starkt, gick genom CHL obesegrade och har 2/3 segrar i ligan. Reto Berra i målet håller hög klass, även spelare som Daniel Brodin, Killian Mottet och Ryan Gunderson håller även dom riktigt hög kvalité. 1X2 tack.

8. SCL – Ambri

Vi avslutar menyn i Langnau och mötet mellan hemmalaget SCL Tigers som tar emot Ambri Piotta. Hemmalaget har en seger efter fulltid och en övertidsförlust så här långt i ligan. Jesper Olofsson har öppnat på ett riktigt piggt sätt och har gjort 4+1 på sina två första matcher för klubben. Ambri-Piotta som inlett med två raka segrar, och är ett riktigt bra hemmalag framförallt. Importerna Peter Regin och Brandon Kozun har levererat för laget och håller riktigt bra klass. Ser ingen annan utväg än att helgardera även denna fight.

Läktarens säkra: CSKA Moskva

Tråkigt men vettigaste spiken på menyn är CSKA. Laget är så mycket bättre än premiärmatchen och har nu fyra raka segrar. Sergei Fedorov, legendaren som har huvudansvar för hemmalaget vet hur man vinner matcher. Procenten ligger i skrivande stund på 87%.

Läktarens skräll: Fribourg

Fribourg är bra, och har inledd säsongen starkt. Har även 4/5 segrar mot Biel. När bortalaget streckas till 33% måste tvåan plitas ner direkt. Reto Berra kan mycket väl stänga matchen på egen hand. Jobba Fribourg!

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus