Speltips

Match/event
Brooklyn Nets - Los Angeles Lakers
Datum
31/01 - 2023
Matchstart
01:30
Spelbolag
Spel
Kyrie Irving Ö4.5 returer
Odds
1,74
Rygga Spelet
Speltips Basket

Nets – Lakers 31/1

Basket NBA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 30 januari, 2023

Brooklyn Nets tar emot Los Angeles Lakers hemma på Barclays Center på natten till tisdagen. Två ganska formsvaga lag som verkligen haft oflyt på sistone ska nu försöka vända på formen. Lakers som förlorade orättvist mot Celtics i sin senaste match medan Nets har en vinst på sina tre senaste matcher. Spännande match att vänta!

Tufft utan Durant

Nets hade en otroligt bra svit just innan Durant blev skadad då man nästan inte kunde förlora. Men sen skadade Durant sig tyvärr och sen dess har det inte gått lika bra för Brooklyn Nets. Man ligger dock fortfarande i toppen i East men inte med stor marginal, man har både Cavs och Heat hack i häl och fjärdeplatsen kommer bli svår att behålla tills Durant är tillbaka.

Inför denna tuffa match mot ett motiverat Lakers så har man fyra vinster på sina tio senaste matcher och en på sina tre senaste. Så formen är inte på Nets sida men som tur är så gäller detsamma för gästerna.

Haft oflyt på sistone

Lakers befinner sig fortfarande utanför Play-in platserna trots att man på sistone spelat bra och har förtjänat att vinna fler matcher än vad man gjort. Bara nu i deras senaste match så förlorade man i princip på grund av domarmisstag då LeBron inte fick två free throws efter att ha blivit foulad med bara några sekunder kvar av matchen.

Den matchen är bara en av en hel del som man inte haft tur och flyt på sin sida men fortsätter man bara att spela som man gjort så kommer det vända för Lakers. Speciellt nu när Anthony Davis också är tillbaka så har man goda chanser att klättra i tabellen.

Speltipset 

Två formsvaga lag som ska mötas och inför matchen så tror jag Lakers har goda chanser att vinna efter att man nog är riktigt revanschsugna efter deras senaste match mot Celtics. Dock på senaste skaderapporten så finns både LeBron och Davis med vilket innebär att Lakers kommer ställa upp med en hel del bänkspelare. Nets stora favoriter såklart när LeBron och Davis missar matchen. Speltipset blir Kyrie Irving över 4.5 returer till 1,74 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
april, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x