Speltips

Match/event
Philadephia 76ers - Milwaukee Bucks
Datum
19/11 - 2022
Matchstart
01:30
Spelbolag
Spel
Embiid U1.5 3-poängare & Bucks +11.5
Odds
1,82
Rygga Spelet
Speltips Basket

76ers – Bucks 19/11

Basket NBA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 18 november, 2022

Bucks tar sig an 76ers på bortaplan i deras kommande match efter att man ganska enkelt slog Cavs. Bucks är alltså tillbaka på det vinnande spåret efter två raka förluster inför matchen mot Cavs. För 76ers del så kommer man till matchen med två raka vinster och även tre på sina fyra senaste. Bra form och med hemmaborg så har man definitivt goda chanser att slå gästerna!

Fortfarande utan Harden

76ers har inte haft en lysande start på denna säsong efter 14 spelade matcher då man vunnit sju och förlorat sju. Man har dock haft det tufft på skadefronten då man nu spelat utan James Harden i fem raka matcher nu och kommer även vara utan honom i denna med. Även Embiid har missat en del matcher på grund av skada men är frisk nu vilket är viktigt för 76ers.

76ers har ändå lyckats helt okej utan James Harden i de fem matcher man lirat utan honom. Tre vinster och två förluster där man i en av förlusterna saknade Embiid också. Men nu har man tre vinster på deras fyra senaste mot bra lag dessutom, bland annat slog man Suns med marginal. Nu står ännu en tuff match på schemat och det kommer att krävas en hel del från 76ers för att man ska slå detta Bucks.

Vinst mot Cavs

Bucks slog Cavs i deras senaste match och det gjorde man med marginal dessutom. Brook Lopez stod för flest poäng i matchen med hans 29. Trots att Cavs hade både Mitchell och Garland på banan så hade Cavs det riktigt tufft matchen igenom. Giannis stod för 16 poäng, 12 returer och 8 assist i hans andra match tillbaka från skada. 

Bucks har dock fortfarande en lång skadelista där Jrue dessutom fortfarande finns med. Stort avbräck givetvis men nu när Giannis är tillbaka så har Bucks chans att slå alla lag i NBA. Men man vill såklart inte vara utan Jrue alltför länge då han varit otroligt viktig för Bucks de senaste åren och kommer att vara det även denna säsong. Oklart än om han kommer att vara tillgänglig till denna match men är han det så har jag Bucks som ganska stora favoriter.

Speltipset

Toppmatch mellan 76ers och Bucks och även en härlig match up mellan Embiid och Giannis som vi har att se fram emot. Embiid hade en riktigt bra match senast när han gjorde 59 poäng tillsammans med 11 returer och 8 assist. Men något som inte gått vägen för honom denna säsong är hans trepoängare. Av de tio matcher han spelat så har han bara gjort över en trepoängare i en enda match. Speltipset blir Embiid under 1.5 3-poängare och Bucks +11.5 till 1,82 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x