Speltips

Match/event
Boston Celtics - Milwaukee Bucks
Datum
25/12 - 2022
Matchstart
23:00
Spelbolag
Spel
Jrue Holiday Ö6.5 assist
Odds
1,71
Rygga Spelet
Speltips Basket

Celtics – Bucks 25/12

Basket NBA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 25 december, 2022

På juldagen har vi några fina NBA matcher som väntar och en av dom är toppmötet mellan ettan i East, Celtics, som tar sig an tvåan, Bucks. Det är Celtics som har fördelen med hemmaborg och detta blir Bucks fjärde raka bortamatch på en vecka. Bucks kommer till denna tuffa match med två raka förluster mot tufft motstånd och har nu en ännu tuffare match framför sig. Intressant toppmatch väntar!

Eventuell Eastern Conference final

Inget snack om saken om att dessa två lag är de två bästa lagen i East vilket dom dessutom visat så här långt in på säsongen. I skrivande stund så är det Celtics som sitter på förstaplatsen med Bucks precis bakom sig. Det har varit dessa två som legat etta och tvåa ganska länge nu och det lär även avslutas så.

Detta blir första matchen dessa två spelar mot varandra denna säsong men inte den sista. Dessa lär nog mötas i en Eastern Conference final som det ser ut nu, trots att det är långt kvar dit. Men det är en hel del att spela för även nu och inför matchen så är det Celtics som har fördelen med hemmaplan.

Två friska trupper

I nuläget så har båda lagen nästan samtliga spelare tillgängliga då Bucks endast saknar Middleton och Celtics har Marcus Smart på skadelistan. Men tills söndagen så bör båda dessa vara tillbaka och tillgängliga för spel. Det innebär att vi kommer se en väldigt jämn match precis som vi fick se när dessa två möttes förra säsongen i slutspelet. 

Celtics vann den senaste matchen mot Bucks som spelades i maj i år och med tanke på hur tufft spelschema Bucks har inför denna så kommer det bli en tuff match för Giannis och Bucks. Man har redan åkt på två förluster nu på resande fot och måste nu försöka vända på den formen i ett ännu tuffare bortamöte.

Speltipset

Kul med lite NBA på juldagen och speciellt detta toppmöte som väntar. Celtics vann sin senaste match mot Timberwolves och har en vinst i bagaget med sig till denna. Samtidigt så har Bucks två raka förluster och självförtroendet är nog inte på topp. Men när dessa två möts så kommer nog dagsformen inte spela lika stor roll utan detta är en match båda lagen verkligen vill vinna och det kommer synas. Speltipset till denna blir Jrue Holiday över 6.5 assist till 1,71 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x