Speltips

Match/event
Denver Nuggets - Milwaukee Bucks
Datum
26/03 - 2023
Matchstart
03:00
Spelbolag
Spel
Nuggets +6.5 & U249.5 poäng i matchen
Odds
1,65
Rygga Spelet
Speltips Basket

Nuggets – Bucks 26/3

Basket NBA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 25 mars, 2023

Toppmöte inatt i NBA när ettan i Western Conference Nuggets tar emot ettan i Eastern Conference Milwaukee Bucks. Detta är andra mötet mellan lagen denna säsong och i det första var det Bucks som vann på hemmaborg för ungefär två månader sedan. Formen är på gästernas sida inför mötet som har vunnit åtta av de tio senaste medan Nuggets bara har fem vinster på de tio senaste. Spännande toppmatch väntar!

Ettan mot ettan

Denver Nuggets har haft en strålande säsong hittills och det ser i dagsläget ut som att man kommer att sluta på topp i Western Conference inför slutspelet. Man har inför inatt tre fler vinster än tvåan Grizzlies och även tre färre förluster. Och med bara nio matcher kvar att spela så skulle Nuggets behöva förlora nästan samtliga resterande matcher för att tappa förstaplatsen.

Gästerna Bucks leder som sagt Eastern Conference som varit lite jämnare i toppen hittills. Det har skiftat mellan Bucks och Celtics om vem som suttit på förstaplatsen men som det ser ut så kommer nog Bucks lyckas hålla kvar den till slutspelet drar igång.

Vann senaste mötet

Gästerna Bucks var det som vann det senaste mötet mellan dessa topplag som spelades i slutet på januari detta år. Då var det Bucks som dessutom hade hemmaborg och man vann med åtta poäng. Inte dåligt från Nuggets sida och nu med hemmaplan så har jag dom som favorit att vinna denna match.

Hemmalaget har haft fem raka bortamatcher och ska nu äntligen spela på hemmaborg medan detta blir Bucks andra raka bortamatch då man spelade senast i går natt mot Jazz. Svårt att skilja dessa två topplag åt inför matchen och dom har dessutom vunnit fem matcher var av de tio senaste mot varandra.

Speltipset

Ettan i West mot ettan i East, bättre än så här blir det inte. Jag har Nuggets som favorit att vinna denna match men med tanke på Bucks fina form så kommer jag använda mig av handicap på Nugget samt kombinera det med antalet poäng i matchen. Spelet sitter i fem av Nuggets sex senaste. Speltipset blir Nuggets +6.5 och under 249.5 poäng i matchen till 1,65 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x