Speltips

Match/event
Cleveland Cavaliers - Milwaukee Bucks
Datum
22/12 - 2022
Matchstart
01:00
Spelbolag
Spel
Cavs +7 & Ö204.5 poäng i matchen
Odds
1,60
Rygga Spelet
Speltips Basket

Cavs – Bucks 22/12

Basket NBA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 21 december, 2022

Toppmöte inatt när Cleveland Cavaliers tar emot Giannis och Milwaukee Bucks hemma på Rocket Mortgage Fieldhouse. Två väldigt formstarka lag då båda har sju vinster på sina tio spelade matcher. Bucks har redan slagit Cavs två gånger denna säsong men båda dom mötena var på Bucks hemmaborg. Cavs är starka på hemmaplan och bör kunna ta revansch!

Bästa hemmalaget i nuläget

Cleveland Cavaliers har börjat denna säsong starkt då man med sin nya stjärna Donovan Mitchell verkligen har något bra på gång. Man ligger i nuläget trea i Eastern Conference vilket är extremt starkt gjort efter ungefär en tredjedel av säsongen spelad. Det man stuckit ut med hittills är hur bra man varit på hemmaborgen. Cavs brukar vara ett starkt hemmalag men 15 vinster och 2 förluster på sina 17 spelade hemmamatcher är ovanligt bra. Med det facitet så är man just nu det bästa hemmalaget i hela NBA. 

Frågan är om man kan behålla den fina trenden mot ettan i East, Milwaukee Bucks, som kommer på besök. Det är ett lag man förlorat mot två gånger redan denna säsong, dock på bortaplan båda gångerna. I nuläget har man ingen startspelare på skadelistan och har då goda förutsättningar att kunna ta en vinst inatt.

Tufft spelschema denna vecka

Bucks har återtagit förstaplatsen i East efter att Celtics förlorat några matcher nu på sistone. Man har inför matchen ett facit på 22 vinster och 8 förluster varav 5 av dom förlusterna har kommit på bortaplan. Detta blir andra bortamatchen i rad och sedan har man även tre till innan man får spela på hemmaborg igen. Det är inget lätt spelschema man har framför sig då både Nets och Celtics väntar nu runt jul.

Men Bucks har nästan samtliga spelare tillgängliga och då är man verkligen ett av NBA:s bästa lag och det har man visat gång på gång. Dock så är Middleton fortfarande på skadelistan och det är ännu oklart om han kommer att medverka inatt eller inte. Oavsett så är det ingen lätt man som väntar för Bucks då det hemmastarka Cavs som ska slås.

Speltipset

Cavs med fyra raka segrar och tre raka på hemmaborgen ska nu försöka utöka den sviten mot tabell ledaren Bucks. Tufft möte väntar och inte mycket som skiljer dessa lag åt på förhand, Bucks har två av två vinster mot Cavs denna säsong båda på hemmaplan. Cavs är ett betydligt bättre hemmalag än bortalag så Bucks kommer inte få det lika lätt här som i dom två tidigare matcherna. Speltipset till denna blir Cavs +7 och över 204.5 poäng i matchen till 1,60 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x