Speltips

Match/event
Los Angeles Lakers - Los Angeles Clippers
Datum
25/01 - 2023
Matchstart
04:00
Spelbolag
Spel
Marcus Morris Sr. Ö1.5 assist
Odds
1,72
Rygga Spelet
Speltips Basket

Lakers – Clippers 25/1

Basket NBA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 24 januari, 2023

På natten till onsdag så bjuder NBA på ett riktigt hett derby mellan de två Los Angeles lagen när Lakers tar emot Clippers. Båda lagen har två raka vinster inför denna match och nu ska en vinstsvit förlängas medan den andra ska avslutas. Sist dessa två möttes så vann Clippers med 13 poäng men denna gång blir det nog inte lika lätt. Spännande match!

Blivit betydligt bättre

Lakers har verkligen vuxit in sig i denna säsong och börjar nu få med sig några riktigt imponerande resultat. Inte minst är det LeBron James som fortfarande ser ut att vara 25 år på sättet han spelar, som har lett laget till några viktiga vinster. Men även resten av laget har sett betydligt bättre ut än i början på denna säsong.

Inför denna match så har man sex vinster på sina tio senaste och det är inte dåliga lag man mött i dessa matcher. Man har inför matchen ett rekord på 22 vinster och 25 och ligger på 12:e plats i West. Men med tanke på hur tajt det är så kan man klättra rejält ifall man vinner några kommande matcher.

Frisk trupp

Los Angeles Clippers har haft det tufft med skador även denna säsong då både Kawhi och Paul George missat en del matcher under säsongens gång. Men nu verkar det som att dom båda är tillbaka fullt då båda spelat mer än 30 min i Clippers två senaste matcher.

 Dom två matcherna vann man dessutom vilket visar hur viktiga dom två givetvis är för Clippers. Jag förväntar mig att båda kommer vara tillgängliga till denna match och är dom det så har Clippers goda chanser att vinna.

Speltipset

Intressant derby inatt mellan de två Los Angeles lagen. Båda behöver såklart en vinst och inför matchen är det Clippers som är stora favoriter att vinna efter deras nio vinster mot Lakers på de tio senaste inbördes mötena. Jag väljer att spela på Marcus Morris assist lina inför denna match då över 1.5 sitter i hans fem senaste matcher. Speltipset blir alltså Marcus Morris Sr över 1.5 assist till 1,72 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x