Speltips

Match/event
Los Angeles Lakers - Phoenix Suns
Datum
23/03 - 2023
Matchstart
03:00
Spelbolag
Spel
Lakers +3.5
Odds
1,66
Rygga Spelet
Speltips Basket

Lakers – Suns 23/3

Basket NBA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 22 mars, 2023

På natten till torsdagen så bjuds vi på en riktigt intressant match i NBA när Los Angeles Lakers tar emot Phoenix Suns på hemmaplan. Båda lagen har varit utan deras respektive bästa spelare i deras senaste matcher och kommer även att vara det i några veckor till. Matchen är otroligt viktig för båda lagen då Lakers lyckats ta sig upp bland Play-in platserna med tio matcher kvar och Suns måste försöka hålla sig kvar bland topp sex. Spännande tillställning!

Jämnt i Western Conference

Western Conference har varit riktigt jämna denna säsong och är fortfarande det med runt tio matcher kvar i ordinarie säsong. Hemmalaget Lakers har äntligen lyckats ta sig upp på en 10:e plats och är alltså i nuläget på en av Play-in platserna. Men det är många matcher kvar och med tanke på hur jämnt det är från 6:e plats ner till 12:e så behöver Lakers verkligen vara på topp kommande matcher.

För gästernas del så sitter man inför matchen på 4:e plats men man är långt ifrån säker. Och med tanke på att man blir utan Durant, förmodligen fram till slutspelet drar igång, så kan man inte slappna av i någon match. En bortamatch mot Lakers är långt ifrån lätt och Suns kommer behöva göra en riktigt bra match ifrån sig om man vill få med sig en vinst.

Formsvaga gäster

Phoenix Suns hade en bra svit direkt när Durant var frisk och började spela. Man vann tre raka matcher med honom i truppen och vann även den efter att han skadade sig. Men efter dom fyra raka segrarna har det inte gått bra alls för Suns. Inför denna match har man bara en vinst på deras fem senaste matcher och det är väldigt tydligt att utan Durant så har man det riktigt tufft.

Inte konstigt med tanke på att man tradade en hel del bra spelare för att få Durant, och nu när han är skadad så är truppen man har kvar inte lika stark som innan. Det har varit upp till Booker att försöka göra det han kan för att vinna matcher och han har verkligen gjort sitt men det har inte räckt hela vägen på sistone.

Speltipset

Inför matchen har jag Lakers som favoriter, mycket på grund av att man spelar på hemmaborg och dagsformen hos Suns är långt ifrån bra. Speltipset till denna match blir Lakers +3.5 till 1,66 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x