Speltips

Match/event
Minnesota Timberwolves - Milwaukee Bucks
Datum
05/11 - 2022
Matchstart
03:00
Spelbolag
Spel
Bucks vinner
Odds
1,66
Rygga Spelet
Speltips Basket

Timberwolves – Bucks 5/11

Basket NBA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 4 november, 2022

Formstarka Milwaukee Bucks ska besöka Minnesota Timberwolves i jakten på en åttonde rak seger. Man är enda laget som gått obesegrade i sina sju första spelade matcher och leder givetvis därmed Eastern Conference. Motståndaren Timberwolves har inte startat lika bra som Bucks och kommer till denna match med fyra vinster och fyra förluster i sina åtta spelade matcher. Intressant match väntar!

Två raka förluster för hemmalaget

Minnesota Timberwolves har börjat denna säsong lite halvdåligt efter sina åtta första spelade matcher. Fyra vinster och fyra förluster har man så här långt in på säsongen och nu ska man ta sig an det extremt formstarka Bucks vilket kommer att bli en tuff match för Timberwolves. Trots ett dåligt facit fram tills nu så har man inte haft ett jättetufft spelschema i form av vilka lag man mött. 

Man har mött Oklahoma City två gånger och har vunnit båda vilket var förväntat. Men sen har man också mött Spurs hela tre gånger där man minst borde vunnit två av dom men har istället förlorat två och vunnit en. Det enda topplaget man mött är Suns som man mötte nu i sin senaste match och den förlorade man med nio poäng. Nu väntar som sagt ännu en tuff match men man slog Bucks båda gångerna man mötte dom förra säsongen så chans för en vinst finns.

Obesegrade så här långt

Milwaukee Bucks är det enda obesegrade laget så här långt in på säsongen med sina sju raka vinster. Trots att skadelistan fortfarande är ganska lång så har Bucks lyckats väldigt bra i dessa sju matcher. Samtliga spelare verkar vara på hugget och vill visa att dom platsar i detta Bucks. Bucks står just nu som favorit till att vinna NBA, tillsammans med Celtics, denna säsong och efter denna starka start så är det inte så konstigt.

Man är nu på jakt efter sin åttonde raka vinst och det är givetvis något man kommer att gå för. Man har ett bra momentum och är formstarka så att inte ta vara på det vore bara dumt, dessutom när Timberwolves kommer till matchen med två raka förluster. Giannis verkar bli bättre och bättre efter varje säsong och nu när Middleton varit skadad länge så har även Jrue tagit på sig ett större ansvar vilket han gjort väldigt bra hittills.

Speltipset

Formstarka Bucks är ute efter en åttonde rak seger när man besöker Timberwolves. Svårt att gå emot Bucks i denna match trots att Giannis verkar vara osäker för spel. Samtidigt så har både Gobert och Edwards varit sjuka vilket innebär att dom också är osäkra för spel. Speltipset blir att Bucks vinner till 1,66 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x