Speltips

Match/event
Milwaukee Bucks - Brooklyn Nets
Datum
27/10 - 2022
Matchstart
01:30
Spelbolag
Spel
Jrue Holiday Ö7.5 assist
Odds
1,85
Rygga Spelet
Speltips Basket

Bucks – Nets 27/10

Basket NBA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 26 oktober, 2022

Natten till torsdag har vi en toppmatch i NBA när Milwaukee Bucks tar emot Brooklyn Nets. Bucks kommer till matchen med två av två vinster medan Nets inte startat säsongen på bästa sätt efter att ha förlorat två av sina tre första. Bucks står som favoriter att vinna NBA denna säsong, tillsammans med Celtics och Warriors, så det ska bli väldigt intressant att följa dom denna säsong. Spännande match väntar!

Dålig start för Nets

Brooklyn Nets fick tillslut behålla både Durant och Irving efter det var enormt mycket snack om dom två skulle vara kvar eller inte till denna säsong. Nu har Nets alltså fått en “andra chans” efter att förra säsongen blev en flopp. Nu har man även Simmons som är tillbaka från skada som inte hann spela något förra säsongen efter att han kom från 76ers.

Men det verkar fortfarande som att man har en del att göra när det kommer till prestationen. Durant och Irving har gjort det man kan då båda har haft minst 30 poäng i två av de tre matcher man spelat. Men trots det så har man då ändå förlorat två av de tre matcherna och det har varit med minst tio poäng dessutom. Så detta lär bli ännu en tung kväll för Nets del då man tar sig an ett formstarkt Bucks på bortaplan.

Favoriter att vinna NBA

Bucks hade en riktigt bra säsong förra säsongen och hade Middleton inte skadat sig i slutspelet så hade det sannolikt varit Bucks som hade mött Warriors i finalen. Men trots att man var utan en av sina bästa spelare så gjorde man det riktigt bra mot ett starkt Celtics. Och detta år så kommer man vara minst lika bra och motiverade till att vinna ännu en NBA titel. Man står som favoriter att vinna NBA denna säsong tillsammans med de regerande mästarna Warriors och även Celtics.

Man har börjat denna säsong på bästa sätt då man vunnit de två matcher man spelat varav en var mot 76ers på bortaplan vilket var imponerande. Stjärnan Giannas verkar dessutom bara bli bättre och bättre och denna säsong står han som näst favorit att vinna MVP efter Luka Doncic. Giannis hade 44 poäng i den senaste matchen mot Rockets och 21 mot 76ers så han kommer till denna match i god form, precis som hela laget.

Speltipset

Toppmatch när formstarka Bucks tar emot Nets inatt. Bucks kommer med två raka vinster till denna match och i båda dom så har Jrue haft minst åtta assist, han och Giannis kommer att vara viktiga för att Bucks ska ta en tredje vinst här så jag väljer att spela på hans lina inför denna match. Speltipset blir Jrue Holiday över 7.5 assist till 1,85 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x